1039
Як розвинути силу волі
Однією з найважливіших питань GTD є розширення можливостей. Якщо ви не зробите, будь-яка система ви не працюєте. Перший епізод лізики не дасть вам погляд на список додо. ГТД, список тондо, кенбанова дошка є всіма інструментами. Ми прочитали багато про них, навчимося використовувати їх, навіть програмувати їх. Тільки найважливіший інструмент, який ми завжди маємо.
До недавнього часу я не розумію, як буде працювати, я не знаю в тому місці, коли мій компост залишить мене. Що змінив одну книгу. Я рекомендую всіх, особливо фрілансерів. Ми прагнемо мати слабкі зовнішні елементи управління, тому ми повинні покладатися на внутрішні елементи управління. Ось чому так важливо його налаштувати. Чому я рекомендую цю книгу як керівництво.
Назва книги та посилання на кінець статті
1,1 км Книга на основі наукових досліджень в галузі психології. Коли я прочитав книгу, я здивував, що десять розділ був настільки короткий. Останнім 15% книги є посилання на використану літературу. Наукові журнали переважають там.
2,2 км На рівні фізіології самоконтролю я хотів ефект допаміну. Я люблю онлайн ігри, покер і так далі. Я розумію, тому я можу керувати.
3. У На основі самоконтролю. Автор викладає курси з розробки можливостей у Стенфордському університеті. Таким чином, книга містить практичний досвід, вправи та завдання для розробки вашої здатності до самоконтролю. Для мене це було окреслення, що автор був жінці. Книга дуже структурована. Це може бути написано у всьому або читати розділ на тиждень, виконувати експерименти.
4. У Книга про експерименти, що не приймає своє слово для нього. Ви вже знаєте багато речей з книги. Але знання та розуміння є різними речами. Ми знаємо, що робити, але чому ні? Для того, щоб краще зрозуміти себе, існують експерименти в кожному розділі. Ви можете перевірити, як працює написання. В кінці ми всі різні, психіки різні, тому не всі методи підходять для всіх.
5. Умань Книга написана простим і зрозумілим мовою. Популярні науки. Не існує чітких слів, лише чітких прикладів. І приклади з різних напрямків: маркетинг, опис наукових експериментів, тваринного світу, особистих відносин, політики, шкідливих звичок і так далі. І все впишеться на 200 сторінок.
Особистий досвід: Я читаю книгу на початку травня. Зміни з читання:
- Він встановив невеликі побутові звички, такі як очищення, які він часто забив.
- Досягнувши регулярність на рівні бажаного 40 годин на тиждень, не так звичний: «робля 12 годин, після чого тиждень не може принести себе на роботу. й
- Загублений 6 кг, створений здоровий раціон і регулярний спорт
- Він почав не тільки планувати, але і досягти цілей.
- «Я» – можливість зробити те, що ви не хочете. «Я не буду» – це можливість уникнути спокуси. «Я хочу» – це можливість рухатися до ваших цілей.
- Хвороба як м'яз. Ви можете перевизначити його, або ви можете навчити його. І мозок дійсно переросла з сірою речовиною в певній області.
- Самоконтролю не тільки справа психології, але й фізіології.
- Ми повинні захищати нас від себе.
- Ми переоцінюємо себе завтра, тому ми постраждаємо від прокрастинації.
Читати книгу, варто. Він називається Willpower. Як розвивати та зміцнити Келлі Макгонігал або Інстинкт Willpower від Келлі Макгонігал
оновлення Не додавати статтю до ваших улюбленців, але завантажити книгу. Далі ви читаєте книгу, а не статтю.
Джерело: habrahabr.ru/post/229511/