657
Хом-куніцил
Чудова фотопідбірка кінця 70-х років, виконана в Уралах Челябінськ. Що вона добре для? У мережі досить багато знімків цього періоду, зроблені туристи, зазвичай в Москві і Санкт-Петербурзі. А на них ми бачимо наші резиденти в нашому повсякденному житті, ми бачимо ознаки цього часу - червоні банери, вікна пісного магазину. Але не існує непривабливої реклами, і люди не одягаються так погано - дуже багато в джинсах, модних пошитих курток ...
Але я пам'ятаю дуже різний вигляд. Бо Москва не Ростов. І, звичайно, не Челябінськ. У Європейському Союзі люди краще одягалися. Такі персонажі, які представлені у фотографіях, ми назвали кугути, polukas, kolkhozans. Але саме радянські народи. гордий підшипник банера ...
36 зображень
через livejournal
2,2 км Продемонстрації, два листопада та травня День, зайняті важливе місце в житті працівників. Саме такі промені світла в серії сірого повсякденного життя. Політичний фон, що захоплюється на фоні, а події досить перенесли функцію поточних корпоративних заходів. Колеги почали пити перед демонстрацією, не розсіюючи після.
Зверніть увагу, що жінки практично уніформи.
3. У За допомогою хутряних насанків можна судити соціальний статус громадян. Органи влади знаходяться в кішках і джинсах, кастрах і списках в мускатах, кукулі в нутрії, і поширених людей у безформних кроликів. Як на фото.
І звичайно ж, гордість пролетарі - це касета машина або прохолодне радіо. Це не гріх, щоб взяти демонстрацію з вами!
4. У Послухайте, це просто "відповідаючи імперіалістам". Мізуліна зрозуміла.
5. Умань Люди і партія - не порожній звук, не червоний слово. Петрович і Саніч в компанії Arvid Janovich Pelshje ...
Чим більш золоті зуби - тим міцніше і більше поважають людині.
15321525
6. Жнівень Урочистий район залізничних трас і кінотеатрів
3610Р. 4200Р.
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10. Панімонія Івана Дуліна
471168
11. Це типові кулі. Модний)
12. Doodle ковпачок - головний відвал)
13.00 р.
708386
14.
15.00 р. Покраїнска інтелігенція в Уралах носила пироги на своїх головах. Ми не знали, що на півдні...
16.00 р.
17.00 р. Звичайна річ в суботах ...
18 років
19.00 р.
20. Будинок Бита був загальним елементом міського пейзажу в той час. Робота в них вважається практично престижною - живою пенні, можливістю скопратувати.
21.
1470810
22. За кількістю і якістю кристала можна судити багатство радянської сім'ї.
23.
24.
25. Люди пожовті, підняті діти. Я не думаю, що в десятку років все буде згорнути.
р.
26.
27.
28. Суддя по фігурі, пам'ятник Кірові?
29. Тут ви не знайдете один додик в розтирання джинси. Але я не думаю, що про це...
р.
30. Вступ до армії є дуже важливою подією радянських сімей. В той час не було прийнято...
Габаритний зображення
31.
32. За два роки, 96 тижнів...
33. Це явно не парфуми...
34. Дембел? Тим не менш, дивна форма в переварах і ковпаках, не за статутом. І вона виглядає хрипкою.
35. Незвичайний захід
3610Р. 4200Р.
36.00 Р Зареєструватися
Але я пам'ятаю дуже різний вигляд. Бо Москва не Ростов. І, звичайно, не Челябінськ. У Європейському Союзі люди краще одягалися. Такі персонажі, які представлені у фотографіях, ми назвали кугути, polukas, kolkhozans. Але саме радянські народи. гордий підшипник банера ...
36 зображень
через livejournal
2,2 км Продемонстрації, два листопада та травня День, зайняті важливе місце в житті працівників. Саме такі промені світла в серії сірого повсякденного життя. Політичний фон, що захоплюється на фоні, а події досить перенесли функцію поточних корпоративних заходів. Колеги почали пити перед демонстрацією, не розсіюючи після.
Зверніть увагу, що жінки практично уніформи.
3. У За допомогою хутряних насанків можна судити соціальний статус громадян. Органи влади знаходяться в кішках і джинсах, кастрах і списках в мускатах, кукулі в нутрії, і поширених людей у безформних кроликів. Як на фото.
І звичайно ж, гордість пролетарі - це касета машина або прохолодне радіо. Це не гріх, щоб взяти демонстрацію з вами!
4. У Послухайте, це просто "відповідаючи імперіалістам". Мізуліна зрозуміла.
5. Умань Люди і партія - не порожній звук, не червоний слово. Петрович і Саніч в компанії Arvid Janovich Pelshje ...
Чим більш золоті зуби - тим міцніше і більше поважають людині.
15321525
6. Жнівень Урочистий район залізничних трас і кінотеатрів
3610Р. 4200Р.
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10. Панімонія Івана Дуліна
471168
11. Це типові кулі. Модний)
12. Doodle ковпачок - головний відвал)
13.00 р.
708386
14.
15.00 р. Покраїнска інтелігенція в Уралах носила пироги на своїх головах. Ми не знали, що на півдні...
16.00 р.
17.00 р. Звичайна річ в суботах ...
18 років
19.00 р.
20. Будинок Бита був загальним елементом міського пейзажу в той час. Робота в них вважається практично престижною - живою пенні, можливістю скопратувати.
21.
1470810
22. За кількістю і якістю кристала можна судити багатство радянської сім'ї.
23.
24.
25. Люди пожовті, підняті діти. Я не думаю, що в десятку років все буде згорнути.
р.
26.
27.
28. Суддя по фігурі, пам'ятник Кірові?
29. Тут ви не знайдете один додик в розтирання джинси. Але я не думаю, що про це...
р.
30. Вступ до армії є дуже важливою подією радянських сімей. В той час не було прийнято...
Габаритний зображення
31.
32. За два роки, 96 тижнів...
33. Це явно не парфуми...
34. Дембел? Тим не менш, дивна форма в переварах і ковпаках, не за статутом. І вона виглядає хрипкою.
35. Незвичайний захід
3610Р. 4200Р.
36.00 Р Зареєструватися