Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо ви думаєте про це, ми вже сидимо на телевізорі. Згадуємо, що майже всі круті фільми дитинства були серіалами.

No1

Що гасити всі діти з двору в широкому денному світлі? Наприклад, ще один епізод «Гостей з майбутнього» (1984).

Які фільми ми бачили? , Україна

Половина країни була любов'ю з головним характером цього фантастичного фільму. Я бачив його 100 разів, але я дивитися його стільки. Що секрет?

Основна ідея фільму - "Гот, для кефарика". І в цілому, цей фільм є найбільшим в світі кефіром :

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

No 2

У другому місці був фільм про дитинство Термінатора - «Пригоди електроніки» (1979 р.).

Які фільми ми бачили?

Хто не мріяв про те, що після фільму? Що один день я піду до школи і harass мій систематичний зловживання. : Чи є хтось, хто хоче собаки, як один в кіно? По-перше, я просто розумію про Території Airedale.

«Уррі, Уррі, Я збуджу!» Уррі, Уррі, Уррі, Уррі... Уррі!

Які фільми ми бачили? р.

No 3

У пошуках капітана Гранта (1985 р.).

Які фільми ми бачили?

Це, мабуть, мій улюблений. Я був великим вентилятором морських тем, і всі мої дерев'яні човни були названі Дункан.

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили? Габаритний зображення

No 4

Пристосування екрана Jules Verne, як правило, правий (pun призначено...) метод, щоб розмістити юну аудиторію перед екраном.

Візьміть, наприклад, тримісний капітан Nemo (1975). Перша серія була названа «Іроном Вхаллем», другий – «Принц Даккар», третій – «Наутиль» продовжує боротися.

Які фільми ми бачили? р.

Які фільми ми бачили?

Після цих двох фільмів нічого не залишилося, але щоб прийняти і читати третє частину трилогії - Мистерійний острів. Також прочитав 2 попередні.

No 5

Ми ще не сказали, що добрим до нашої коханої Аліси Селеснеєва. Вона може бути побачена в іншому плівці, кулька Ліна (1987 р.).

Які фільми ми бачили?

Тепер ви подивитеся на них і усвідомлюєте, що дитина мріє бути в майбутньому вже прийшла.

Ні.

Щоб закінчити тему радянської фантастики, згадуємо нашу радянську «космічну дузу 2001» – ділогію «Москва-Кассіопія» та «Отруки в Всесвіті» (1973).

Які фільми ми бачили?

Пам'ятайте, як вони загинули роботи: «А і Б сидять на трубі...» І пам’ятаю, як було дешифровано ім’я свого космічного корабля «ЗАРЯ»?

Які фільми ми бачили?

No 8

Схожі фільми про героїзм юних радянських космонавтів – The Great Space Journey (1974). Я навіть плутав їх іноді.

Які фільми ми бачили?

Виток записів з музикою з фільму, опублікованої всім записом компанії Melody, перевищили 100 000 примірників. На російському радіо все ще виконуються інструментальна композиція «Блакитна планета», пісні «Ви поведи мене?» і «Мільких способів».

Які фільми ми бачили?

Де є дитяча та юнацька кіностудія? Чому ці милі фільми з музичними вставками стають просто історією?

No 9

Але фільм «Хто торнс до зірок» (1980) спрямований на більш зрілу аудиторію. Навіть діти насолоджувалися переглядом.

Які фільми ми бачили?

Пам'ятайте, що біомаса, яка вийшла з схованки і величезні руки змащують планету? Ви пам'ятаєте, що ім'я дівчини?

І на інформаційній дошці космічнихпортів ви можете побачити назву зірки "Давін", а його призначення - Кассіопенія : Це були Великодні яйця в радянському кіно.

Які фільми ми бачили? Р

No 10

Під час зимових канікул фільм «D'Artagnan» і «Трьох містечок» (1978 р.).

Які фільми ми бачили?

Після нього вони вийшли на вулицю, зламали гілки від занедбаних новорічних дерев і вигодовуються з травою, як мечі : Чи є?

No 11

Але після чергового перегляду фільму «Гуардяни, йдуть» (1987 р.) Я фактично пішов і підписав на розділ огорожі. Не для довгих, дійсно :

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

No 12

Я стане ворогом всіх, хто народився в СРСР, якщо я не згадую "Елюзивні Авенгери" (1966). Може бути, я повинен поставити його першим. Фільм розбирається в лапки і зображення. Фільм, де перед скінченними кредитами, сміливо головує до епіцентру термоядерного вибуху ... :

Які фільми ми бачили?

No 13

Ще одна пригодницька плівка, де має цивільну війну - трилогія «Кортик», «Бронзе птах», «Останній літо дитинства» (1973).

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили? доб.

No 14

Але в плівці пізніх СРСР «Бефор перший кров» (1989 р.) було показано психологію реальної війни. Не можна назвати пригодами. Це був драматичний фільм.

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили? доб.200

Поговоримо про позитивні фільми :

No 15

О, Заслужений Вовк ibn Alyosha ... Старий Людина Hottabych (1956)

Які фільми ми бачили? р.

Які фільми ми бачили?

Хто дивився цей фільм як дитина, що суворий фільм дій Хатаб уявляв тільки це :

No 16

Улюблена плівка всіх радянських дівчаток - "Мари Поппінс, Добрий!" (1983).

Які фільми ми бачили?

Я, ймовірно, пам'ятаю пісні більше, ніж будь-які сцени.

Які фільми ми бачили?

No 17

Пригоди Петрова та Васечкіна, Ординарні та неприпустимо (1983)

Спочатку фільм був цензурою для ідеологічних причин, але водночас успішно пройшов через зарубіжні кінофестиваль. У 1983 році після відмови всіх інстанцій Алініков вдалося запросити дочку Генерального секретаря ЦКСУ, Юрія Андропова, Ірина, яка працювала заступником головного редактора журналу Музичне життя. У програмі Центрального телебачення було достатньо новин про майбутній перегляд. Так ми почали переглядати його щороку.

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

No 18

Ще один фільм, що вся державна думка, безумовно, зросте на сьогоднішній день, – “Пана Кляцький Академія” (1983).

Вітання Худякову та Мілонову – сучасна приступна цензура перевершила навіть сувору радянську цензуру. Орієнтовно для себе - сторожовий рахунок проти рамок з цієї плівки. Не було нічого подібного, що в його спинці. І слово «боротьба» означалося тільки веселка, а слово «кінчити» не було настільки спокусливим. І синий був глобусом, не дядько. Повільно гниття ...

Я дивлюся, якщо цей фільм ще на телевізорі? й

Які фільми ми бачили?

No.19

«Позачергові пригоди Карика і Валі» (1987 р.) тепер також будуть зламані в Державній Думі.

Фільм дуже хороший і інформативний. Про екологію та дбайливе ставлення до тварин та рослинного світу.

No 20

радянські режисери, очевидно, дихають нерівномірно історій про близнюки. «Каптан Соври Голова» - один такий фільм (1979 р.).

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

No 21

Фільм про близнюки Olya і Yalo, про Yagupop 77 – «Кіндом з вигнутих дзеркал» (1963). Ви повинні слухати свої дідусь:

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

No 22

Відповіла комедія про життя в піонерському таборі Вітаю або Заборонена Entry (1964).

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

Спочатку фільм не оцінив, і його відразу кладуть на полицю. Зокрема, фінальна виставка «корн-програми», яку Хрущов активно пропагував час. Але всього за кілька днів до 1 травня хтось зумів пропустити Хрущов, щоб подивитися цей фільм. Хрущов сміхався багато, а потім запитав: «Чому ви тримаєте цей фільм?» Це смішний, нехай він орендований. Так допускається плівка «Хрущов».

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили? р.

No 23

Ще одна смішна і бажана плівка "Пригоди жовтого Суда" (1970), з найщасливіших бабуся в світі - Тетяна Пілцер.

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

No 24

Пригоди Tom Sawyer і Huckleberry Finn (1981) зазвичай дивилися після читання книги.

Які фільми ми бачили?

Цікавий факт: в школі Том відвідує, на стіні класу написано «Кнолин - сила» - культовий слоган в СРСР «Кнолин - сила», приписаний до Франциска Бакона або Томаса Хоббе.

No 25

Дитяча музична плівка «Червоний, небесний, в любові» (1984) про дружбу лисок і курки.

Які фільми ми бачили? р.

Які фільми ми бачили?

No 26

Радянський "Перетворювачі" в "Острів Русти" (1988)

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

Це кінопристосування роману «Rusty Field Marshal» Кіра Буличева з циклу «Пригоди Аліси», але Аліса Селезенєва в фільмі вже не те ж саме.

Які фільми ми бачили?

No 27

Шведсько-Норвезько-радянський фентезі Mio, My Mio (1987) є прототипом Нарни.

Які фільми ми бачили? Р

Які фільми ми бачили? р.

No 28

І ще одна радянсько-чехословацька кінопристосування Буличева – «Дужеон відьми» (1990 р.). Фільм молоді.

Які фільми ми бачили? р.

Які фільми ми бачили?

У фіналі фільму Маша Распутіна, ледь набирає популярність в цей час співає пісню "І і ти".

Які фільми ми бачили?

У кінотеатрі, під час весняного та осіннього відпочинку:

No 29

Югославська наукова фантастика Секрет Старої мансарди (1984) про хлопчиків, які знайшли антигравітаційний пістолет в горищі.

Які фільми ми бачили?

No 30

Дитяча наукова художня трилер, знята в Чехословаччині "Турбаза Вовк" (1985). Неможливі відчуження, які прийшли взяти на Землю.

146350 р.

Пам'ятайте, що жахливий момент, коли дівчина ріпсує моркву від сніговика і бачить обличчя людини всередині?

Які фільми ми бачили?

Сценарій був кіно...

No 31

Ще одна історія жахів від кінотеатру – фільм про спільну радянсько-польську «Снек Долина» (1987 р.).

Які фільми ми бачили?

Які фільми ми бачили?

У 2002 році фільм увійшов до списку десяти найгірших польських фільмів. Але не радянський : Особисто, він був брудним.

No 32

Політ Навігатора (1989 р.) став легендою нашого дитинства. Американський фільм про хлопчика в чужому просторі.

Які фільми ми бачили? Габаритний зображення

Хто хоче приймати відчуження від іноземців? :

Я не пам'ятаю більше половини. Тепер це ваш поворот, в коментарях, з фотографіями. Що ще ми бачили з року до року?

Які фільми ми бачили?

Джерело: alexio-marziano.livejournal.com