Які фільми ми бачили?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо ви думаєте про це, ми вже сидимо на телевізорі. Згадуємо, що майже всі круті фільми дитинства були серіалами.

No1

Що гасити всі діти з двору в широкому денному світлі? Наприклад, ще один епізод «Гостей з майбутнього» (1984).

, Україна

Половина країни була любов'ю з головним характером цього фантастичного фільму. Я бачив його 100 разів, але я дивитися його стільки. Що секрет?

Основна ідея фільму - "Гот, для кефарика". І в цілому, цей фільм є найбільшим в світі кефіром :

No 2

У другому місці був фільм про дитинство Термінатора - «Пригоди електроніки» (1979 р.).

Хто не мріяв про те, що після фільму? Що один день я піду до школи і harass мій систематичний зловживання. : Чи є хтось, хто хоче собаки, як один в кіно? По-перше, я просто розумію про Території Airedale.

«Уррі, Уррі, Я збуджу!» Уррі, Уррі, Уррі, Уррі... Уррі!

р.

No 3

У пошуках капітана Гранта (1985 р.).

Це, мабуть, мій улюблений. Я був великим вентилятором морських тем, і всі мої дерев'яні човни були названі Дункан.

Габаритний зображення

No 4

Пристосування екрана Jules Verne, як правило, правий (pun призначено...) метод, щоб розмістити юну аудиторію перед екраном.

Візьміть, наприклад, тримісний капітан Nemo (1975). Перша серія була названа «Іроном Вхаллем», другий – «Принц Даккар», третій – «Наутиль» продовжує боротися.

р.

Після цих двох фільмів нічого не залишилося, але щоб прийняти і читати третє частину трилогії - Мистерійний острів. Також прочитав 2 попередні.

No 5

Ми ще не сказали, що добрим до нашої коханої Аліси Селеснеєва. Вона може бути побачена в іншому плівці, кулька Ліна (1987 р.).

Тепер ви подивитеся на них і усвідомлюєте, що дитина мріє бути в майбутньому вже прийшла.

Ні.

Щоб закінчити тему радянської фантастики, згадуємо нашу радянську «космічну дузу 2001» – ділогію «Москва-Кассіопія» та «Отруки в Всесвіті» (1973).

Пам'ятайте, як вони загинули роботи: «А і Б сидять на трубі...» І пам’ятаю, як було дешифровано ім’я свого космічного корабля «ЗАРЯ»?

No 8

Схожі фільми про героїзм юних радянських космонавтів – The Great Space Journey (1974). Я навіть плутав їх іноді.

Виток записів з музикою з фільму, опублікованої всім записом компанії Melody, перевищили 100 000 примірників. На російському радіо все ще виконуються інструментальна композиція «Блакитна планета», пісні «Ви поведи мене?» і «Мільких способів».

Де є дитяча та юнацька кіностудія? Чому ці милі фільми з музичними вставками стають просто історією?

No 9

Але фільм «Хто торнс до зірок» (1980) спрямований на більш зрілу аудиторію. Навіть діти насолоджувалися переглядом.

Пам'ятайте, що біомаса, яка вийшла з схованки і величезні руки змащують планету? Ви пам'ятаєте, що ім'я дівчини?

І на інформаційній дошці космічнихпортів ви можете побачити назву зірки "Давін", а його призначення - Кассіопенія : Це були Великодні яйця в радянському кіно.

Р

No 10

Під час зимових канікул фільм «D'Artagnan» і «Трьох містечок» (1978 р.).

Після нього вони вийшли на вулицю, зламали гілки від занедбаних новорічних дерев і вигодовуються з травою, як мечі : Чи є?

No 11

Але після чергового перегляду фільму «Гуардяни, йдуть» (1987 р.) Я фактично пішов і підписав на розділ огорожі. Не для довгих, дійсно :

No 12

Я стане ворогом всіх, хто народився в СРСР, якщо я не згадую "Елюзивні Авенгери" (1966). Може бути, я повинен поставити його першим. Фільм розбирається в лапки і зображення. Фільм, де перед скінченними кредитами, сміливо головує до епіцентру термоядерного вибуху ... :

No 13

Ще одна пригодницька плівка, де має цивільну війну - трилогія «Кортик», «Бронзе птах», «Останній літо дитинства» (1973).

доб.

No 14

Але в плівці пізніх СРСР «Бефор перший кров» (1989 р.) було показано психологію реальної війни. Не можна назвати пригодами. Це був драматичний фільм.

доб.200

Поговоримо про позитивні фільми :

No 15

О, Заслужений Вовк ibn Alyosha ... Старий Людина Hottabych (1956)

р.

Хто дивився цей фільм як дитина, що суворий фільм дій Хатаб уявляв тільки це :

No 16

Улюблена плівка всіх радянських дівчаток - "Мари Поппінс, Добрий!" (1983).

Я, ймовірно, пам'ятаю пісні більше, ніж будь-які сцени.

No 17

Пригоди Петрова та Васечкіна, Ординарні та неприпустимо (1983)

Спочатку фільм був цензурою для ідеологічних причин, але водночас успішно пройшов через зарубіжні кінофестиваль. У 1983 році після відмови всіх інстанцій Алініков вдалося запросити дочку Генерального секретаря ЦКСУ, Юрія Андропова, Ірина, яка працювала заступником головного редактора журналу Музичне життя. У програмі Центрального телебачення було достатньо новин про майбутній перегляд. Так ми почали переглядати його щороку.

No 18

Ще один фільм, що вся державна думка, безумовно, зросте на сьогоднішній день, – “Пана Кляцький Академія” (1983).

Вітання Худякову та Мілонову – сучасна приступна цензура перевершила навіть сувору радянську цензуру. Орієнтовно для себе - сторожовий рахунок проти рамок з цієї плівки. Не було нічого подібного, що в його спинці. І слово «боротьба» означалося тільки веселка, а слово «кінчити» не було настільки спокусливим. І синий був глобусом, не дядько. Повільно гниття ...

Я дивлюся, якщо цей фільм ще на телевізорі? й

No.19

«Позачергові пригоди Карика і Валі» (1987 р.) тепер також будуть зламані в Державній Думі.

Фільм дуже хороший і інформативний. Про екологію та дбайливе ставлення до тварин та рослинного світу.

No 20

радянські режисери, очевидно, дихають нерівномірно історій про близнюки. «Каптан Соври Голова» - один такий фільм (1979 р.).

No 21

Фільм про близнюки Olya і Yalo, про Yagupop 77 – «Кіндом з вигнутих дзеркал» (1963). Ви повинні слухати свої дідусь:

No 22

Відповіла комедія про життя в піонерському таборі Вітаю або Заборонена Entry (1964).

Спочатку фільм не оцінив, і його відразу кладуть на полицю. Зокрема, фінальна виставка «корн-програми», яку Хрущов активно пропагував час. Але всього за кілька днів до 1 травня хтось зумів пропустити Хрущов, щоб подивитися цей фільм. Хрущов сміхався багато, а потім запитав: «Чому ви тримаєте цей фільм?» Це смішний, нехай він орендований. Так допускається плівка «Хрущов».

р.

No 23

Ще одна смішна і бажана плівка "Пригоди жовтого Суда" (1970), з найщасливіших бабуся в світі - Тетяна Пілцер.

No 24

Пригоди Tom Sawyer і Huckleberry Finn (1981) зазвичай дивилися після читання книги.

Цікавий факт: в школі Том відвідує, на стіні класу написано «Кнолин - сила» - культовий слоган в СРСР «Кнолин - сила», приписаний до Франциска Бакона або Томаса Хоббе.

No 25

Дитяча музична плівка «Червоний, небесний, в любові» (1984) про дружбу лисок і курки.

р.

No 26

Радянський "Перетворювачі" в "Острів Русти" (1988)

Це кінопристосування роману «Rusty Field Marshal» Кіра Буличева з циклу «Пригоди Аліси», але Аліса Селезенєва в фільмі вже не те ж саме.

No 27

Шведсько-Норвезько-радянський фентезі Mio, My Mio (1987) є прототипом Нарни.

Р

р.

No 28

І ще одна радянсько-чехословацька кінопристосування Буличева – «Дужеон відьми» (1990 р.). Фільм молоді.

р.

У фіналі фільму Маша Распутіна, ледь набирає популярність в цей час співає пісню "І і ти".

У кінотеатрі, під час весняного та осіннього відпочинку:

No 29

Югославська наукова фантастика Секрет Старої мансарди (1984) про хлопчиків, які знайшли антигравітаційний пістолет в горищі.

No 30

Дитяча наукова художня трилер, знята в Чехословаччині "Турбаза Вовк" (1985). Неможливі відчуження, які прийшли взяти на Землю.

146350 р.

Пам'ятайте, що жахливий момент, коли дівчина ріпсує моркву від сніговика і бачить обличчя людини всередині?

Сценарій був кіно...

No 31

Ще одна історія жахів від кінотеатру – фільм про спільну радянсько-польську «Снек Долина» (1987 р.).

У 2002 році фільм увійшов до списку десяти найгірших польських фільмів. Але не радянський : Особисто, він був брудним.

No 32

Політ Навігатора (1989 р.) став легендою нашого дитинства. Американський фільм про хлопчика в чужому просторі.

Габаритний зображення

Хто хоче приймати відчуження від іноземців? :

Я не пам'ятаю більше половини. Тепер це ваш поворот, в коментарях, з фотографіями. Що ще ми бачили з року до року?

Джерело: alexio-marziano.livejournal.com