570
Серйога, це те, що ви?
Усім мешканцям Росії хоча б один раз в житті чули один модний трек білоруського рапера Серйога «Чорний бумер» і обов’язково пам’ятайте, що життєрадісний художник виглядав так. Після полум'я, що прийшов до нього, 37-річному серйога, реальне ім'я якого є Сергій Паркоменко, зникла з сцени на деякий час і повернулася в новий невизнаний образ: художник досить втратив вагу, накачував м'язи і, не дивно, почав виглядати сульфатно і старе. До речі, тепер його псевдонім, як Seryoga.
15 зображень
Після повернення співачки випустили кілька кліпів на нові пісні, які не відрізняються колишньою життєсою.
«Соррі». Я раптом усвідомив сьогодні, що я бачу тебе. Я бачу, хто любить мене. Немає причин, не для чогось, але тому. Я тобі. Що. Невидимий, без назви, анонімний, який щиро бажаний мій повернення.
З кожним днем послав мене теплі промені. Зовні. До тих, хто прийшов до мене і сказав: Коли ви йдете назад, Сірий? Займіть мене, щоб бути різними. Я думаю, що митець повинен бути впевненим.
499 р.
Я не можу. Я тільки пишу пісні, коли болить. Не слухайте нові пісні. Я просто не знаю, як позбутися від болю. Ось як написані пісні. Ваш С, — з повідомленням Сергій звернувся до шанувальників.
Габаритний зображення
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
р.
11.
12.
13.00 р.
14.
15 зображень
Після повернення співачки випустили кілька кліпів на нові пісні, які не відрізняються колишньою життєсою.
«Соррі». Я раптом усвідомив сьогодні, що я бачу тебе. Я бачу, хто любить мене. Немає причин, не для чогось, але тому. Я тобі. Що. Невидимий, без назви, анонімний, який щиро бажаний мій повернення.
З кожним днем послав мене теплі промені. Зовні. До тих, хто прийшов до мене і сказав: Коли ви йдете назад, Сірий? Займіть мене, щоб бути різними. Я думаю, що митець повинен бути впевненим.
499 р.
Я не можу. Я тільки пишу пісні, коли болить. Не слухайте нові пісні. Я просто не знаю, як позбутися від болю. Ось як написані пісні. Ваш С, — з повідомленням Сергій звернувся до шанувальників.
Габаритний зображення
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
р.
11.
12.
13.00 р.
14.