Як зробити байана

Перші гармонії з'явилися в Росії на початку дев'ятнадцятого століття і, завдяки оригінальному звуку і зовнішнього звернення, швидко стали популярними. Кількість майстрів гармоніки виросла так багато, що риба для їх виготовлення стала другим найважливішим у Тульці.

567341

У 1870 році Микола Іванович Белобородов, намагаючись розширити музичні можливості приладу, виготовляючи дворядний гармонік з повним хроматичним масштабом, в тому числі не тільки сім основних нот, але і п'ять півтонів.

1837 р.

З усіх приватних заводів в попередньо-революціонарній Росії були засновані на вітчизняному виробництві, і не були придатні для перетворення на промислові підприємства, в 1930 році будівництво гармонічної фабрики почалася в Тулі, на якій серійне виробництво було створено кілька років пізніше.

р.

У колишньому радянському періоді це найбільший завод в Союзі виробництва 5,000 акордеонів і акордеонів на місяць, але тепер тільки 300. Найдешевші моделі - однорядний однорядний сувенірний гармонікат коштує 5,000 рублів, а концертний багатокамерний чотиримісний Байан - 420,000 (Я не помилився в нулі), учні від 25.
- Чи складно розбити Байан? - Я запитую головний інженер.
Ну і все залежить від кількості, але до речі, якщо ви залийте склянку горілки на інструменті, вона зіпсує. Хутро буде вологим і зламати в кінці. Гармоністи, наприклад, не люблять йти в Китай на екскурсію, щоб піти - баян побухає вологістю після тижня, якщо він не виготовлений з п'яти років деревини.
до Чи можна зануритися навпіл?
до Ні, я ніколи не зробив.
На День Нового Року восьмого березня ви граєте на роботі, коли ви святкуєте?
до Не існує таблиці, іноді ми запрошуємо до команди, вони виконують.
Як грати?
- Чому? Не всі, відразу ж технологія виробництва важлива, але перевірка і налаштування, звичайно, грають.

Завод має три майстер-класи: столяри, фіксатор і збірка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На мою думку, він повинен бути принаймні старою людиною.
Скільки часу потрібно розробити нову модель?
Якщо ви користуєтеся готовими частинами – місяць.
до Що швидко?
до Що таке велика угода? Якщо ви подивитеся на це, Bayan є досить простим.

Пентрі - це чоловічий магазин.

Традиційно байана з целюлоїдом. Всі моделі виглядають класичними. Ні Кевлар, полірований алюміній і вуглецевий, він не буде звучати однаково. «Модники» принесуть справу з Італії, вони цікавіше, і тут вставляються наші всередині «приєднання звуку Tula ще не скасовано. й

Спочатку целюлоїд замочується в ацетоні.

р.

Потім, коли вона стає м'яким, затягувати деталі і шліфувати.

Для цих обрізок радянські Тули хлопчики спеціально пішли на заводський пельмен і, додаючи трубу зубної пасти до них, отримали відмінну ракету. Москва змушена витрачати гроші на целюлоїдні олівці і тенісні кулі для диму. Я пишу, і я сумний, що я не приніс пару нот. Моя дочка показала майстер-клас, і зараз легше купити китайський феєрверк, ніж зробити щось собі.

Всі деталі власного виробництва

Виготовлення каяну 95% ручна робота. Єдина деталь, де використовується верстат з ЧПУ, - декоративна решітка.

Висококваліфіковані майстрині працюють в окремих кімнатах, серед кам'янистих і саморобних руїн, а не в загальному магазині.

Вважається, що дуже хороший Байан зібраний одним майстером. Це модель з семи реєстрами підборіддя – кнопки, розташовані зверху і натискають під час гри не своїми руками.

Це як виготовлено шматочок голосового бару.

Що робить звук.

Байан відноситься до мовних музичних інструментів. Проходячи через отвори, повітря прискорює металеві стовпчики.

Кожен тренер сидить в окремій кабіні.

Габаритний зображення

Повітря подається на шматочок голосового бару з труб, мікрофон, вбудований в стендові записи частоти

Комп'ютер повідомляє про помилку. Далі наконечник мови з легким дотиком верхівки нарізають в незначну частину, її зміни маси, і тому звук.
до Що робити, якщо ви порізати занадто багато? - Я запитую регулювальну машину.
Потім ви відрізаєте мову ближче до початку і так далі по колу.

Але в фіналі, коли баян зібраний в цілому, він ще налаштовується майстером вухо.

Збір одного півлюда займає не менше 3-4 тижнів, кожен працівник збирає його з початку до кінця.

717139

У лівому півхулі міститься 2,000 частин.

р.

до Це місяць! Ви, ймовірно, не можете бачити його тоді?
- Приходьте! Ми турбуємося, ми йдемо на регулювальну машину, дізнаємось, що ми не хочемо повернутися до зміни пізніше.

67070

Р

Все, що має 2 ряди ключів, є гармонікою, хлопець має 3-5 рядків, акордеон з ключами, як на фортепіано. У Європі є ще одна кнопка акордеон, яка зовні не відрізняється від Байана неспеціалістом.

Підписання та нанесення логотипу. Назви всіх моделей циліндричні.

Чи відрізняються малюнки від настрою?
до Звичайно я не автомобіль.
Ви хочете створити власний шаблон?
Що я іноді, я працюю тут протягом шести років.
Я шукаю ромашки, вони різні.

р.

Фінальний крок - упаковка. Байан протирають і вкладають в чохол. Всі

Джерело: kak-eto-sdelano.livejournal.com