1238
Мистецтво абсурду
Дзеркальне дзеркало. Художник Герхард Ріхтер. Вартість становить $1.1 млн.
Варто відзначити, що Герхард Ріхтер є великим майстером і його роботи є неоціненними в багатьох напрямках. Але я не розумію, як це зробити. Тому що ви шукаєте - це просто червона фарба, яку Richter надягає на дзеркалі, додаючи трохи градієнту. Очевидно, що колекціонер, який вибрав кров і червоний дзеркал за 1,1 млн дол., подумав інакше.
Поняття простору, очікування. Художник Лукіо Фонтана. Вартість складає $1,5 млн.
До того, як ви є монохромним полотном, яке містить поздовжні слоти, пішли під молотком на лондонському аукціоні за 1,5 млн $. Не поганий, huh? Тексти пісень, а це означає: Це нічого, це більше цікаво.
Зелений бульйон. Художник Еллсворт Келлі. Вартість становить $1.6 млн.
Еллсворт Келлі відноситься до тих митців, які не забираються у великих сумах грошей за свою роботу. Зелений Блот є винятком правила, а не наданої. Полотно, в середині якого зображено деформоване коло, виявило його поцілунок на 1,6 млн. $.
«Без назви». Художник Блінкі Палермо. Вартість становить $1.7 млн.
Це поєднання двох різнокольорових смуг в стилі Палермо. Ймовірно, про цю роботу немає нічого більше, крім того, вона не має назви. Або ім'я тієї ж назви?
"Ковбой." Художник Еллсворт Келлі. Вартість становить $1.7 млн.
Американський художник навчився «розфарбовувати гострі краї» більш ніж 4 років, розвиваючи свій унікальний стиль. Еллсворт Келлі – фахівець у галузі геометричних площин, що розмежовується за різкими кольоровими контрастами. Його робота - сказав він про те, щоб мати шлях до мінімалізму в мистецтві. «Ковібой» знайшов свій будинок вартістю $ 1,7 млн
"Пикатура (Дог)." Художник Йоан Міро. Вартість становить 2,2 млн. дол.
Ця робота, у порівнянні з рештою творінь Joan Miro, виглядає аномалія. Ймовірно, купуючи картину, колекціонер був керований бажанням отримати право власності на шматок спадщини великого майстра? Результатом було $2.2 млн.
«Без назви». Митець – Ци Двомбли. Вартість 2,3 млн. дол.
Робота, виконана за принципом дитячого скребка. Кольоровий олівець і папір є двома інструментами, які торгують Крісті на суму $2.3 млн. Про старанність, оригінальність і хоча б деякі розуміння мистецтва, які я забули думати. Може бути, художник не мав нічого спільного з ним, можливо, це був 5-річною дитиною, яка працювала написанням листа «e»? Ну, якщо це справа, то Cy Twombly's got some hooked up.
«Білий вогонь І.» Художник Барнетт Ньюман. Вартість становить $3.8 млн.
«Білий вогонь Я – це випадок, коли містатична термінологія вкорінена в Торі «продає»! Продати текст? Немає іншого способу. Але, шкода, що може два лінії на полотні робити з Торою? Ну, я вгадаю не на всіх.
Фолі. Художник – Крістофер Вовна. Вартість складає $ 5 млн.
Блакитний фольг - це мистецтво! Суддя для себе, як потрібно було переконувати якийсь колекціонер, щоб купити це «мастерство», купити картину з eloquent синій напис – «Fool». Крістофер, Браво! Ви заслуговуєте на стоячу овуацію!
«Без назви». Художник Марк Ротко. Вартість складає $28 млн.
Картина, яка зламала всі записи в мистецтві абсурду за ціною / якістю. На початку посту, вішалка на заголовку сайту, але, по суті, «Без назви» не буде від цього ГОРДО. Цей твор було продано на аукціоні за $ 28 млн (не підраховуючи будь-які тисячі доларів вище). Саме там, де наречена є, де мільйони. А бути чесний – нудний, безглуздий і...
Джерело: art-veranda.ru