Зустріч на автомагістралі Kolyma

21 фото.
через livejournal

Однією з найвідоміших ромерів про Магаданську роумінгу Росії є те, що є ведмедики, які ходять на вулиці. Ну і це, звичайно, правда, і це важко сперечатися з цим.
108 кілометри Колямського шосе - рухаємось вгору і див. деякі неперевершені груди на дорозі. Спочатку сповільнюємо і потім повністю слизаємо на підлогу. Хто, хто, що зустріч.

р.

2,2 км

Трохи ближче. Язик застрягнув як собака - хоча це 8 градусів тепла зовні. Не гаряча.

3 хв

Зацікавлений ... Консервовані продукти харчування. Дві людини в машині - добре, не консервовані.

4. У

Зайдіть мобільний телефон? Що робити? Очистити підсумки ...

5 хв

Хоча ми насправді пухнастий і вид. Ви бачите, як ми... Але кіготи - кіготи вже вирощувалися благородними.

доб.

6 хв

Універсальний мир. І майже людська довга.

7 хв

У цей час дорога стала натовпом - практично всі автомобілі зупинилися.
Всі пагони, які вони можуть...

"Я пішов." Я приховав. . ?

8. У

Лист хліба з іншого автомобіля.

І ось я збираюся крок назад трохи. Подача диких тварин з продуктами людини не погана. Це спосіб смерті цих дітей. Так, вони досить милий і досить милий зараз. Вони, ймовірно, кинути себе на людей. Але перш за все, тепер це -- і в рік -- це буде повністю вирощений ведмедем, і він буде здатний відірвати голову за допомогою удару його лапи. Ведмедя, який присмачений людський продукт, намагатиметься знайти його всюди. Що означає, що він буде йти на підлогу. Якщо так, вони будуть загиблими. Тексти пісень, а це означає: І це нормально, якщо він не розриває когось в пошуках їжі. І це може навіть зламати... У Магаданській області майже щороку записані випадки нападів на ведмедя на людей. Ось чому я ніколи не живих ведмедів. Ніщо. Я не рекомендую.

9. Навігація

Перший отримав хліб, а другий почав говорити. Блювотні...

10 хв

Я б'є. І це свого роду.

11.

А якщо їсти її в лісі, то слід їсти. Atas boys, стільниковий телефон був squeezed ...

12.

Ет - повернутися назад...

13 хв

Добре, явно не повний. Цей шматочок ковбаси для вирощування 50-разового організму! :

14.

Дядько, нехай мені їсти? Що таке?

15.00 р.

Ведуться випічка хліба. Я зустрілася з нею. Але не зловив...

16 мар

Все універсальне горло з прицілом ...

17.00 р.

А якщо вам подобається, що це?

Р

18 років

Не обмежується щастям Камастиста. З автомобіля, збираючи фотографії. Просто для моменту... :

19.00 р.

Дядько, де ви приховуєте? Ми голодні ...

20.

Синхронний блювотні...

21 - Всі

Ще один автомобіль і інший блювотні руху ...

Тепер за сумку. Мама цих малюків загинув тиждень тому в одному місці.
Камастиста припинила зміну колеса, і вона вийшла з лісу. Ну, кидаємо його в нього. В цілому, серед ведмедів - ведмеді з ліктями вважаються найнебезпечнішими - бо вона атакує людину практично завжди. Так це справа. Ведмедя атакував чоловіка. Чоловік зняв її. На жаль, він повинен йти далі - і колесо плоско - потрібно ремонтувати. Я не судити його. Вона не отримала маленької руки, я думаю. Так вони блукають... Як довго?