свінгери

Огляд аматора Škoda Octavia.
Оздоблений під стіл)

Короткий фон.

Красивий Audi A4 2.0 FSI з 2004 року, який я володів понад 3 років, м'яко натягував мені наприкінці 2013 року, що пробіг 380 000 км був все, що він готовий дати мені щиру любов, але пізніше погодився на застрахність тільки за допомогою жорстокого насильства на мій час. У зв'язку з поширеним почуттям я повернув за собою право на це страждання новим, щасливим власником, який не пролягався достатньо, щоб забрати автомобіль з найбільш секретних місць нашого величезного митного союзу, далеко за бліда поселення, цивілізації та демократії.

Автомобіль пішов на суму в рублів, що дорівнює своїй реальній пробігу, відоме мені. Або триразовий курс на одометрі після скромного скручування, відомий покупцеві. Маючи ретельно промивати угоду століття і покласти пару свічок в підвалі для гріха, я почав вирішувати, що приймати як достатню заміну за ціною в районі 1 млн рублів, плюс або мінус в залежності від привабливості варіанту. Вимоги:

1) Надійність

2) Хороша динаміка.

Продовження під kata ...

Р

(3) Універсальність і просторість автомобіля (щодо роботи з пробігом 100 км, регулярні поїздки з купеною риболовлі або з сім'єю, можливість швидкого проїзду по місту і шосе в гордій самотності).

(4) Розумний рахунок та вартість власності, включаючи податок та страхування

(5) Зовнішній вигляд прийнятний

По-перше, було заплановано йти на биту доріжку за 10 років досвіду за кермом, що веде до використаної німки з пробігом. Судденно, після розгляду близько 10 автомобілів (A6, E63, Touareg, Cayenne), я нарешті став переконаний просту правду: так як введення високих митних обов'язків такі автомобілі продаються тільки в ближньому або, в кращому, передінфарктному стані; прогони скручуються в рази (безкоштовні продавці, нічого святого). Особливо це стосується ретельно полірованих некромобайл «без роботи в РФ». З тих пір не було бажання або часу, щоб зв'язатися з наступною безпрограшною лотерею, увагу приділено автомобілям більш скромного рівня, але без пробігу як в Росії, так і в цілому.

Переглянуто і відкочуємо назад на тест-драйв:

Форд Фокус і Chevrolet Cruze Вони просто хочуть вбити себе в якийсь екзотичний спосіб, усвідомивши власну нижчість і духовну бідність, що дозволило вам доторкнутися до цих продуктів.

Форд Мондео. Не збираюся і досить нудно, хоча він зайняв друге місце в моєму особистому рейтингу автозгину. Двигун Екобуст - сила скламі (менеджери рожевої сорочки, ловити слоган безкоштовно).

Мапа 6. Як виглядає гламурний колохоз в леопардних легінях з ринку, фотографуючи себе в дзеркалі на iPhone. Змащування ззовні, потворна і дешева всередині, двигун 2.0 їсть 15 літрів і не йде, 2,5 їсть ще більше і не йде ні. Голос машини підійде для документального оформлення худоби.

Тойота Камрі. Дизайнер цього автомобіля для неглибоких салонів пластикових вставок «під дерево» повинен зав'язувати долоні з катером і надати шати з гіркою. За все інше, теж. Двигун 2,5 також їсть і не йде, 3.5 йде, але дорогий і припливний. Підвищує відторгнення зображення автомобіля для ретрактора або підборіддя підборіддя середньої руки з пітливими кінцівками і стібкою з рота (у кнакле-хоровому кольорі, звичайно).

Хонда Акорд. Гарний і стильний автомобіль, але унікальна якість лакофарбових виробів, як на більшості японських, вимагає повного перефарбовування ролика в гаражі кожні шість місяців, інакше автомобіль виглядає як сковорода. Крім того, метал в будь-якій точці проколюється (і можливо проколюється через) по індексу пальця. В цілому, хоча я любила машину.

VW Jetta. Абсолютно однакова октава, тільки дорожче 200 метрів з рівні обрізки. Точка переплатки на інший значок на капюшоні я не бачу абсолютно. У той же час в лінійці немає пожежного двигуна 1.8T. Корм і особливо хвостовики виглядають архаїчні октаві (податково).

Враховуючи те, що сім'я вже має Octavia Tour 2008, що нічого не виправдала за 3 роки помірного водіння, вибір напав на її молодших однолітків. Я не чекав нічого зайвого від автомобіля. Я думаю, якщо ви попросите 10 випадкових драйверів, які вони думають про ŠKODA OCTAVIA, середня відповідь буде те, що: "Автомобіль і автомобіль". Практично. Надійність. Великий багажник. Чоловік. Немає способу, f*ck. Власне, це зображення автомобіля в момент придбання я був в цілому задоволений. Після вивчення комплектів і читання відгуків і форумів, скутер з одноразовим проблемним двигуном від VW Tiguan 1,4TSI і газонної косарки 1,2TSI (які чешки додали до лінії двигуна чисто смажити, або до стану мінімальної ціни) були нерівномірно збиті. Вибір, відповідно, знизився на 1.8TSI 180 к.с. На додаток до терміну служби двигуна та динаміки двигуна (які, заради справедливості, 1,4 та 1,8 практично рівні), сильною роллю грали тим, що багатолінійна задня підвіска настає тільки з двигуном 1,8. Як показано тест-драйв і практика, різниця в голосі підвіски і керованості машини дуже помітна.

Чудовий VAG-ov коробка DSG7 «Дві кліщі на рік», як це розшифровується військовослужбовцями, тому що я не люблю автоматичну передачу в принципі, на невеликих автомобілях – особливо, і ходьба 30 тис. км – і на всіх.

В результаті 2013 автомобіль в максимальній конфігурації Елегансу і практично всі варіанти від функціональних пакетів (крім шкіряного інтер'єру і крісла водія), був знайдений в наявності в одному з салонів Санкт-Петербурга і, після 2 годин випікання з менеджером, придбаних зі знижкою більше 130 метрів, плюс хороші подарунки: другий набір зимових шин R16, чорні роликові колеса замість нудного персоналу, всілякі яруси, як додаткові праги в салоні, килимок в багажнику, сітка в багажнику і сумки з аварійним набором. Як підсумковий дотик проведення аукціону, салон був розірвав брендований Škoda mole (здоровий, плюшевий, з жовтим барабаном) до захоплення дитини (до того, що моль імітував задні пасажира в шоурумі Skoda Superb). Автомобіль був тільки в білому кольорі. Я ніколи не бачив цей колір до, але через шість місяців я можу сказати, що тепер на я буду мати тільки білі автомобілі. Надзвичайно не марний (відносний до чорного і навіть сірого) колір, який також добре видно в потоці, яка в певній мірі впливає на безпеку. Побічна дія полягає в тому, що біла жовтава пов'язана з таксі.

Коротко про почуття автомобіля (з 10-річною аудиторією) Я не хочу повного огляду, я згадую, що я думаю, що мені важливо.

1) ергономіка салону.

1.1. Передні сидіння. Призначений для сім'ї борів вагою від 120 кг, з яких не менше 50 кг - вага бутонів. Ймовірно смертельною помилкою чеських дизайнерів, вони були зроблені не тільки для гуманоїдів, але для деяких кальмарів або мурах. Незважаючи на добре визначену бічну опору, між нею і моїм асами становить 5 см з кожного боку (ТК у мене досить середня: висота 183, вага трохи менше 90). В результаті, в поворотах, ви повинні клацнути лівою рукою до ручки на дверцятах, інакше відцентрова сила без будь-яких заперечень від крісла намагається кинути водія в вікно.

Регулювання сидіння в цілому не поганий, але я не в змозі знайти дійсно зручне положення протягом шести місяців. У Audi було кілька таких положень (для різних режимів руху), і вони були все інтуїтивно зрозумілими і дуже швидко.

1.2. Налаштування рульового управління. На схилі - OK, на виїзді - недостатньо. Якщо ви кладете лікті не підлокітник двері і консоль центру, то вам доведеться доїхати до рульового колеса значно і неприємно. Відчувається, як додатковий 30-50mm привід вирішує проблему, але це не так. Крім того, в положенні сидіння / рульове колесо, яке я розглядав найбільш зручний варіант, верхній край рульового колеса повністю закриває вид на шкали одометра і прискорювача в їх верхній частині, найпопулярнішою частиною. В результаті на центральному дисплеї приладової панелі відображаються показання швидкісногоометра, що вирішило проблему.

1.3. Ймовірність. Погана вона, на межі знезаду. Широкі передні стовпи значно ускладнюють видимість в кутах. За розмірами і формою бічних дзеркал дизайнер зловживав (необхідно скоригуючи гомозиатну черепаку з бампоном і рухомими тарганами) на користь зовнішнього вигляду і при попаданні шкоди функціональності. Дзеркальний салон також невелика (у справедливості, в хетчбекі це набагато більш незрівнянно, але додатково 2-3 см можна залишити). Autoshadowing з дзеркал дуже зручно, відмінно працює.

1.4. MaxiDot дисплей. Сенсорний екран натискається чітко і чітко. Через зручне меню, майже все, що знаходиться в машині, налаштована ( функція відключення фаршу відсутній, але це нудно і свідома помилка не тільки Шкода. До речі, після споживання 50% рідини в резервуарі, головоломка відключається, і спасибі за це.

1.5. Оформлення салону матеріалів. Vile дубовий пластик практично всюди, дешево за зовнішнім виглядом і дотик. Crickets to run 15.000 км, проте, немає. Бренд ugly - це чорна тканинна оббивка (але це вже проблема конкретної машини, яка була доступна); Я планую поставити шкіряні покриви. Непристойна, неприємна на дотик шкіряна кришка рульового колеса з грубими нитками, які рубають пальцями під час рульового управління однією рукою. Вайлі гумові килимки, які намагаються ковзати під педаль, незважаючи на флімічну фіксацію. Все грубо.

1.6. Є багато місць для передових і задніх пасажирів.

1.7. Тулуб величезний. Ні, він величезний. Легко перевозити кілька корпсів 50-річного бухгалтера з концерту Стас Михайлов. На краю можна покласти 4 колеса і все одно мати багато місця. Приправа 350 кг плитки (1/3 в салоні, решта в багажнику), машина не зависла багато, двигун не помітив різниці.

1.8. Кліматичний контроль, потепління, електричний нагрівач вітрового скла, нагріті дзеркала, передні і задні парктроніки - все вище всякої похвали, без найменших скарг.

1.9. Звук хороший і соковитий (при помірному об'ємі, оскільки я ніколи не слухаю високий в машині; можливо, деякі копарі від перед траханням сабвуферів і не оцінять).

1.10. Утеплення шуму добре, 180 км / год можна сміливо говорити без шолома. Я не прискорила швидше і не раджу тебе, на цій швидкості в Октаві, шфінктер вже повністю запечений.

2) Динамічний і керований.

2.1. Двигун. Привіт! Потужна і впевнена у собі однорідна тяга від 1000 з невеликими оборотами. Не дивлячись на те, що вона відчуває себе, як на ній немає вершин і копій. Споживання в бойовому режимі в місті не перевищує 10 літрів. Якщо ви не нудотні, можете вписуватися в 7 літрах, але потім навіщо взяти 1,8 Т?

2.2. Коробка так погана. 5-й шестерня не потрібно в принципі, тому що після 4-го з практично будь-якої швидкістю від 60 км / год, 6-й шестерень відмінно підбирає (наприклад динамічного прискорення на шосе: від 90 км / год до 140 км / год на 4-му, потім 6-му). Перекази перетворюються на досить чітко, але з яких причин перехід від 1 до 2 передач досить незручно (повідомлення варто регулювати, я ще не порівнював його з іншими шкільними коробками). Курс декорацій досить довгий, що він гасить. У зв'язку з цим на початку прискорення автомобіль з коробкою DSG7 об'єктивно швидше, але через 100 км / год ситуація зворотна.

2.3. Підвіска. Енергетика, звук, тихий. З пакетом для поганих доріг дуже великі рулони в куточках (крісло combo завершено з кріслами, описаними вище). Їжа перцетильно козати в ямках. Згідно з рами, на 30 ткм забігу пружин буде трохи сидіти, амплітуда коливань зменшиться.

Навіть на R16 автомобіль не схожий на трек, ви повинні постійно ловити.

2.4. Колесо управління живлення порожній з точки зору зворотного зв'язку. Ви можете використовувати для цього.

2.5. Обов'язковість, як правило, передбачувана, але досить wobbly, і не відповідає відмінній динаміки прискорення. Ймовірно, в значній мірі проблема вирішується установкою міцних джерел, які я зараз думаю про.

(3) Тіло і екстер'єр.

3.1. Зовнішній вигляд. Я прив'язую Octavia з класичними джинсами в одязі. Немає скарг і кожен день, не патологічний, але не сором'язливий. Немає великих чіпсів, але це не було нудно. Xenon і світлодіодні оптики значно покращують зовнішній вигляд автомобіля; при цьому світло відмінно відрізняється якістю.

Присмачений, що автомобіль у верхній конфігурації не відрізняється від його варіанту барабана на 600 метрів. (якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити крихітну псуку на краю стовбура, добре, і лити колеса, якби символізувати, і це все відмінність). Поява в 2014 році Skoda Rapid, з афарі дуже схожа на Octavia A7, нарешті, дискредитує всі спроби автомобіля зовнішньо відповідають чимось вище, ніж C-Class. Я думаю, що протягом року половина таксі перейде на ці автомобілі, не кажучи вже про легіонів бездомних людей, літніх мешканців та інших злих духів.

3.2. Прозорість добре. Все псує протрудування нижньої губи переднього бампера, взимку він буде працювати як пельмен. Я думаю, що вона не може бути проблемою.

3.3. 6.0 бали за кращу і артистичну діяльність отримують чеський дизайнерський щур, який врятував 2 пряжки на газоліфті. Він смішний і страшний, коли в 21 столітті на машині за 1 млн рублів ви повинні скоригувати брудний покер, щоб пропагувати витяжку, щоб поповнити миття. Тим не менш, на новому Mitsubishi Pajero за 2 млн рублів, тут ще немає газового... це конспірація?

3.4. Тулуб і двері не закриваються занадто м'яко, потрібно зачистити. Звук не знезаду.

(4) Обслуговування.

На мій 15Tkm запустити, було абсолютно не проблема. На власній ініціативі він зробив міжсервісну масляну заміну 8 ткм, яку я рекомендую Вам (зняттям 4,8 л, Castrol 5w30 в золоті каністри). Не потрібно в режимі реального часу змінити джем трафіку. Оригінальні засоби вставки фільтра в тіло, що не змінюється (приблизно). Ціна питання про неофіційну (змінюється в EuroAuto) становить 3000R, за офіційну - 6000R (нижній ніс у своїй передміхурової залози - lifelong).

Я збираюся зробити до-1 цього місяця.

Ми побачимо, що відбувається далі.

Підсумок. В цілому автомобіль хороший, але не збалансований. Високий від пожежного двигуна не те, що б загинув, але значно зіпсується рослинною підвіскою і ергономічною ергономією кабіни. Крихітні дзеркала також ускладнюють динамічне водіння в потоці, ви повинні перетворити голову 360 градусів. Я б закликав 1,8TSI Octavia A7 універсальний світильник для бідних. Цікаво, скільки власників цього автомобіля поділиться думками. :

В основному вибір машини для мене прийшла до вибору між дешевими понцями і голосом причини. Так, ви можете взяти на себе червоне чорне кабене або ПП, навіть достатньо змінити, щоб купити номер 777. Серед моїх друзів і знайомих є багато людей, які зробили цей вибір при покупці автомобіля. Є навіть клінічні випадки, в яких дорослі чоловіки живуть в двокімнатній оболонці з кричущими дітьми і хропіння мати-в-право, приймають на кредит (або просто для променевих грошей) використовується автомобільний виконавчий клас. Так, тепер цей відро є найприємнішим «на роу», сусіди будуть ревно торкнутися язиками, погладжувати каміни, lacetti і logans в холоді. Можна навіть нарізати на доріжці якийсь чайник з вичавкою каучуку і роумом іржі муфти, замінити яку власник тепер доведеться продати нирку або хоча б зупинити пити (і їсти). Здавалося б, що не можна виграти цю «пробігу зброї», адже на дорозі завжди будуть більш дорогі і більш патологічні автомобілі. Деякі з них об'єктивно доступні, але ці люди з дійсно високими доходами не так багато. Є багато хто, завдяки своїм комплексам і амбіціям, намагатися тримати їх, не розуміючи, скільки життєво важливості він від нього, скільки реальних можливостей він позбавляє себе, щоб вражати інших. Що хочу розповісти вам, шановні читачі? Не ебать з мене, візьміть Octavia! Поважати інших учасників ДД незалежно від вартості автомобілів, не їздити по автодоріг, не сходження на перетин, створення джемів руху ... це коли прийде щастя, мир і грація.

Зареєструватися