Серйога, це те, що ви?

Усім мешканцям Росії хоча б один раз в житті чули один модний трек білоруського рапера Серйога «Чорний бумер» і обов’язково пам’ятайте, що життєрадісний художник виглядав так. Після полум'я, що прийшов до нього, 37-річному серйога, реальне ім'я якого є Сергій Паркоменко, зникла з сцени на деякий час і повернулася в новий невизнаний образ: художник досить втратив вагу, накачував м'язи і, не дивно, почав виглядати сульфатно і старе. До речі, тепер його псевдонім, як Seryoga.

15 зображень

Серйога, це те, що ви?

Після повернення співачки випустили кілька кліпів на нові пісні, які не відрізняються колишньою життєсою.

Серйога, це те, що ви?

«Соррі». Я раптом усвідомив сьогодні, що я бачу тебе. Я бачу, хто любить мене. Немає причин, не для чогось, але тому. Я тобі. Що. Невидимий, без назви, анонімний, який щиро бажаний мій повернення.

Серйога, це те, що ви?

З кожним днем послав мене теплі промені. Зовні. До тих, хто прийшов до мене і сказав: Коли ви йдете назад, Сірий? Займіть мене, щоб бути різними. Я думаю, що митець повинен бути впевненим.

499 р.

Я не можу. Я тільки пишу пісні, коли болить. Не слухайте нові пісні. Я просто не знаю, як позбутися від болю. Ось як написані пісні. Ваш С, — з повідомленням Сергій звернувся до шанувальників.

Серйога, це те, що ви? Габаритний зображення

6. Жнівень

Серйога, це те, що ви?

7. Про нас

Серйога, це те, що ви?

8. У

Серйога, це те, що ви?

9. Навігація

Серйога, це те, що ви?

10.

Серйога, це те, що ви? р.

11.