Факти про Чак Норріс

р.

Його реальне ім'я не Чак або Чарльз, але Карлос Рай Норріс.

Хак Норріс не втратив боротьбу з 1968 року.

Всі десять своїх перемог відбувалися до. Усього, Norris має 168 виграшів і 2 розіграші.
Чак придумав свій стиль карате.

Ви можете знати, що Chuck Norris є шестиразовим чемпіоном світу з карате серед професіоналів середньої ваги. По-перше, він втомився від конкуруючих у всіх відомих бойових мистецтвах, і прийшов з власним стилем «Чунг-Кук-До», що означає «Універсальний шлях».
Чак Норріс дав уроки карате в Steve McQueen

У свою чергу, Маквін запропонував Чак в кіно роль. Актор і кінорежисер були друзями з Брюсом Лі і навіть перенесли труну на похорон. Чак Норріс навчив бойових мистецтв до Донні Османд, але він вибрав кар'єру як музикант.
Якщо Chuck Norris мовчить, ви повинні бути обережними.

Р

Як і всі бойові мистецтва, Chun-Kuk-Do стиль має власний код честь, за яким живе Chuck Norris. «Якщо я не можу сказати нічого хорошого про людину, то я досить спокійною. й
Chuck Norris є символом у світі Warcraft.
Chuck Norris є першим західним, щоб отримати 8-й ступінь чорний ремінь для своїх навичок в Taekwondo.

Крім того, він є чорним ременем в юдо, бразильський jiu-jitsu і Tan Su Do.
Під час подачі в ВПС США, Чак був офіцером поліції.

р.

Його вступ до бойових мистецтв розпочався під час подачі в Південна Корея. Він також був обраний Почесним Морським і Texas Ranger.
Chuck Norris touts джинси модель називається дію джинси

Дизайн і вирізання цих джинсів дозволяє легко пересуватися і приймати рулон без страху їх сльози.
Чак Норріс написав кілька книг і навіть став кращим автором Нью-Йорка Times.

р.

Чак Норріс - автор семи книг, три з яких стали кращими Його твори включають Black Belt: Патріотизм: Як проголосувати Америку, його автобіографія проти всіх верств, і фантастичні твори Кінців правосуддя і загроза правосуддя.
Як дитина, Чак не мав ніяких спортивних талантів і був часто збитий в школі.

-img11----

Джерело: mastino-odessa.livejournal.com