965
Як я пішов додому
Я взяв цю заяву серйозно і вирішив, що я хотів би піти на будинок бабусі, ніж жити в маркері. Він почав збирати, його брат пов'язаний, і матір його заспокоївся трохи, спостерігаючи його. Моя да була з роботи і мій мама назвав його на кухні, щоб розповісти мені все. Я знаю, що я був про те, щоб отримати кинувся в ас і вирішив, що це був найкращий час, щоб залишити. По дорозі, приймаючи 2 мандарини, брата і 20 рублів, пішов.
Як ми очолювали село, батьки захопили. Як це сталося? Це просто. Тексти пісень, а це означає: Я був рубаний з темного (Я все-таки пе) і вони були впевнені, що я не збираюся в будь-якій точці світу. В цілому, як тільки вони помітили зникнення, батько босоніж перевірили всі п'ять поверхів і двір, повернули додому з фразою: «Я вбити тебе». Моє батько заступив до роботи поліції. Відразу, моя мама пов'язана, і протягом 30 хвилин всі родичі, знайомства і поліція піднялися на вухах. Ми шукали на всіх слайдах, майданчиках, школах тощо.
Село було близько 15 км від нас, а поза містом. Але я не доглядав. Ми вже досягали обходу, куди припинили альтанки. У мене з'явився і запитав, що ми робимо тут. Я, як головний пояснив все, і він запитав, що я знаю шлях, взяв нас. Дякую за хорошу роботу, інакше це страшно уявити, що станеться. Ми зустрілися з дивовижним бабусям. Чоловік сказав, що ваш син був таким скрабом, зловив дітей, зліва. У сусідів, які мали телефон і почали дзвонити батькам. Коли його батько прибув, його бабуся майже переніс його. Непристойно, що його руки були стрункими, він назвав його в будинок.
У будь-який час вони приїхали до нас додому. Моє брат кинувся в руки заспокійливої матері, і я пішов в приміщення з серйозним і відступним обличчям. Що я пам'ятаю в цей день. Насправді історія страшна. На зиму залишають дві діти. Ніч. Ця історія є одним, що запам'ятовується кожен відпочинок.
П.С. У домі мій брат дав блискуче слово.
Якщо я забрав шишку, ми прибули швидше. Я був повільно, і Андрій був некомфортний.
П.С.С. Вибачте помилки Я впевнений, що вони є.
--img2---
Джерело: pikabu.ru