420
Поїздка до старого V / h + artifact
Сьогодні ми зустрілися з нашими військовими друзями і вирішили піти в блок, де ми служили. Частина була відхилена 5 років тому, але житлове містечко, котельня, яка нагріває це місто, функціонує. На позиції, де стояв S-300, тепер щось з трубами половина метра в діаметрі - гроди. Він служив в 2002-2004, вже в той час, коли блок не був на бойовому обов'язку, тільки охоронець, де я пішов за 1,5 років, був на бойовому обов'язку, щоб говорити.
Коли він служив, частина відсвяткувала 50 років, як і в цій частині була знята фільм «Солдє Декамерон» з М. Пореченковом, де я пара разів навіть запалився, і фільм настільки смішний)
В цілому, стан будівель в процесі пилки, але залишається багато металу, ймовірно, впливає на те, що активність людей присутній, до речі, на контрольних пунктах шифера і нові покрівельні торгуються)
Загальна картина, лівий штаб
р.
На правому і навпаки це 2 ракети, 60-70-ті,
ШТАБ сам. Зрозуміло, двері закриті, на відміну від бараків, але скелелазіння не проблема.
Полулюкс
р.
Гарячий кулінарний магазин, як і я пам'ятаю, мав багато нержавіючих столів.
Номер. Я почую, що ви говорите, «Ми оновлюємо наш смак. й
Натюрморт
пансіонат
Увійти
У складі RHBZ багато залишилося, що означає невелике значення.
р.
Для того, щоб бути складом тканини, пара 5 kirzacs все ще лежачи, добре, ебать їх.
Сама вежа, де послава стояв і охороняв ці склади і багато інших, в тому числі мене, за рік кожен день.
р.
Тепер ми отримали фотографії з двох років тому. На вежі. Ці дошки більше не на підлогу.
Ще одна вежа.
р.
Перегляд охоронця та дороги на позицію
У охороні двір. Тепер дерева ростуть 3 метрів у висоту.
Навігація
Що таке ракета перед штабом.
Коли він служив, частина відсвяткувала 50 років, як і в цій частині була знята фільм «Солдє Декамерон» з М. Пореченковом, де я пара разів навіть запалився, і фільм настільки смішний)
В цілому, стан будівель в процесі пилки, але залишається багато металу, ймовірно, впливає на те, що активність людей присутній, до речі, на контрольних пунктах шифера і нові покрівельні торгуються)
Загальна картина, лівий штаб
р.
На правому і навпаки це 2 ракети, 60-70-ті,
ШТАБ сам. Зрозуміло, двері закриті, на відміну від бараків, але скелелазіння не проблема.
Полулюкс
р.
Гарячий кулінарний магазин, як і я пам'ятаю, мав багато нержавіючих столів.
Номер. Я почую, що ви говорите, «Ми оновлюємо наш смак. й
Натюрморт
пансіонат
Увійти
У складі RHBZ багато залишилося, що означає невелике значення.
р.
Для того, щоб бути складом тканини, пара 5 kirzacs все ще лежачи, добре, ебать їх.
Сама вежа, де послава стояв і охороняв ці склади і багато інших, в тому числі мене, за рік кожен день.
р.
Тепер ми отримали фотографії з двох років тому. На вежі. Ці дошки більше не на підлогу.
Ще одна вежа.
р.
Перегляд охоронця та дороги на позицію
У охороні двір. Тепер дерева ростуть 3 метрів у висоту.
Навігація
Що таке ракета перед штабом.