А. Б. Чубаїс На питання про старіння

Як ви знаєте, захисники стверджують, що засвідчення було засвідчено, або спеціальними послугами або самим собою.
З метою дискредитації чесного патріота Квачкова. Я не буду прокоментувати цю абсурдність.
Я просто покажу вам фотографії автомобіля, які ми їздили. Я думаю, що все стане очевидним без подальших слів.

Броньовані вітрове скло з трьома кульками та шрапульками

Сліди від шраплона і автоматичного черг на витяжці (попередньо призначені для водія для іммобілізації автомобіля).

Бюлетені позначки на вхідних правих дверях

Броньоване заднє вікно лопка

Згідно з експертами, які перевірили пошкодження і автопси тіла, заднє вікно на фото тріскається не від деформації тіла, а від удару всередині кулі, яка пройшла прямо через дверну стійку між дахом і бронепластинкою. І ось з цієї кулі.

Тут можна побачити, що автоматична стрільба була проведена на межі дверей і стійки - це, як професіонали знають, найсвіжіші точки в броньованій капсулі автомобіля.

Тут можна побачити, що автоматична стрільба була проведена на межі дверей і стійки - це, як професіонали знають, найсвіжіші точки в броньованій капсулі автомобіля.» title="Акордування експертам, які перевірили пошкодження і відкриття тіла, заднє вікно на фото розтріскається не від деформації тіла, а з внутрішньої кулі, яка пройшла прямо через дверну стійку між дахом і бронепластинкою. І ось з цієї кулі.

Тут можна побачити, що автоматична стрільба була проведена на межі дверей і стійки - це, як професіонали знають, найсвіжіші точки в броньованій капсулі автомобіля.

Віндшіелд. Пасажирське сидіння на правому

Сума пошкодження кулі та шраплону, встановлена експертизою - 26. Після цих травм машина не може бути відновлена.

Сума пошкодження кулі та шраплону, встановлена експертизою - 26. Після цих ушкоджень машина не може бути відновлена. Пасажирське сидіння на правому

Сума пошкодження кулі та шраплону, встановлена експертизою - 26. Після цих травм машина не може бути відновлена.

через a_chubais