Смертельні чуми

«Я хочу, щоб я працював менше. й

Догляд за медсестерами для пацієнтів у фінальних тижнів їхнього життя зафіксовано п'ять речей, які хворіють на шкоду.
Bronnie Ware - це австралійська медсестра, яка працювала в області паліативної допомоги протягом багатьох років. За останні 12 тижнів свого життя вона прокоментувала для пацієнтів, які вона пізніше опублікувала на своєму блозі.
Багато років працював медсестра. Мої пацієнти – це ті, хто дав додому. Це були спеціальні часи. За останні 3-4 тижні життя.
Навчитися про те, що люди знайдуть багато уваги. Деякі зміни були феноменальні. Кожна з них переживала спектр емоцій: очікування, відмова, страх, небезпека, знежирення, відмова знову і з часом прийняття. Кожен пацієнт погодився з собою перед виїздом.
Якщо вони полюбили щось, що вони могли зробити по-різному у їхньому житті, загальність переповнена і знову. Ось п'ять найбільш поширених з них:
1,1 км Я хочу, щоб жити мій життя, як я хотів, не шлях інші бажали.
«Це найяскравіше. Коли люди усвідомлюють, що їх життя приїжджає до кінця і дивляться з чіткою головою, дуже легко побачити, що багато снів ніколи не приходять. Більшість людей не вдалося досягти половини того, що вони мріяли. Вони вмирають і знають, що причина цього криється в рішеннях, які вони зробили або не робили себе. Здоров'я дає людині свободу, і багато хто усвідомлює його тільки тоді, коли вони більше не є. й
2,2 км Ви не повинні працювати так важко.
Це те, що кожен чоловічий пацієнт, який я зробив для нього. Вони не бачать своїх дітей, виростають і витрачають мало часу з дружиною. Деякі жінки говорили про це, але так як багато пацієнтів були старшими, вони не змушені заробити власний хліб. Всі люди, які я зробив для того, щоб дати стільки життя, щоб важко працювати. й
3. У Я повинен бути більш сміливим і відкритим для своїх почуттів.
«Соючасні люди пригнічують свої почуття для підтримки мирних відносин з іншими. В результаті вони забезпечили себе звичайним життям без того, що вони могли стати. Причини хвороби багатьох людей. й
4. У Я повинен триматися в контакті з друзями.
«У більшості випадків вони не усвідомлювали справжню цінність дружби до останніх тижнів їх життя. У своїх справах, які втратили дорогоцінні дружби. Багато людей похилого віку не даючи своїм друзям достатній час і увагу. Кожна людина помирає своїх друзів. й
5. Умань Якщо тільки я можу дати себе щасливим.
«Я чую ці слова дуже часто. Багато людей ніколи не усвідомили, що є щасливим. Вони застрягають в старі візерунки і звички. Так звані «комфорт звичок» переважають свої почуття і їх щоденне життя. Побажання змін призвело до того, щоб заманити себе та інші до думки, що вони були щасливими, навіть коли глибоко вниз вони дійсно хотіли, щоб мати можливість сміятися або фокусуватися один раз.
Наше щастя полягає в тому, що ми народилися. Як ми робимо наше життя від нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що важливо в кінці життя.

-img2---

Джерело: oxyxo.ru