2518
Улюблені цитати Ostap Bender і не тільки
Льодяник зламав, ніжники журі, лід зламав.
Чистий Я даю вам ще один ключ до квартири, де лежить гроші?
Остап прогулявся в номер, який може бути мебльований істотою з уявою дерев'я.
- Чи є твій хлопчик?
- Хлопчик, не поганий? Типовий хлопчик. Хто б сказав, що це дівчина, дозвольте йому кинути камінь на мене першим!
Клієнт повинен навчатися, щоб він повинен дати гроші. Повинен бути морально знешкодженим і його реакційним майновими інстинктами пригнічений.
Звісно я не черуб. Я не маю крильця, але Я поважаю Кримінального кодексу. Ось моя слабкість.
Ця психічна вправа, як ви злилися ви багато. Ви зараз перебуваєте.
Ти не вірить тебе.
Р
Фінансові абіс – найглибше всіх абіс, і ви можете впасти в неї на життя.
Він любив і постраждав. Він любив гроші і постраждав від неї.
Поганий не так погано, особливо з помірною освітою і слабким голосом!
Ви можете залишити, але у нас є довгі руки. Він залишився - "довго руки" зробив поганий враження на нього.
Остап швидко здав його від руки Паніковського, кажучи:
до Не робіть їжі культом.
А потім огірити сам.
Монсієв, це не манжет. Goeben світ zi bitteetvas kopeck auf dem tyuk ford. Відправте до колишнього депутата Державної Думи.
Холодні яйця м'які - їжа дуже смачна, і хороша, життєрадісна людина ніколи не з'їсть їх.
Я мав серйозні незгоди з радянським урядом протягом минулого року. Хочу будувати соціалізм і я не можу. Я нудьгував будівництву соціалізму.
Не збивайте бджільництво на паркеті
до Ви не будете в храмі,
до Скільки опіум для людей?
Життя, джентльмен журі, складне, але, джентльмен журі, це те, що відкривається як ящик. Ви просто зможете відкрити його. Він не втратив.
Він захопив друкарську, чия скромна стегна невиправдала своїх поетичних почуттів.
Я буду в курсі параду!
Пішохідники повинні бути близькими. Педестріани складають більшість людства. Не достатньо найкращої частини. Педестріани створили світ.
Газолайн - наші ідеї.
У нашій величезній країні, звичайний автомобіль, розроблений, на думку пішоходів, для мирного перевезення людей і товарів, приймав настійну форму братського снаряда.
Захід сонця був чистим, наївним, якби він був пофарбований покраїнською жінкою до першого, страшні думки про чоловіків прийшли до її розуму.
Так що ви бачите американський сміх не означає, що він сміється. Він сміється, що американський повинен сміятися.
Ви можете бути приємним і розумним хлопчиком, навчатися в школі, пройти курс університетських наук відмінно - і після декількох років регулярного відвідування в кіно, перетворювати в ідіот.
Ріо-де-Жанейро – кришталева мрія мого дитинства, не доторкайтеся його з лапами.
Завжди хто хоче бути останнім.
Він був так п'яний, що він може виконувати різні дива.
Так само не знімати люстру, це зайве.
Він захопив друкарську, чия скромна стегна невиправдала своїх поетичних почуттів.
- Ви досить вульгарна людина, ви любите гроші більше, ніж ви повинні.
до Вам не подобається гроші?
- Я не можу.
- Чому потрібно шість тисяч?
до За принципом!
Ми не маємо Парижа, але ми попросимо нашого хата.
Вас цікавить! Ви всі права. Чудово, з таким щастям - і безкоштовно!
English, Українська, Français...
Чистий Я даю вам ще один ключ до квартири, де лежить гроші?
Остап прогулявся в номер, який може бути мебльований істотою з уявою дерев'я.
- Чи є твій хлопчик?
- Хлопчик, не поганий? Типовий хлопчик. Хто б сказав, що це дівчина, дозвольте йому кинути камінь на мене першим!
Клієнт повинен навчатися, щоб він повинен дати гроші. Повинен бути морально знешкодженим і його реакційним майновими інстинктами пригнічений.
Звісно я не черуб. Я не маю крильця, але Я поважаю Кримінального кодексу. Ось моя слабкість.
Ця психічна вправа, як ви злилися ви багато. Ви зараз перебуваєте.
Ти не вірить тебе.
Р
Фінансові абіс – найглибше всіх абіс, і ви можете впасти в неї на життя.
Він любив і постраждав. Він любив гроші і постраждав від неї.
Поганий не так погано, особливо з помірною освітою і слабким голосом!
Ви можете залишити, але у нас є довгі руки. Він залишився - "довго руки" зробив поганий враження на нього.
Остап швидко здав його від руки Паніковського, кажучи:
до Не робіть їжі культом.
А потім огірити сам.
Монсієв, це не манжет. Goeben світ zi bitteetvas kopeck auf dem tyuk ford. Відправте до колишнього депутата Державної Думи.
Холодні яйця м'які - їжа дуже смачна, і хороша, життєрадісна людина ніколи не з'їсть їх.
Я мав серйозні незгоди з радянським урядом протягом минулого року. Хочу будувати соціалізм і я не можу. Я нудьгував будівництву соціалізму.
Не збивайте бджільництво на паркеті
до Ви не будете в храмі,
до Скільки опіум для людей?
Життя, джентльмен журі, складне, але, джентльмен журі, це те, що відкривається як ящик. Ви просто зможете відкрити його. Він не втратив.
Я буду в курсі параду!
Пішохідники повинні бути близькими. Педестріани складають більшість людства. Не достатньо найкращої частини. Педестріани створили світ.
Газолайн - наші ідеї.
У нашій величезній країні, звичайний автомобіль, розроблений, на думку пішоходів, для мирного перевезення людей і товарів, приймав настійну форму братського снаряда.
Захід сонця був чистим, наївним, якби він був пофарбований покраїнською жінкою до першого, страшні думки про чоловіків прийшли до її розуму.
Так що ви бачите американський сміх не означає, що він сміється. Він сміється, що американський повинен сміятися.
Ви можете бути приємним і розумним хлопчиком, навчатися в школі, пройти курс університетських наук відмінно - і після декількох років регулярного відвідування в кіно, перетворювати в ідіот.
Ріо-де-Жанейро – кришталева мрія мого дитинства, не доторкайтеся його з лапами.
Завжди хто хоче бути останнім.
Він був так п'яний, що він може виконувати різні дива.
Так само не знімати люстру, це зайве.
- Ви досить вульгарна людина, ви любите гроші більше, ніж ви повинні.
до Вам не подобається гроші?
- Я не можу.
- Чому потрібно шість тисяч?
до За принципом!
Ми не маємо Парижа, але ми попросимо нашого хата.
Вас цікавить! Ви всі права. Чудово, з таким щастям - і безкоштовно!
English, Українська, Français...