Це в стадії.

р.

У 1987 році голландським Міністерством охорони здоров'я визнав сиру їжу як ліки від раку.
У війну з раком протягом десятиліть відомий голландський лікар Cornelius Moerman. Розроблено методи лікування раку на основі рефутації базових, класичних постолів медицини про рак.
Моерманська теорія була визнана у 1987 році голландським Міністерством охорони здоров'я після його приголомшливого загоєння пацієнтів, які відхилялися від офіційної медицини. Визначено сувору державну комісію з лікування 115 осіб з 150 онкологічних пацієнтів. Решта знімалася. Велику підтримку д-р Моєрману надали два лауреата Нобелівської премії Лінус Паулінг (Каліфорнія), лауреат Нобелівської премії Г. Домак. І назвав свою теорію і практику лікування раку при правильному харчуванні «великий прорив у вирішенні проблеми раку. й
Медичне харчування для раку на основі свіжих овочів, фруктів та природних соків.
Для нашого Міністерства охорони здоров'я цей метод лікування не вигідний! Ви не отримаєте кіптяву від сирої їжі як від фармацевтичної галузі, і результат не піклується багато!