757
О диких соседях
Всі новини Про нас Будь ласка, не поламайте його, буде 44 фотографії.
Один дощовий травень ввечері сидить на вечерю і край його очей помітив великий птах, що сидить на горіхі зовні вікна. З слів: «Крург не сидить в дощі!» Я відкрив завісу і див.:
Фото 2
Фото 3
Фото 4
Після дня сусід (або сусід - XZ) вдалося побачити і фільм докладніше:
Фото
Фото
Фото
Наступний день я бачив маленькі. Вони жили в старому матраці гнізда. Поруч з балконом. Якщо ви не знаєте, що ви шукаєте!
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
р.
Фото
Фото
р.
Фото
16 мар
р.
Фото 17 ламбрекенів.
18 років Що ви бачите? й
На тихому вечорі я вечерю, приймав призначену норму антигрустину і викопав в улюблену РП з головою. А потім виклик від сусіда: "Упав!" Виявилося, що один з цих пачок знизу і пір'я впав дерево і був збережений від котів. Що робити, HZ Старт рятувальної операції:
Фото 19
Фото
По дорозі Єджидзе ran past, накладений трохи:
21 мар
Збережена рукою сусіда
22 мар
Детальніше
фото 23
У мене є сходи, я сходження, де я можу і поставити вухатий чоловік на гілці. Він вниз! Я пішов з матами, люди під час цього часу захопили мухів і знову занурилися в диких гілочок. Ось другий підйом:
фото 24
р.
Після того, як непристойна інструкція, живіт зрозумів, де вона повинна йти і весело стрибати гілки. Результат роботи:
25 мар
Через кілька днів з'явилася осінь знову, але вранці. Я відреагував на порцію собаки навпіл минулого шістдесят ранку, зійшов і забрав курку знову. Я бачу, я не збираю картину.
26 мар
А потім просто постріл від дитячого життя. Вирощування дуже швидко, цікаво було дивитися.
27 мар
28 мар
Один з батьків день
29 мар
Що робить його хворим?
Фото
31 мар
32 кв.м.
30 хв
7492 2010 р.
34 кв.м.
Нерідкі фото - два сиськи одночасно. на гнізді я розумію, наймолодшим залишився.
35 хв
І ось старий - він перейшов на наступну соснову дерево.
3610Р. 4200Р.
37 хв
03039, Україна
38 хв
Я отримав фото трохи неправильно. Все, що я отримав. Всі бобери!
Один дощовий травень ввечері сидить на вечерю і край його очей помітив великий птах, що сидить на горіхі зовні вікна. З слів: «Крург не сидить в дощі!» Я відкрив завісу і див.:
Фото 2
Фото 3
Фото 4
Після дня сусід (або сусід - XZ) вдалося побачити і фільм докладніше:
Фото
Фото
Фото
Наступний день я бачив маленькі. Вони жили в старому матраці гнізда. Поруч з балконом. Якщо ви не знаєте, що ви шукаєте!
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
р.
Фото
Фото
р.
Фото
16 мар
р.
Фото 17 ламбрекенів.
18 років Що ви бачите? й
На тихому вечорі я вечерю, приймав призначену норму антигрустину і викопав в улюблену РП з головою. А потім виклик від сусіда: "Упав!" Виявилося, що один з цих пачок знизу і пір'я впав дерево і був збережений від котів. Що робити, HZ Старт рятувальної операції:
Фото 19
Фото
По дорозі Єджидзе ran past, накладений трохи:
21 мар
Збережена рукою сусіда
22 мар
Детальніше
фото 23
У мене є сходи, я сходження, де я можу і поставити вухатий чоловік на гілці. Він вниз! Я пішов з матами, люди під час цього часу захопили мухів і знову занурилися в диких гілочок. Ось другий підйом:
фото 24
р.
Після того, як непристойна інструкція, живіт зрозумів, де вона повинна йти і весело стрибати гілки. Результат роботи:
25 мар
Через кілька днів з'явилася осінь знову, але вранці. Я відреагував на порцію собаки навпіл минулого шістдесят ранку, зійшов і забрав курку знову. Я бачу, я не збираю картину.
26 мар
А потім просто постріл від дитячого життя. Вирощування дуже швидко, цікаво було дивитися.
27 мар
28 мар
Один з батьків день
29 мар
Що робить його хворим?
Фото
31 мар
32 кв.м.
30 хв
7492 2010 р.
34 кв.м.
Нерідкі фото - два сиськи одночасно. на гнізді я розумію, наймолодшим залишився.
35 хв
І ось старий - він перейшов на наступну соснову дерево.
3610Р. 4200Р.
37 хв
03039, Україна
38 хв
Я отримав фото трохи неправильно. Все, що я отримав. Всі бобери!