Факти про Чак Норріс

Факти про Чак Норріс р.

Його реальне ім'я не Чак або Чарльз, але Карлос Рай Норріс.

Факти про Чак Норріс

Хак Норріс не втратив боротьбу з 1968 року.

Факти про Чак Норріс

Всі десять своїх перемог відбувалися до. Усього, Norris має 168 виграшів і 2 розіграші.
Чак придумав свій стиль карате.

Факти про Чак Норріс

Ви можете знати, що Chuck Norris є шестиразовим чемпіоном світу з карате серед професіоналів середньої ваги. По-перше, він втомився від конкуруючих у всіх відомих бойових мистецтвах, і прийшов з власним стилем «Чунг-Кук-До», що означає «Універсальний шлях».
Чак Норріс дав уроки карате в Steve McQueen

Факти про Чак Норріс

У свою чергу, Маквін запропонував Чак в кіно роль. Актор і кінорежисер були друзями з Брюсом Лі і навіть перенесли труну на похорон. Чак Норріс навчив бойових мистецтв до Донні Османд, але він вибрав кар'єру як музикант.
Якщо Chuck Norris мовчить, ви повинні бути обережними.

Факти про Чак Норріс Р

Як і всі бойові мистецтва, Chun-Kuk-Do стиль має власний код честь, за яким живе Chuck Norris. «Якщо я не можу сказати нічого хорошого про людину, то я досить спокійною. й
Chuck Norris є символом у світі Warcraft.
Chuck Norris є першим західним, щоб отримати 8-й ступінь чорний ремінь для своїх навичок в Taekwondo.

Факти про Чак Норріс

Крім того, він є чорним ременем в юдо, бразильський jiu-jitsu і Tan Su Do.
Під час подачі в ВПС США, Чак був офіцером поліції.

Факти про Чак Норріс р.

Його вступ до бойових мистецтв розпочався під час подачі в Південна Корея. Він також був обраний Почесним Морським і Texas Ranger.
Chuck Norris touts джинси модель називається дію джинси

Факти про Чак Норріс

Дизайн і вирізання цих джинсів дозволяє легко пересуватися і приймати рулон без страху їх сльози.
Чак Норріс написав кілька книг і навіть став кращим автором Нью-Йорка Times.

Факти про Чак Норріс р.

Чак Норріс - автор семи книг, три з яких стали кращими Його твори включають Black Belt: Патріотизм: Як проголосувати Америку, його автобіографія проти всіх верств, і фантастичні твори Кінців правосуддя і загроза правосуддя.
Як дитина, Чак не мав ніяких спортивних талантів і був часто збитий в школі.

-img11----

Джерело: mastino-odessa.livejournal.com