658
Міла Куніс в останню проблему журналу W
Актриса Міла Куніс, який в серпні цього року стане матір'ю вперше, зірвав в ретро-фотосесії журналу W. 30-річна зірка з'явилася перед об'єктивом Михайла Томпсона. Міла досить вдало справляється з роллю моделі, намагаючись на сукні від Gucci, Erdem, Alexander McQueen.
Крім того, Міла розповів про своє ставлення до весілля та роботи.
Мила Куніс на кришку W Magazine
Міла Куніс на фотосесії для W Magazine
Про своє ставлення до весілля:
«Я ніколи не хотів одружитися. З 12 років я почав готувати своїх батьків за те, що я не одружився. Все в моєму житті змінилося, коли я зустрівся з істинною любов'ю.
Зараз Mila планує провести тихе весілля і не запрошувати всіх:
«Паренти відреагують на це бажання досить нормально, адже вони щасливі, що весілля відбудеться на всіх. й
Мила також сказав, що вона ніколи не була кар'єром, і робота є чимось хобі для неї. Хоча зйомки в кіно і приносить головний дохід, але це не те, що і для чого актриса готова жити. Згідно з Кунісом, вона бажала б поринути після народження дитини, щоб повністю присвятити себе мамі.
р.
Крім того, Міла розповів про своє ставлення до весілля та роботи.
Мила Куніс на кришку W Magazine
Про своє ставлення до весілля:
«Я ніколи не хотів одружитися. З 12 років я почав готувати своїх батьків за те, що я не одружився. Все в моєму житті змінилося, коли я зустрівся з істинною любов'ю.
Зараз Mila планує провести тихе весілля і не запрошувати всіх:
«Паренти відреагують на це бажання досить нормально, адже вони щасливі, що весілля відбудеться на всіх. й
Мила також сказав, що вона ніколи не була кар'єром, і робота є чимось хобі для неї. Хоча зйомки в кіно і приносить головний дохід, але це не те, що і для чого актриса готова жити. Згідно з Кунісом, вона бажала б поринути після народження дитини, щоб повністю присвятити себе мамі.
р.