1006
Серце кінотеатру. Що з іншого боку великого світильника?
На хабі є багато відгуків про залізо, прог, навіть відгуки жартів є :), але відгуки кінотеатрів - Я не бачив. Добре, давайте виправити цей випадок.
Я працюю для компанії, яка володіє великою кількістю речей, включаючи кінотеатр. Більш-менш сучасний.
Найголовніше — це можливість відчути минуле століття (фільм) і сучасне століття (цифрова, нещодавно придбана).
Отже, я презентую вам огляд кінотеатру з обладнанням "Вікторія 5" (фільм) та "Барко dp 2000" (цифровий).
Тут багато красивих картинок і листів.
р.
Плівка.
Проксимус Де все починається?
По-перше, необхідно отримати фільм від кінокомпанії. Так само, як правило, є автобусом або транспортними компаніями.
Ми отримуємо коробку, як правило, коробку.
Я працюю для компанії, яка володіє великою кількістю речей, включаючи кінотеатр. Більш-менш сучасний.
Найголовніше — це можливість відчути минуле століття (фільм) і сучасне століття (цифрова, нещодавно придбана).
Отже, я презентую вам огляд кінотеатру з обладнанням "Вікторія 5" (фільм) та "Барко dp 2000" (цифровий).
Тут багато красивих картинок і листів.
р.
Плівка.
Проксимус Де все починається?
По-перше, необхідно отримати фільм від кінокомпанії. Так само, як правило, є автобусом або транспортними компаніями.
Ми отримуємо коробку, як правило, коробку.