691
Дівчина з серйозною хворобою стала інтернет-відчуттям
Фото, що зібрав понад 200 000 знаків "Лік" і більше 10 000 коментарів на Facebook, було взято під час відпочинку в Мексиці чоловіком Бетані. Дівчина страждала від хвороби з трьох років, вона змушена була відмовитися від її моделювання кар'єри в 2010 році, після майже вимирання з інфекції. Вона була порятунку екстреної операції, після чого вона знеболюється двома мішками для збору відходів.
Мій чоловік сказав мені, що я повинен носити бікіні, оскільки у мене є велика фігура і я погодився, думаю, що всі ці люди ніколи не будуть бачити мене знову, чому ні? Я знаходився у мене, але це не сталося. Фотографія була опублікована Товариством з хворобами Крона, і Бетани сподівається, що її впевненість буде передана на інші сестри.
Хвороба Крона - хронічне захворювання, при якому спостерігається запалення і руйнування тканин кишечника, стравоходу, шлунка або рота. Хвороба Крона може початися в будь-якому віці, але найчастіше розвивається у молодих людей віком від 15-30 років. Незважаючи на те, що хвороба Крона відноситься до групи дуже серйозних і серйозних захворювань, більшість людей з цією хворобою, завдяки адекватному лікуванні, може призвести до практично нормального способу життя і довгого життя.
Джерело: www.kasjauns.lv