Підприємець Савель Краморов

13 жовтня 1934 р. в родині відомого московського адвоката Віктора Крамарова. Його батько написав науковий папір на суді Шарії, і був скорочений НКВД. Тоді він був випущений, але за короткий час - в кінці 30-х років він знову відійшов. Віктор Савельевич ніколи не бачив сина і кохану дружину Базію знову.

Р

Маю актора не вподобалася життя. Для того, щоб не втратити свою роботу, вона мала розірвати чоловіка, яким вона дуже любила. Коли підступи надійшло про самогубство Віктора Крамарова, мати Бася: «У мене загинув, я знаю напевно.» Ліворуч без коштів мама бореться за трьома роботами, але не могла годувати сина. У сім'ї родичів, де на тарілку супу йому довелося послухати багато скарг. Він пам'ятав приниження життя.
У школі Савельсько випікають - ім'я Косима. Після того, слухаючи образливий прізвик, він кинув себе в боротьбу з трьома хлопчиками одночасно. Зловмисники оцінили свою відвагу, не довше засвоюється.
Сава часто пропускає школу - пішли на кіно. Як і багато хлопчиків, у своїх снях він побачив себе на місці героїв післявоєнних фільмів – «Тарзан», «Сан Долина Серенада».

р.

Випадковий удар
На шістнадцятому Крамарові з'явився паспорт. «Ви не дивитеся, як єврей!» Вона сказала: Батько і мати є євреї, і ви є типовим російським хлопчиком. Як ви пишете національність? «Написати, як ви бачите fit», - відповів майбутній актор. З тих пір паспорт був вказаний російською мовою.
Після школи Крамаров вирішив ввести театр. Але він, як син ворога народу, не був прийнятий, кажучи: "У вас є непристойний зовнішній вигляд для актора". Потім він подав документи на лісництво, факультет благоустрою.
Крамаров потрапив до фільму випадково. На військовому навчальному таборі він став друзями з учнем ВГК, майбутній режисер Олексій Солтиков. Незабаром він запропонував зберегти роль у фільмі «Гуї з нашого двору». У ролях приніс Крамаров успіх, а майбутній ідол мільйонів зробив авантюрний акт: поставив свої фотографії в конвертах і відправив їх в кіностудії країни. Заслужений сам - він запрошував на проведення перевірок, і він наборі фільмів «Ті були дев'ятнадцятими» і «Щоб, голубці». Аудиторія сміється на його зовнішній вигляд на екрані. Фільмовиробники почали запрошувати його до фільмів, усвідомивши, що навіть німа роль у його виконанні принесе успіх фільму.

На початку 70-х років Савлій Вікторович вже міцно займав місце в топ-сусідах. У 1971 році Крамаров зняв свою кращу роль – злочинець Косого в «Гентльменах удачі». У період з 1971 по 1975 рр. можна назвати золотистий період у своїй кар’єрі, під час якого він відігравав кращі ролі.
У 1972 році він вирішив серйозно прийняти професійні навички та вступати в GITIS. Але його дослідження не приніс йому радість. І сказав він: «Що я даю мене, бо, як я вірю, ця професія отримала від Господа Бога». Ви можете дізнатися культуру, літературу, мистецтво. Не можна навчити професії. й
Крамаров був самокритим і зрозумілим, що не всі ролі він може дозволити собі. Актор знав: є багато хороших трагійних акторів, але комедії-екцентриків – багато. Один вирок був достатньо для нього, наприклад: «І мертвих з косами стоїть!» – зробити роль яскравим.

«Для художника митця!»
У той же час, коли його страабизмом, не його талант. І тепер високі органи випустили непередбачуваний наказ про припинення зйомки Крамарова, оскільки він грає тільки ідіозів і потіняє «ідеальне» радянське суспільство.
Для актора з'явилися місяці розпаду. Забути, він взяв йога, і навіть почав відвідувати синагогу. Незабаром Крамаров вирішив залишити і попросити його дядько відправити йому завдання. «Нехай!»
А потім Крамаров написав лист до Президента США Реагану, який він назвав «Ос художника художника художника художника до художника», а над парканом до американського посольства. Голос Америки транслює літеру три рази. Крамаров з часом вийшов.
31 жовтня 1981 р. Пройшов за кордон з двома полущітними валізелями. Він також взяв знамениту талісманську шапочку. Савва розірвав у фільмі «Мій друг, Коля!», і переконався, що капелюх приносить удачу.

США: крихітні ролі
У цей час в Америці директор Павло Мазурський розпочав зйомки «Москва на Худсоні» і взяв Крамаров. Три великі сцени з актором стали найщасливіші епізоди в комедії.
Незабаром Савельє голодом у фільмі «2010», де він зіграв космонавт Руденко. У СРСР з’явилася потреба бути карікотурованими, і він протистоявся, говорячи, що тільки виосвічені люди, а не ідіоти, можуть стати космонавтом в СРСР. Наступним етапом кар’єри актора в Голлівуді став кінофільм «Червоне тепло». На жаль, Крамаров з'явився лише за хвилину.
У домашніх умовах його ім'я вирізати з кредитів фільмів, де він зірвав. Не згадується в кінорежисах або журналах. Не вдалося забути Крамаров, адже фільми з його участю не відчували телевізійних екранів.
У США Савель Вікторович поселився, як він хотів все своє життя - купив будинок в лісі, біля океану. Вранці я ходив на прогулянку по дереву.
Цей чоловік повністю складається з комплексів, але в Сполучених Штатах Крамаров перестав бути сором'язливим. Він навіть скоригував його зовнішній вигляд, прибрав його пасабизм. Вони кажуть, що він практично змінив його розум на останню хвилину, але лікарі переконували його. Він, нарешті, сподобається всім іншим. Тільки тут його підпис, Крамаровськ, вид не змінився.

Одна дружина і багато, багато дітей.
У Крамарові, які люблять жінки. Він був вишуканим інтелектом, який повністю навпроти своїх персонажів.
«Розумний інтелектуальний друг». У 70-му магазині «Leipzig», граючи ключі від білого «Волксваген», сподіваючись зустріти таку дівчину. Але дівчата не звертали увагу на нього.
І ще Крамаров одружений, крім того, він був одружений тричі! Свою дружину була дівчина Людмила. Одруження не тривало - дружини не згодні з героями і незабаром почали витрачати час окремо. Після того, як Луда не з'явилась в домашніх умовах протягом тижня, в кінцевому підсумку вони розлучалися.
Другою, цивільною, дружиною стала Маша, артистка кіностудії, з яким актор жив на тринадцяти років. Крамаров обдурив на неї, не з'являвся в домашніх умовах протягом місяця, але вона пригнічує все. Маша, мабуть, єдиний, хто зрозумів його. Але навіть в цьому випадку щастя не вийшло – Маша бажала дитину, а Крамаров вважав, що це було злочином, щоб мати дітей в тісній квартирі. Вони зламали. Але навіть припинно йл, він пам'ятав Маша, сказав, що вона була святою жінкою і що він був дуже винним перед нею. Коли його остання дружина, Наталя Сирадзе, запитала: «Як можна залишити її, якщо ви любили її так багато?» він відповів: «Це був притулок. й

Третя дружина актора Марина, подарувала дочку Башу. Так, на 53 роки Крамаров став батьком. Хоча шлюб знизився, дочка була найважливішою людиною для відпочинку свого життя. Нарешті, остання дружина Крамарова була Наталією Сірзе – Крамаров жив з нею лише за шість місяців. Поховавши його.
«Якщо я починав своє життя знову, я б був однією дружиною і багато, багато дітей. й

Р

Непристойна любов співвітчизників
Крамаров прийшов до Москви двічі. На перший візит він пішов на фестиваль «Кінотав», і його зовнішній вигляд викликало хутор.
На Арбаті він майже подрібнився захопленим натовпом. Це не дивно, адже любов аудиторії для нього не круто. Михайло Кошенов дав актору роль у «Російському бізнесі», Георгію Данилю – три різні епізоди «Наста».

Все було б добре, але в січні 1995 року Крамаров був діагностований раку прямої кишки. Він був оперований, але після двох інсультів, актор пішов до госпітального мута і паралізованого. Загинув 6 червня 1995 р.
Художник поховав у єврейському цвинтарі «Хіллі Олива». На високій могилі є туалетний столик з театральними масками, в центрі є книга з іменами улюблених фільмів.
«Я граю фольги, тому я сприймаю всюди, як мій. й

Більше фотографій з архівів

р.

р.