Японська школа та інші

Підхід шкільного будинку, фасаду.
Огородження, вегетація, навколо території 250 знаків, як і наші "Кавити дітей", так і на всіх основних улюблених маршрутах школярів - є ознаки на всіх перехрестях.

Японська школа та інші

На фото Skytree, вежа TV в Токіо 634 м. Ви можете побачити це з усіх відкритих просторів, де я живу, тому я завжди фотографую його першим.

5546529

На фото перед Skytree.

Японська школа та інші

Вступ до школи закритий, оскільки сьогодні субота.
Давайте за парканом.

до 1 2 3 4 5+

Право на
Реклама "кіндність" на дверцятах, вдячність за "покладання наших столів", привітання на різних мовах. Хоча школа є нормальною, є тисячі з них в Японії.

Японська школа та інші

Номер замка перемикання передач.
Дуже зручне, шкільне взуття завжди в школі, не перетягувати зсув до школи, і не перетягувати вуличні черевики в сумці навколо школи. А шафа від бюджету школи платити заробітну плату, теж ми можемо самі.

Японська школа та інші

Ви також можете паркувати парасольку.

Японська школа та інші

Перший поверх в основному офісний простір, такий як медичний центр, кабінет вчителя (до речі, приміщення вчителя дуже відрізняється від нашого, але атлас, він не зробив фото), а також їдальня - все на першому поверсі.
Школа має три крила, майже літера «П», три поверхи. Над залом (перший поверх) є просторим залом, займає два поверхи. Ця картина вже на правому крилі, коридор є там.

457190 р.

Відразу прогулянку по сходах на другий поверх, адже офісний простір не дуже цікавий.

Японська школа та інші

Афіша з ім'ям і логотипом школи зустрічає нас на другому поверсі в залі складання.

228377

Corridor, один з номерів має назву Sakura 2. Всі класи нумеровані в початковій школі, не літерами та номерами, як 1A, 2B, але як це. Сакура 2!

Японська школа та інші

Другий поверх панорами шкільного двору. Тут маленька японська грають в перервах і вправах в хорошій погоди.

Японська школа та інші

Поблизу, дошка з інформацією - що буде надана на обід сьогодні, ви можете знайти тут. Також таблетки з різними словами в трьох варіантах - kanji (hieroglyphs), Англійська версія і гірагана (alphabet). Після усього, молоді діти не знають всіх персонажів, в звичайному шкільному навчальному курсі закінчення школи, випускник повинен знати 1,300 персонажів, після університету, 2000. Ну, англійська версія просто так, що ви пам'ятаєте.

Японська школа та інші

Кабінет невеликої «студентської ради».
У японських школах голова кожного класу знаходиться на студентській раді, у студентській раді є голова (алія президент школи). Таким чином, з раннього віку молоді японські навчаються моделі поведінки в суспільстві. Всі події вони організовують себе, звичайно, не позбавлені чутливого керівництва адміністрації, але самі.

Японська школа та інші р.

Українська Ліс, англійська ніколи не щаслива.

Японська школа та інші

Усередині. Клас роботи в групах, в Щасливій англійській мові.
Ви можете побачити кондиціонер в кутку. Всі номери обладнані кондиціонером, крім монтажної зали. Учні в школі завжди класно і приємно навчаються.

Японська школа та інші р.

Вова, що ви робите тут? На кулінарії.
На вимогу робітників переклад напису під картину -
Лідери Росії та України переїхали на мирний діалог.

Японська школа та інші

Кранікі! Є багато в інших коридорах. Ви можете пити з них. Ви можете залити воду з відро після очищення класу (який також проводиться обов'язками). Хороший студент повинен мити руки милом і перетворювати над краном (написи на стіну). О, ви, фауклети, щоб ви могли пити з них. У Токіо, і не тільки, вода торкнеться.

Японська школа та інші Р

Біологічний кабінет.

Японська школа та інші

Кожен клас має власний «баннер» з яким юніори гордо ходять на шкільні заходи. В цілому я думаю, що кожен розуміє педагогічне призначення цього елемента.

Японська школа та інші

Спортивно-активний зал.
Немає стільців. У шкільному церемоні, студенти стоять. І якщо на концерті, учні принесуть складку з пантри. Тут є багато різних спортивних обладнання по краях, якщо це взимку або погана погода поза, то тут відбувається фізична освіта.

Японська школа та інші

Академічний концертний інструмент.

Японська школа та інші

Сцена.

Японська школа та інші

Складання притулку!

Японська школа та інші

В іншому місці зарплата залежить від старшості, юний викладач може розраховувати на заробітну плату 90, маючи досвід роботи 15 років - близько 140. Є інші бонуси.
З точки зору витрат, ціни на продукти харчування однаково високі по всій країні. Але продукти відмінної якості, щоб з нормальною зарплатою в принципі можна дозволити собі. Хоча це варто щось, як нам.
Орієнтовно за цінами основних товарів видається:
10 яєць 60 рублів, свинина (без кістки, вже ріжемо, тут тільки продаємо) в області 56 рублів за 100 грам, адже 560 на 1 кг. Але це мінімальні ціни, дешевше не можна знайти, а дорожче - в рази це буває. Особливо локально виробляється. Фруктові ціни також високі. Учора я купила мандарини – 5 дрібних речей за 130 рублів. 3 апельсини вартість майже 200 рублів. Але це не сезон, і все це місцеве (японське) виробництво, звідси ціна. Молоко 70 рублів на літр. Я ніколи не знав різницю.
Для житла все залежить від параметрів:
Відстань від станції
відстань станції від центру, кількість переказів на популярні місця
- рік будівництва будівлі (на старому вона більш небезпечна в землетрусах, а взимку холодніше)
Наприклад, не невеликий 1К можна орендувати в хорошій площі в старому будинку 30-35 тонн. А в віддаленій зоні (20 хвилин до станції на нозі, а сама станція з поганою з'єдністю, трансфер в центрі доведеться робити) 2К можна знайти на 25-28. Добре, зрозуміло, що в хорошому будинку, простора квартира буде дорогою. Все залежить від запитів.
В цілому, все не так роси, витрати багато. Освіта дитини в початкових та середніх школах безкоштовно. У старшому віці необхідно сплатити. Kindergartens є тільки платним - поки я пам'ятаю щось близько 30 Tr / місяць. Для електрики середній рахунок в області 3 ст. Є газ та інші послуги. Мобільні телефони також не найдешевші, в області 1 тр / місяць мінімальний рахунок виходить, навіть якщо всі додаткові послуги вимкнено.
Але в цілому країна велика. У 99% випадків не можна зберігати тварини в оренду квартири, включаючи коти та собаки. Зберігати собаку дорого тут. Я не можу сказати напевно, але самі собаки дорогі, і потрібно постійно брати їх до ветеринара, робити всілякі вакцинації і т.д. Плюс, як я сказав, в більшості квартир без надбавки, ви не можете мати тварину. В цілому це не дешеве задоволення.

-img25---

@Амольд

-img26---