571
Велотур по Можайську
Я почав цей маршрут з Мінського шосе, а початок був найменш приємним через інгаляції вихлопних газів.
Як тільки я вимкнув Мінське шосе, корова і мальовничі краєвиди познайомися з доброзичливим моом.
На шляху є багато пам'яток солдатам, які загинули в битвах на Бородінському полі 1812 р. і у великій патріотичній війні.
Це один з пов'язаних.
Далі починається красива тіньова алея, висаджена березами. І з великою кількістю пам'яток по дорозі!
Все відновлено і виглядає дуже гідно, все подбає і відстежується.
Афіша, де ти без неї?
Один з найкрасивіших визначних пам'яток на маршруті знаходиться Спасо-Бородіно-конвеншн, вхід вільний. Площа навколо дуже красиво ландшафтна, всередині можна навіть пити чай з тортами і солодкими.
На вході в монастир.
Всередині підстав.
р.
Головне стеле стоїть навпроти музею битви Бородіно.
Пройшовши до Бородіно, я вирішив піти за купання, користь дуже близько до Можаїського водосховища.
Вода була досить тепла.
Можаський водосховища є річкою Москви в дамбі, це як річка виглядає на виході.
Не сидіти в домашніх умовах і подорожувати більше, хоча б в передмісті.
Як тільки я вимкнув Мінське шосе, корова і мальовничі краєвиди познайомися з доброзичливим моом.
На шляху є багато пам'яток солдатам, які загинули в битвах на Бородінському полі 1812 р. і у великій патріотичній війні.
Це один з пов'язаних.
Далі починається красива тіньова алея, висаджена березами. І з великою кількістю пам'яток по дорозі!
Все відновлено і виглядає дуже гідно, все подбає і відстежується.
Афіша, де ти без неї?
Один з найкрасивіших визначних пам'яток на маршруті знаходиться Спасо-Бородіно-конвеншн, вхід вільний. Площа навколо дуже красиво ландшафтна, всередині можна навіть пити чай з тортами і солодкими.
На вході в монастир.
Всередині підстав.
р.
Головне стеле стоїть навпроти музею битви Бородіно.
Пройшовши до Бородіно, я вирішив піти за купання, користь дуже близько до Можаїського водосховища.
Вода була досить тепла.
Можаський водосховища є річкою Москви в дамбі, це як річка виглядає на виході.
Не сидіти в домашніх умовах і подорожувати більше, хоча б в передмісті.