Eleftherios Venizelos.

Чи прочитав він перший раз? ; Я не! : Назва аеропорту Афіни. Вже понад рік літав, я був там вперше. Дуже важливо, щоб цей рейс був сезонним і тому рідко.

(ЗП)

Ранок до вчорашнього дня почався дуже пізно вночі. Похиливши голову в подушку, прокиньте тривожний годинник, щоб заповнювати, але він недорогий збільшений обсяг, за допомогою методичної маніаку, згорнувши мене з ліжка.

до Що це? Я зроблю!

1:30 хв. О, я хотів ще два години зараз, я погоджуюсь на годину. У мене немає 15 хвилин, щоб душ. Пара клуби заповнюють весь простір у ванній кімнаті, струменя гарячої води злегка спалюють шкіру, але їх завдання виконано - тіло і розум з кожним другим заливається так необхідно для мене зараз життєздатність. Ніщо навігує як гаряча вода. Я точно зроблю. Який наш план сьогодні? Чи? Афіни? Великий
Флейк, молоко, вечора варена курка, чай з лаймом, шипшиною, орегано і м'ятою, і звичайно традиційна ложка меду. З усього обряду підготовки до польоту, прасування сорочок і брюк є найскладнішим для мене, і тому я намагаюся завершити цей нудний процес перед сном, щоб не спробувати зіпсувати настрій на сонному ранку.

На сніданок починаються підготовка до рейсу. Я дивився погода в Афінах, на заповідному аеродромі в Салоніках, вздовж маршруту - погода всюди "похил в мільйоні" і тільки на кордоні з аеропортом.
Україна прогнозує незначну турбулентність. У Афінах є дві паралельні смуги з напрямами приблизно з півночі на південь. По суті, вітер дрочить на північному сході, в дванадцятигодинному прогнозі, на північному вітрі очікується і досить сильний - в рази до 35 метрів на другий, тому вже зараз з великою впевненістю ми можемо вивчити схеми підходу для посадки на смужках 03 правий і 03 лівий, тобто напрямок з південного до півночі, ми коли-небудь сидимо на двадцять перших смужках, але не сьогодні, і це напевно.

3:00 час. Є тиша на дворі - не єдина жива душа, навіть завжди і скрізь бігають коти Кожен крок лунає, відбиваючи темні і холодні стіни будинків, висить над крихітним двориком з м'ясною рослинністю, що заплутана кам'яним егоном. Три хвилини прогрівати серце автомобіля, знову прокручувати в голові - "Зберегти все?" і піти.

Нічні вулиці міста влітку романтично пустельні і тільки рідкісні тіні північників, які ви не тільки в цьому асфальтобетонному будинку будівель, доріг і тротуарів. Від спікерів трохи чутно заливає улюблену доріжку, наповнивши простір і душу правим і кращим настрою. 5 перехрестя з спальними світломи, сонно блимає помаранчеві очі, MKAD, лівий ряд, потоплена кнопка керування круїзом, прискорювач стріли заморожують на 118 км / год ...

Влітку Домодєдово не спить, і навіть в 4 ранку на в'їзній черзі. В той час як є час - стоячи, чекаючи, згортаючи з розірванням пінгвінів людини.

- Добрий. - голос відійшов. - Хм! Ранок! Чи вранці? Всі права, hello! Яшин. S7. Афіни.

Дівчинка на в'їзді, очевидно, не ділиться словом "добрий" і безглуздий до каркасно-металевого детектора, як і, йти вже, витіснути тут чотири ранку.

Медичний контроль, погода, НЕОБХІДи, список затримок несправностей, карт, схем... Кап прийшов, не летіти з ним, але я знаю його, інструктор. Я пропоную капітану злегка зменшити заправку – в європейському небі, контролери повітряних перевезень завжди випрямляють, і ми витрачаємо менше палива, ніж розрахунок показує нас, а вага посадки в Афінах з розрахунковою кількістю палива і навантаження вже максимальна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У зв'язку з моїми аргументами, ми знизимо загальний заправку 400 кілограмів і запитуючи 16.3 тонн гасіння. Ми не повинні нічого іншого тут, це час для літака.

І фартух не може спати. Тексти пісень, а це означає: Він, Будди, я ніколи не бачив вас сон! Ви коли-небудь відпочиєте? І навіть невелика черга для відправлення. Ми за Люфтганса, і перед ними є B-747 Transaero. Добро, що ми не будемо відмовлятися від Юмбо, нехай німці струшують в збуджений повітря.

Дозволений зліт! Боже благословення! Ось ми йдемо!
Man flex, SRS, runway, autothrust blue!
- Перевірити! Настроювання
Колеса безперешкодно опрацьовує шви попелиці, щоб ставити її м'яко, не плавно, не найяскравіший пробіг аеродрому Домодєдово. З кожним другим темпом збільшується, серце повторюється, різко прискорюється з кожним другим.
- сто вузли!
- Перевірити!
- В1!
- Раритет!
Так ми були так само, як і всі люди, ми були на землі, і зараз ми різні — ми в небі і кожна дроба другого вище.

На кордоні з Україною та реально шокують. Так, щоб я мав звільнити повітряні гальма для того, щоб охолонути бродіння тренду зростання швидкості, який для другого стрибнув за межі граничної величини максимальної швидкості польоту, обмеженої, до речі, міцність конструкції літака, тому жарти з цим поганий. Починався чаттер, як він. І припинив час. І хоча довгі рейси набагато краще, ніж короткі, але короткі з них набагато більше в місяць і ви швидко звикли до них - знімалися, заповнюють паперові вироби, ate, приготовані для посадки і сати вниз. І тут ви подивитеся, і до аеродрому більше тисяч кілометрів. Добре, давайте читати смарт-книжки...
Київ, Одеса, залишити Бургас на право і голову для Стамбула. Він є.

Політ на море Мармари. На мій шампан, я не чув його до сьогодні. капітан починає готувати машину для посадки. Ніщо змінилося - вітер північний схід і посадковий провулок 03 зліва.
Під крилом різної краси моря:

Афіни:

Фото

Фото

Фото

460594

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

(доб. 3)

Як мій батько-командувачі розповіли мене на наземних підготовках до цього рейсу: «Це завжди чати на заході - гори, спеку». Поговорили нам, трохи. Ну, не злегка, хто піклується? :

Я не можу заповнити його.

р.

Все затоплюється сонцем і до тих пір, поки ви відкриєте вікно, здається, що все затоплюється теплом, але ні - північний вітер добре рефлексує цю ідею, а термометр показує не південь Температура липня на всіх - 22 градусів. Не запах, як море.

Немає щітки, години до вильоту. Пальці crawl lazily вздовж клавіатури, готуючи площину для нового зльоту і нової поїздки.

Фото для мене:

І будинок.
Вони помітили свою руку Афінам і очолював для Москви, дому... але про це ще раз. Або не... Що б.
Джерело
Все!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное