Чудові ресторани.

У світі є безліч ресторанів, які кожен новий збір буде дивувати і вражати. Немає кінця. Зважаючи на мої оцінки, кожен місяць на планеті є кілька десятків нових креативних установ. І кожен раз вони дивовижні і цікаві. Технології ще не стоять. У цей час ми розглянемо ресторани, які вражають своєю фактурою та концепцією.

ITHAA в Мальдівах

Ресторан в Мальдівах, навколо якого всі види морських істот купують. Меню також рибальство. А ім'я дуже пов'язана з ім'ям Іхтяр.

РЕТРОМ Кафе в Лос-Анджелесі

Я завжди здивував і шокував таку творчість. Не добре, але туалети не асоціюються з підвищеним апетитом. Або, можливо, це спеціально для схуднення? Тим не менш, назва «резитової кімнати» також дивно описує смислове навантаження дизайну.

Пропонуючи широкий асортимент страв, Food & Restaurant знаходяться в 5 хвилинах пішки. Бон ацетит, як вони кажуть.

Ресторан туалету в Ханчжоу

Після того, як мої друзі пішли в Китай, не один рекламодавець в буклетів, але в реальний Китай, відвідав ресторани, розташовані підземелля (на мінус перших або дев'ятих поверхах). І сказали мені, як полоітні китайці люди регургітувати, подрібнити, порізати ніс, їсти перцеву їжу, посипати доріжки жирного супу на столі, поки вони розтягують ложки у роти з пластини, яка стоїть в центрі столу, поводити ніс і зробити багато інших речей, щоб показати, наскільки смачними вони є. Це жест полонего затвердження, похвала шефу, який приніс гостя в стан повного щастя і задоволення. Я не вірю, але це правда. Для них (китайська) такі звички харчування, безумовно, дозволяють прийняти подібний підхід до оформлення ресторанів. Здається, що вони не тільки не втрачають апетиту, але навіть подобаються її, шукаючи таку послугу.

Кафе «Геко»

У Відні є кафе, де походять домашні коти. Стандартна практика в багатьох містах світу не є новинами для нас. Але коти завжди кішки. Це завжди солодкий і свіжий.

р.

Фаст-кав'ярня в Бейруті

Прикрашений як військовий склад, ресторан переповнений тематичними фотографіями, концептуальними іменами в меню, плакати з слоганами. У військових формах вишиті офіціанти. Слоган «А сендвіч може вбити тебе». Ніцца, ви не можете сказати нічого. Але знову, якщо ви хочете схуднути, ласкаво просимо, апетит тут швидко знизиться до майже нуля. Чи приємно харчуватися під прицілом сталевих образів чоловіків з гарматами?

Ресторан на літаку

Ви любите розкішних апартаментів? Насолоджуйтеся стравами китайського ресторану, який оформлений в якості салону A380.

9749320р.

Кафе «Ліди до серцевої атаки»

В Арізоні ви будете носити стаціонарний халат і ручать величезний гамбургер. Таким чином, великий і жирний, що вміст шкідливих трансгенних жирів (ймовірно, що це буде чистою олією корова) в ньому обіцяє привести до інфаркту. Тим не менш, в алегоричному сенсі теж: так добре, що ви можете закохатися до цього мега-буна перед інфарктом.

Ресторан з кріслами

Що це таке? Зброя, навчання, вирівнювання, запалена фантазія? У мене є ресторан в Сінгапурі, який змушує мене пожертвувати гроші на бідні і піти самостійно. Але немає обіду.

Ресторани

Група бельгійських майстрів надає можливість їсти, переповнивши на висоті 50 метрів над землею. А огляд і солодощі від кращих шеф-кухарів. І ціни. І задоволення. Це дійсно надихає і дійсно красива.