805
Відпочинок на Азовському селі Голубицька
Так я приїхав з відпочинку з морів і хочу поділитися враженнями. ви знаєте, я довго думав, як написати цей пост. Позитивний або негативний.
Кухня.
Перед приміщенням невелика клумба.
Вид на номер будинку.
зона барбекю.
Море на перший день був спокійним і тихим. Це тепло, іноді це гаряча. Часом до часу скуки різнокольорові птахи тушковані. До речі, поїздка на купол коштує 2000 рублів за одну і 2500 за пару. Щоб бути чесною, Азов коштує дорого.
А потім почався буря.
Тим часом погода псувала море стала холодною. Штормія.
У морі ванну тільки суворий Челябінськ, який відпочивається поруч.
р.
Папка торментована, дитина щаслива!
Приходьте, папка! Ви можете зробити це!
Бодрит!
Дочка побігла по берегу і з словами «відсутні жінки в російських селах» піднялася до мене.
Я забрав свій круг і дав мені плавальну дошку в поверненні.
Ми відіграли м'яч на ніч. Фото 20 секунд до слова "Да я не хочу кинути в лінзу"
Габаритний зображення
Чи можу я потрапити?
Вечірня прогулянка морем
У той час, коли "власник бази" прийшов до нас позитивну собаку Тошка і за те, що він був збитий і грав з ним, дозволяв йому годувати.
880 р.
70 метрів від берега була піщана коса. Це весело. Я попросив мене взяти з собою картину.
По дорозі. Я помітив, що тварини не шукали мене добре. Чи є це світова домішка?
В цілому ми вирішили не намагатися долі і просто пройти сім'ю. Під час дощу...
Після очікування дощу ми пішли на невеликий зоопарк. На вході знаходиться невеликий басейн, наповнений черепахами.
І було це в басейні. Я довго з дочкою, був штучним?
995386
Дочка запропонувала йому доторкнутися. Я розтягував свою руку і знову зловив невидимий вигляд ... Я хотів доторкнутися.
Ще один неперевершений вигляд...
Місцева жінка
Не добрий погляд знову.
Невеликий ставок риб в парку.
Фоски ran і raged в клітку. До того, як я придумав ... увагу придивіться до погляду задньої лиски. Лікар, я параноїд? Beasts явно дивитись мене!
910154
Навіть крило! По дорозі. Я хотів би мати таку тварину вдома ... смішний. почула, що вони оточують.
Кухня.
Перед приміщенням невелика клумба.
Вид на номер будинку.
зона барбекю.
Море на перший день був спокійним і тихим. Це тепло, іноді це гаряча. Часом до часу скуки різнокольорові птахи тушковані. До речі, поїздка на купол коштує 2000 рублів за одну і 2500 за пару. Щоб бути чесною, Азов коштує дорого.
А потім почався буря.
Тим часом погода псувала море стала холодною. Штормія.
У морі ванну тільки суворий Челябінськ, який відпочивається поруч.
р.
Папка торментована, дитина щаслива!
Приходьте, папка! Ви можете зробити це!
Бодрит!
Дочка побігла по берегу і з словами «відсутні жінки в російських селах» піднялася до мене.
Я забрав свій круг і дав мені плавальну дошку в поверненні.
Ми відіграли м'яч на ніч. Фото 20 секунд до слова "Да я не хочу кинути в лінзу"
Габаритний зображення
Чи можу я потрапити?
Вечірня прогулянка морем
У той час, коли "власник бази" прийшов до нас позитивну собаку Тошка і за те, що він був збитий і грав з ним, дозволяв йому годувати.
880 р.
70 метрів від берега була піщана коса. Це весело. Я попросив мене взяти з собою картину.
По дорозі. Я помітив, що тварини не шукали мене добре. Чи є це світова домішка?
В цілому ми вирішили не намагатися долі і просто пройти сім'ю. Під час дощу...
Після очікування дощу ми пішли на невеликий зоопарк. На вході знаходиться невеликий басейн, наповнений черепахами.
І було це в басейні. Я довго з дочкою, був штучним?
995386
Дочка запропонувала йому доторкнутися. Я розтягував свою руку і знову зловив невидимий вигляд ... Я хотів доторкнутися.
Ще один неперевершений вигляд...
Місцева жінка
Не добрий погляд знову.
Невеликий ставок риб в парку.
Фоски ran і raged в клітку. До того, як я придумав ... увагу придивіться до погляду задньої лиски. Лікар, я параноїд? Beasts явно дивитись мене!
910154
Навіть крило! По дорозі. Я хотів би мати таку тварину вдома ... смішний. почула, що вони оточують.