Що означає бути батьком

Освіта синів

«Ви не піднімаєте героїв, ви навчаєте синів. Але якщо ви лікуєте їх, як сини, вони стануть героями, навіть якщо тільки в очах. до Валтер М. Шурра

«У той час людина усвідомлює, що батько його був правим, він зазвичай вже має сина, який думає його батько невірно». – Карл Вадсорт

Коли я був 14, мій батько був настільки нездатним, що я ледь переніс свою ступеню. Але коли я перевернув 21, я був вражений, скільки він навчився в останні 7 років. до Марк Твайн

На піднятті дочок

«Ведення для дочок і батьків. Одягнена Жінка Голий чоловік Але весілля для батька і його дочки. У цей день вони дійсно розбиваються. – Сара Рул, драматург

«Мої люди мріє бути достатньо міцним, щоб відірвати книгу телефону навпіл – особливо якщо у них є дочка підлітків». – Хій Ломбардо

«Якщо ви мрієте про хорошу дружину, закохуйте, хто дочка до батька». – Томас Повне

«Що більше дорогоцінних до старіння, ніж дочка». – Евріпиди, Грецький драматург

Побачити свою дочку, яку забрав її хлопцем, як ручка $1 мільйона скрипки Страдівару на горіллі. до Джим Єпископ

Про сімейні цінності

«Найкраща річ про реальний батько, як він заважає своїм дітям, коли ніхто не бачить його». – Дан Пірс

34057047р.

«Мій батько дав мені найцінніший подарунок чоловіка – вірив у мене». – Джим Валвано

р.

«На мій погляд не існує більшого бажання в дитинстві, ніж бути захищеним батьком». – Сигмунд Фрейд, австрійський психолог та психіатр

3610Р. 4200Р.

й