Justin Theroux для деталей

Американський актор 42-річний Джастін Theroux, відомий зараз не тільки як хлопець Jennifer Anniston, але і як виконавець однієї з головних ролей в серії «Лівовери», взяв участь в зйомки для чоловічого журналу Детальніше, де він також розповів про відносини з пресом, папаразисом і навіть з сміттям.

Justin Theroux на кришку деталей

Justin Theroux на paparazzi:

«Папарази може бути дуже непристойним, але це не кінець світу. Ви просто повинні зрозуміти, що це викликало. Ви зустрілися і любите когось? Це важко пояснити. Я просто дивую, «Що таке велика угода? й
Про те, як боротися з козипом в пресі:

Підручні статті завжди базуються на вишивці. Спочатку ви намагаєтеся ігнорувати їх, але потім ви стаєте небажаним говорити про ваші стосунки. Я можу сказати, "Це океї." А потім є заголовки, "Джустін Терокс: чи є все право?", що швидко поширюється на Інтернет.

Justin Theroux на фотосесії для деталей

Як використовувати сміття:

«Я користуюсь сміттям. Це звучить гірше, ніж це насправді. Ви дізнаєтесь про суспільство навколо вас, коли ви бачите, це відкинути. За час, я дійсно збираю і приніс додому відкидані предмети. Що вони називаються зараз, "рециклічний шик"? Едісон лампочки і фари. Я отримав все це безкоштовно 15-20 років тому.

Що стосується його відносин з Аністоном, то Джастін був тайтурн, пояснюючи, що в той час як їх відносини є громадськістю, він не турбуватиме про це:

«Хто ми практично завжди в перехресті папаразійних камер, ми не відчуваємо, що це важко вносити.» Це не так складно, як кожен інший говорить.
р.

На його поведінці на множині:

У нас є певні актори, які можуть захопити волосся жінки і сказати щось схоже, «Ми повинні врятувати світ», - Я не один з них. Я не можу піти проти себе, розтріскуючи жарти в діалогі. Деякі люди роблять це добре, тому що у них є харизма. Я просто знаю, що я не люблю.