Японська школа та інші

Підхід шкільного будинку, фасаду.
Огородження, вегетація, навколо території 250 знаків, як і наші "Кавити дітей", так і на всіх основних улюблених маршрутах школярів - є ознаки на всіх перехрестях.

На фото Skytree, вежа TV в Токіо 634 м. Ви можете побачити це з усіх відкритих просторів, де я живу, тому я завжди фотографую його першим.

5546529

На фото перед Skytree.

Вступ до школи закритий, оскільки сьогодні субота.
Давайте за парканом.

до 1 2 3 4 5+

Право на
Реклама "кіндність" на дверцятах, вдячність за "покладання наших столів", привітання на різних мовах. Хоча школа є нормальною, є тисячі з них в Японії.

Номер замка перемикання передач.
Дуже зручне, шкільне взуття завжди в школі, не перетягувати зсув до школи, і не перетягувати вуличні черевики в сумці навколо школи. А шафа від бюджету школи платити заробітну плату, теж ми можемо самі.

Ви також можете паркувати парасольку.

Перший поверх в основному офісний простір, такий як медичний центр, кабінет вчителя (до речі, приміщення вчителя дуже відрізняється від нашого, але атлас, він не зробив фото), а також їдальня - все на першому поверсі.
Школа має три крила, майже літера «П», три поверхи. Над залом (перший поверх) є просторим залом, займає два поверхи. Ця картина вже на правому крилі, коридор є там.

457190 р.

Відразу прогулянку по сходах на другий поверх, адже офісний простір не дуже цікавий.

Афіша з ім'ям і логотипом школи зустрічає нас на другому поверсі в залі складання.

228377

Corridor, один з номерів має назву Sakura 2. Всі класи нумеровані в початковій школі, не літерами та номерами, як 1A, 2B, але як це. Сакура 2!

Другий поверх панорами шкільного двору. Тут маленька японська грають в перервах і вправах в хорошій погоди.

Поблизу, дошка з інформацією - що буде надана на обід сьогодні, ви можете знайти тут. Також таблетки з різними словами в трьох варіантах - kanji (hieroglyphs), Англійська версія і гірагана (alphabet). Після усього, молоді діти не знають всіх персонажів, в звичайному шкільному навчальному курсі закінчення школи, випускник повинен знати 1,300 персонажів, після університету, 2000. Ну, англійська версія просто так, що ви пам'ятаєте.

Кабінет невеликої «студентської ради».
У японських школах голова кожного класу знаходиться на студентській раді, у студентській раді є голова (алія президент школи). Таким чином, з раннього віку молоді японські навчаються моделі поведінки в суспільстві. Всі події вони організовують себе, звичайно, не позбавлені чутливого керівництва адміністрації, але самі.

р.

Українська Ліс, англійська ніколи не щаслива.

Усередині. Клас роботи в групах, в Щасливій англійській мові.
Ви можете побачити кондиціонер в кутку. Всі номери обладнані кондиціонером, крім монтажної зали. Учні в школі завжди класно і приємно навчаються.

р.

Вова, що ви робите тут? На кулінарії.
На вимогу робітників переклад напису під картину -
Лідери Росії та України переїхали на мирний діалог.

Кранікі! Є багато в інших коридорах. Ви можете пити з них. Ви можете залити воду з відро після очищення класу (який також проводиться обов'язками). Хороший студент повинен мити руки милом і перетворювати над краном (написи на стіну). О, ви, фауклети, щоб ви могли пити з них. У Токіо, і не тільки, вода торкнеться.

Р

Біологічний кабінет.

Кожен клас має власний «баннер» з яким юніори гордо ходять на шкільні заходи. В цілому я думаю, що кожен розуміє педагогічне призначення цього елемента.

Спортивно-активний зал.
Немає стільців. У шкільному церемоні, студенти стоять. І якщо на концерті, учні принесуть складку з пантри. Тут є багато різних спортивних обладнання по краях, якщо це взимку або погана погода поза, то тут відбувається фізична освіта.

Академічний концертний інструмент.

Сцена.

Складання притулку!

В іншому місці зарплата залежить від старшості, юний викладач може розраховувати на заробітну плату 90, маючи досвід роботи 15 років - близько 140. Є інші бонуси.
З точки зору витрат, ціни на продукти харчування однаково високі по всій країні. Але продукти відмінної якості, щоб з нормальною зарплатою в принципі можна дозволити собі. Хоча це варто щось, як нам.
Орієнтовно за цінами основних товарів видається:
10 яєць 60 рублів, свинина (без кістки, вже ріжемо, тут тільки продаємо) в області 56 рублів за 100 грам, адже 560 на 1 кг. Але це мінімальні ціни, дешевше не можна знайти, а дорожче - в рази це буває. Особливо локально виробляється. Фруктові ціни також високі. Учора я купила мандарини – 5 дрібних речей за 130 рублів. 3 апельсини вартість майже 200 рублів. Але це не сезон, і все це місцеве (японське) виробництво, звідси ціна. Молоко 70 рублів на літр. Я ніколи не знав різницю.
Для житла все залежить від параметрів:
Відстань від станції
відстань станції від центру, кількість переказів на популярні місця
- рік будівництва будівлі (на старому вона більш небезпечна в землетрусах, а взимку холодніше)
Наприклад, не невеликий 1К можна орендувати в хорошій площі в старому будинку 30-35 тонн. А в віддаленій зоні (20 хвилин до станції на нозі, а сама станція з поганою з'єдністю, трансфер в центрі доведеться робити) 2К можна знайти на 25-28. Добре, зрозуміло, що в хорошому будинку, простора квартира буде дорогою. Все залежить від запитів.
В цілому, все не так роси, витрати багато. Освіта дитини в початкових та середніх школах безкоштовно. У старшому віці необхідно сплатити. Kindergartens є тільки платним - поки я пам'ятаю щось близько 30 Tr / місяць. Для електрики середній рахунок в області 3 ст. Є газ та інші послуги. Мобільні телефони також не найдешевші, в області 1 тр / місяць мінімальний рахунок виходить, навіть якщо всі додаткові послуги вимкнено.
Але в цілому країна велика. У 99% випадків не можна зберігати тварини в оренду квартири, включаючи коти та собаки. Зберігати собаку дорого тут. Я не можу сказати напевно, але самі собаки дорогі, і потрібно постійно брати їх до ветеринара, робити всілякі вакцинації і т.д. Плюс, як я сказав, в більшості квартир без надбавки, ви не можете мати тварину. В цілому це не дешеве задоволення.

-img25---

@Амольд

-img26---