Плавальний басейн на дачі

У мене є старий друг. З школи. Ми часто розповідаємо про себе. Сім'ї йдуть відвідати один одного, виходити на кіно і т.д. Довгий час, починаючи з того, як він був там, три роки. У вихідні він запросив мене і сім'ю на свій сад і шашлики.

Після прибуття я був дуже дивний... Басейн і навіть відкритий, 20 км від Москва.

Поки наші дружини влаштували стіл, діти грали в настільний теніс, друг і я не скоригував пляшки ворожого напою.

Процес побудови друга показав на комп'ютері. Фото, розрахунки, креслення... Хтось пояснив мені... Але я не маю нічого робити з будівництвом і цілою історією, і навіть під в'язкістю, покривається мені сьогодні в темряві.

Я попросив другу за фотографії будівельного процесу і вирішив поділитися з вами, може бути корисним для когось. Скажіть, що і як я не можу, щоб думати і прокоментувати себе.

Будівництво було замовлено на під ключі в одному з спеціалізованих московських компаній.

Ось дизайн-проект.

...

Фірма виділила дігери. Вони сказали, що вони були краще і дешевше, ніж екскаватор.

У цій ємності заливають осаду і видаляються з ділянки.

р.

...

р.

Паралельно свердловина свердлилося, тому що водопостачання і свердловина не забезпечували необхідний обсяг води в короткий час.

...

"Екскаватори" на роботі) Це те, що фореман жартував.

Хтось вкритий ... Не пам'ятаю.

р.

Труби дренажні.

...

Червона труба добре дренажна.

Патрик захищає екскаватори, тому вони не будуть вкрадені.

Кран для завантаження троху.

Принесіть кашель.

Є.

Політ?

Вирівнювання.

...

охоронці вийшли з офісу підрядника.

р.

...

р.

Розмітка світла.

Скіммерний виріз.

270284

Лампа і скіммер.

, Україна

Нозики для теплого водопостачання та фільтрації.

Заправка (як називається).

...

...

...

...

Матеріал для будівництва «дека».

...

...

р.

...

...

Дек майже готовий. Потім прокладений щит.

Власник басейну останнього літа.

Дружина друзів Також минуле літо.

Це мої фотографії. На ніч між стеками ми пішли перевірити вогні. Басейн закритий спеціальною плівкою, щоб бруд не літав. Потрібні плями не брудні, вони повітряні бульбашки.

Вирішені відкрити і плавати.

Щоранку вранці. Вчора, після плавання з плівкою, басейн був закритий, і я не пам'ятаю.

Р

Мій друг сина. Отець і мама не слухайте. Для будь-якого запиту - багато звичок: потім, не зараз, я не хочу. І вони обидва iPhone і iPad, і це і так. З любов'ю.

Розмір басейну 8х3.5 м. З чистою водою температура якої становить +30С. Нагрівальний басейн і повна хімія / система фільтрації і Бог знає що.

Все обладнання для басейну знаходиться в котельній кімнаті. Сьогодні я не міг.

Я зробив.

П.С. Моя дружина була їзда на шляху додому. Я не да