942
Риболовля в Чорному морі, Новомихайловський
Я люблю риболовлю і довго хотів рибу в Чорному морі. Але після відвідання «Оберігаючи на Леоніді» в Небужі бажання зникнути надовго. Влітку 2013 року вирішили провести вихідні на нашому морі. Вибір впав досить випадково на Новомихайловський.
Не відразу, але швидко знайдено підходящу квартиру. Господиня виявилася дуже гарною жінкою, і навіть avid fisherman. У бесіді виявилося, що вони риболовля з сином, але завтра він буде мати рибу самостійно, як очікується великий приплив відпочиваючих, а Лідія Макаровна буде багато роботи. Так я вирішив замінити її риболовлею.
Андрій (сон Лідії Макаровни) виявився дуже цікавим смішним співрозмовником, я слухав його історії про флору і фауну Чорного моря з моїм ротом відкрито. Він також брав участь у змаганнях з піснями, був призером. Але найголовніше, Андрій був компетентним і розумним рибалок. Я закохався в коляску з першого погляду.
Ми залишаємо з марини яхт-клубу
на високих морях
На шляху до рибництва ми познайомимося з дельфінами.
Посунути шпиння, немає приманки, ловити на голий блискучий гачок
І тягнути!
І знову тягнути!
Ми використовували перші таверни, які ми зловили як тістошники. На приманці були 3 лисики.
Плавання на морі. Далеко з берега, це дивно чистий. Збірний редуктор і
будинки
Це близько.
У одному відрі мій лов, в іншому Андрія, де легко вгадати.
Я з лисицею.
Останній малюнок.
Свіжо смажений кісто – це просто чудовий сон.
Р
Не відразу, але швидко знайдено підходящу квартиру. Господиня виявилася дуже гарною жінкою, і навіть avid fisherman. У бесіді виявилося, що вони риболовля з сином, але завтра він буде мати рибу самостійно, як очікується великий приплив відпочиваючих, а Лідія Макаровна буде багато роботи. Так я вирішив замінити її риболовлею.
Андрій (сон Лідії Макаровни) виявився дуже цікавим смішним співрозмовником, я слухав його історії про флору і фауну Чорного моря з моїм ротом відкрито. Він також брав участь у змаганнях з піснями, був призером. Але найголовніше, Андрій був компетентним і розумним рибалок. Я закохався в коляску з першого погляду.
Ми залишаємо з марини яхт-клубу
на високих морях
На шляху до рибництва ми познайомимося з дельфінами.
Посунути шпиння, немає приманки, ловити на голий блискучий гачок
І тягнути!
І знову тягнути!
Ми використовували перші таверни, які ми зловили як тістошники. На приманці були 3 лисики.
Плавання на морі. Далеко з берега, це дивно чистий. Збірний редуктор і
будинки
Це близько.
У одному відрі мій лов, в іншому Андрія, де легко вгадати.
Я з лисицею.
Останній малюнок.
Свіжо смажений кісто – це просто чудовий сон.
Р