1039
Google Co-Founders щодо регулювання галузі та інновацій
Співзасновниці Google Сергій Брін і Ларна Сторінка дав великий інтерв'ю венчурному капіталі Вінод Хосла на останньому щорічному саміті Хосла венчурних компаній, а також відео про це інтерв'ю минулого тижня з'явився на YouTube.
Інтерв’ю, що доторкнулася до різних питань, від машинного навчання до змінного середовища робочої сили, від нових можливостей для технології охорони здоров’я до їх 16-річного історії як співзасновників. Ви можете переглянути всю 42-хвилинну бесіду в відео вище, тут також є текстовий транс.
В Україні зацікавили останні кроки Google у сфері охорони здоров’я. Про 29 хвилин у відео вище, Хосла просить, "Чи ви уявите Google стати здоровою компанією?" Це може бути більше, ніж пошуковий бізнес або медіабізнес. й
Очевидно, як Brin і Page дуже зацікавлені в медицині і здоров'ї, але вони відштовхуються чинними нормативними перешкодами в США. Brin відповів:
«Я думаю, що це, безумовно, більш бізнес, і ми маємо [продукти, такі як] контактні лінзи, які відстежують рівень глюкози ... але загальна охорона здоров'я настільки сильно регулюється, це просто жахливий бізнес.» Це не те, що я хочу витрачати свій час. Хоча ми маємо ряд медичних проектів, ми працюємо над ними в певній мірі. Але я думаю, що нормативне навантаження в США настільки високий, що вона відлякує багато підприємців.
Пейдж продовжує:
... Я дуже захоплений потенціал даних для поліпшення здоров'я, але я думаю, що це так сильно регулюється, це складна зона.
Я можу дати вам приклад: Уявіть, якщо у вас була можливість шукати медичні записи для людей, які живуть в США, і будь-який медичний дослідник міг. Може бути вилученими іменами. І можливо, коли медичний дослідник шукає ваші дані, ви можете побачити, що вони шукали і чому. Я думаю, що це врятує 10000 життів в перший рік, просто це. Це майже неможливе, щоб зробити через Акт про страхування здоров'я. Так я боїться, ми переоцінили себе і позбавили деякі з дійсно великих можливостей видобутку даних. й
Згодом у 37-й хвилині сторінки поділилися думками про те, як комплексні закони впливають на виконання урядів і корпорацій:
«Я боїтеся, коли я шукаю урядів, наша взаємодія з урядами ... вона стає досить логічною. й
... З часом зростає складність уряду. Якщо ви просто подивитеся на всі наші демократії у світі, розмір регулювання та закони, які ми вирощуємо невизначено.
Я припускав, що я говорив до деяких лідерів держави, насправді президент Південної Кореї, і я сказав їй: "Чому не обмежувати всі закони і правила до певної кількості сторінок. А коли ви додаєте одну сторінку, ви повинні видалити інший. І вона фактично записала його, що круто. Я думаю, що в іншому випадку держава, швидше за все, згорнеться під власною вагою, незважаючи на хороші люди і хороші наміри. Просто через це одне питання підвищення складності. Я просто не думаю, що це розумно.
Коли Google вирушив громадськість, це було 60 років. Якщо ви приймали випадковий професор і заблокували його в кімнаті і сказали йому переписати їх, що буде набагато краще. Але ми не робимо цього. й
У зв’язку з тим, як працює на нормативному рівні в майбутньому.
Джерело: habrahabr.ru/post/229161/
Картопляний салат фандрейзинг кампанії підвищує $40,000 на Kickstarter замість $10
TrulySecure: Біометрична перевірка користувачів для мобільних телефонів