МІКРО 2014: Виставка зброї. ескіз

Якщо ви їдете в минулу виставку щодня, як тільки ви отримаєте? Правильна відповідь, ймовірно, останній день. Я також, кожен раз, коли я поїхав до роботи минулого Мінської Арена і подивився на розгорнуті радіолокаційні пости та бронетехніки, кожен раз я думав: «А, завтра я буду йти...» Виявилося, що в суботу був останній день...
Останній день занурюється з тим, що багато вже лікуються і половина всіх хороших можна просто не побачити. Що сталося мені. Тому з повною історією про виставку все це перетворилося на ескіз.
Не дивлячись на те, що виставка в Мінську не є подією, до якого беруться останні розробки, тому не чекайте нових продуктів, досить - просто робоча зустріч. Люди, як я нічого не шукав.

Так, фактично, виставка проходила в Мінську з 9 по 12 липня в Мінській Арена. Так, точно де Чемпіонат світу з хокею пройшов два місяці тому. Точно, в тому ж комплексі, але закрита частина виставки була розташована не в центральній арені, але в будівлі короткої доріжки.

2,2 км Почати з, короткий огляд техніки Другої світової війни. Ця методика була все на ходу, що відбулася на голові колонки на святкуванні 70-річчя визволення Білорусі від німців.
ПТ-76, живе на Сталінській лінії

3. Т-55А

4. У T-44 пізній реліз, з додатковими бронюваннями. Ще один гість з сталінської лінії

3610Р. 4200Р.

5. Умань КС-3

6. ІСУ-152. Я хочу розповісти вам, буде багато студентів на малюнку. У суботу, відпустку, вихідні, військове обладнання. Пішалка

7. IS-2M, післявоєнна модифікація

8. Су-100

9. Т-34-85. Це є гість від деяких військових частин. На всіх тематичних заходах «Червоний» регулярно спалахує

10. T-34 зразок 43 років з штампованою вежею. Справа рідко, хоча гібрид - корпус і вежа з різних резервуарів. Також з сталінської лінії.

11. BT-7 ранні релізи. Наречена (для того, де ще ви бачили BT-7 на ходу?) і сумність (для нього не є відновленим зразком, двигуном, і багато всередині є іноземними). Станіслав

12. Пара гармат. ЗІС-3

13.00 р. І 45 (53-K)

14. Зіль-157 з монострономічним грилем і крилами. З БМ-13. Я торкнувся кожен раз я...

15. ЗІС-5 з великою кількістю запозичень з газу-52

16.00 р. Ще один не дуже добре відреставрований пристрій - GAZ-AA в спробі пустити під GAZ-MM. Звісно, люди відновлюють вигини крила, тому ліплять квадрат «Кагбе військовий варіант». Добре, потім зробити тіло нерозчинним, видалити одну фару, двері, передні гальма ...
З дверима теж буває.

17.00 р. Парад «старого» обладнання Gas-67B

18 років Нарешті, ми переїжджаємо на модернізацію. Перший — Колон. Про ці автопошту на YP-e вже був. Це так, щоб говорити, вантажна версія.

МІКРО 2014: Виставка зброї. ескіз р.

19.00 р. Малогабаритний мортуар, торос. Санітарний, як не складно вгадати

20. Добре ... erm ... версія пасажира. розмір хорошої KAMAZ

21. Фото з задньої

22. Ось що я говорю про -- деякі радіолокаційні пости вже скручуються.

23. Дуже легкий літак. Для школярів

24. Поки ми збираємо фотографії, машина складалася.