503
УВАГА! Знайти кота!
Кожна дитина на землі має улюблену іграшка. Багато батьків знають, що це означає втратити цю іграшка.
Після того, як час був довгоочікуваний дівчинка.
16 зображень.
І все її життя Мурзик був поруч з нею - так дівчина званий іграшкам, ледь навчилася говорити.
Дівчинка пішла на ліжко і киньте з ним.
Дивитися мультфільми:
, Україна
Їзда merry-go-rounds:
Я пішов до заміського будинку.
06 мар
р.
Відвідування брата:
Злий:
Грати:
10 хв
, доб. 114
Я пішов на екскурсії.
Р
12.
13 хв
495380 р.
Вчимося писати, підрахувати: коротко, думка :
Р
І звичайно я ходив.
Невідомо, що привабливість цієї іграшки була: на дитячих майданчиках, діти незмінно попросили грати з Мурзиком; на візиті з кішка, масові ігри завжди були влаштовані; в дитячому садку кішка була присвоєна «title» - кращий друг дітей :); але це було приводом для створення цього посту - Мурзик був вкрадений в садку ...
Тому хочу звернутися до менеджерів роздрібних мереж, дистриб'юторів іграшок, оптових складів і просто підприємців всіх рівнів, які продають м'які іграшки:
Якщо у вас ще є м'яка іграшка Fancy Cat Tikhon articulum KTI01 27 см високий, або ви знаєте, де купити його - інформуйте свій тато поштою: g8888888@mail.ru. Додаткова складність полягає в тому, що іграшка припиняється.
Дівчина написав лист до Санта Клауса і вважає, що він може знайти її Мурзік!
Мій тато має до Нового року...
浜у 涓 蹇
р.
Після того, як час був довгоочікуваний дівчинка.
16 зображень.
І все її життя Мурзик був поруч з нею - так дівчина званий іграшкам, ледь навчилася говорити.
Дівчинка пішла на ліжко і киньте з ним.
Дивитися мультфільми:
, Україна
Їзда merry-go-rounds:
Я пішов до заміського будинку.
06 мар
р.
Відвідування брата:
Злий:
Грати:
10 хв
, доб. 114
Я пішов на екскурсії.
Р
12.
13 хв
495380 р.
Вчимося писати, підрахувати: коротко, думка :
Р
І звичайно я ходив.
Невідомо, що привабливість цієї іграшки була: на дитячих майданчиках, діти незмінно попросили грати з Мурзиком; на візиті з кішка, масові ігри завжди були влаштовані; в дитячому садку кішка була присвоєна «title» - кращий друг дітей :); але це було приводом для створення цього посту - Мурзик був вкрадений в садку ...
Тому хочу звернутися до менеджерів роздрібних мереж, дистриб'юторів іграшок, оптових складів і просто підприємців всіх рівнів, які продають м'які іграшки:
Якщо у вас ще є м'яка іграшка Fancy Cat Tikhon articulum KTI01 27 см високий, або ви знаєте, де купити його - інформуйте свій тато поштою: g8888888@mail.ru. Додаткова складність полягає в тому, що іграшка припиняється.
Дівчина написав лист до Санта Клауса і вважає, що він може знайти її Мурзік!
Мій тато має до Нового року...
浜у 涓 蹇
р.