Картопляний салат фандрейзинг кампанії підвищує $40,000 на Kickstarter замість $10

І це не ліміт, так як залишилося 24 дні, що залишилися до кінця фандрейзингу. Це буде дуже цікавим, якщо ініціатор отримує тисячі 500 доларів, щоб приготувати свій салат.

Запитати мене, як це можна? Для того, щоб служба нещодавно змінила правила, і зараз кошти можуть бути зібрані для будь-якого, що є юридичним, небезпечним для будь-якого або не підлягають особливому законам.

Зах Браун вирішив запустити кампанію, щоб зібрати кошти для приготування картоплі салату, з рецептом якого він не вирішив. Ну, протягом декількох годин голодні користувачі заливають тисячі доларів, а кількість постійно збільшується.

До речі, цілі кампанії намагаються два різних рецепти салату, або організовувати піцу, давно залишалися позаду, з скромними розмірами $100 і $75. Далі прийшли нові цілі - приготування салату з живою відео трансляцією ($ 1000), і запрошення вкладників на вечірку ($3,000). Мінімальна сума вкладу становить 1 долар. Максимально 66 доларів, за це гроші вкладник отримує книгу рецептів.

До речі, в розділі «Рішки і виклики», автор примітив, що це перший картопляний салат, тому все може бути як смачним, так як я хотів би.

Я задаю, що автора буде робити, якщо кампанія підняла тисячі $500. Зробіть свій власний салат з гіпсокартону?

Via kickstarter

Джерело: habrahabr.ru/post/229163/