Не водити Медведі!

Шум розбиття гілок і поганого захоплення великого ведмедя зробило мене навколо і лінгера на краю дороги. На відстані 20 метрів від готелю знаходиться близько 20 метрів.
Ведмедя ревно охороняє її потомство - найгірша зустріч, яку ви коли-небудь мріяли.

Сім'я і ведмеді відокремлювалися потоком. Хтось кинув шматочок хліба, який перед сходженням впав на берег сімейства. Це була помилка.

У коричневій сім'ї довгий час дивилися один на одного, змінюючи від лапи до лапи і ще голод примусив предатор прийняти перший крок, щоб зустріти їжу.

УВАГА! Відтепер не важливо, що ведмедя їсть, або шматочок хліба, який пахне, як людина, або що їсть. При годуванні ведмедя людина годує його при приманкою на себе. Він завжди шукає людей, щоб познайомитися.

Ведмедя не можна годувати ручками, він може їсти 30-40 кг одночасно, і якщо він не їсти, він не буде далеко від їжі. Якщо ви годуєте його всі податки, він буде слідувати вам до тих пір, поки він не з'їдає тебе, бо він добре пам'ятає запах їжі!

Мати спостерігали, як ліктям буде споживати тістечка і печиво, але, як тільки їжа виросла, почалися проблеми.

Незважаючи на те, що людина була на безпечному відстані, ведмедя зробила джрек. І я був 5 метрів. Неприємно притиснуті вуха, стояв на її задніх ніжках, почали роляти і показати її зуби, вимагаючи продовження бенкету. Людина ніколи не була настільки близькою до предатора. Хто був вже в машині, і він повільно нахилився назад, не показує спину звіри.

На тижні після цієї зустрічі людина дізналася, що в той же сценарій, на той же 108 км ведмедя загинув водій, який змушений зупинити ремонт у віддаленій тайзі.

р.

Тепер пара дітей-сиріт годують на проходних автомобілях, загубивши свої природні навички старіння.

Все почалося з шматком хліба, відкинувшись.

доб.

доб.

88396

Джерело: drs-radchenko.livejournal.com