843
Відвідування казки "Фаворитна програма дитинства"
Діти та їхні батьки дуже задоволені телевізором, щоб побачити казку, яку ми любили. У програмі представлені казки, зняті режисерами Олександром Рове та Олександром Птушком, а також показали фільми з країн-соціалістичних організацій. Ведучий програми Валентини Леонтиєва – Тітка Валя для багатьох радянських дітей.
Я пам'ятаю, що програма стартувала з анімаційним екраном, а також там діти відправили листи з малюнками з листівками, я не пам'ятаю, чи були конкурси, але я відправив креслення в листі і це було показано. Я думаю, що мій конверт був обраний випадковою, він був таким радості для мене в той час, але здавалося б, це радість для всіх дітей, щоб дивитися цей телевізійний шоу.
Радянське телебачення все ще продемонструвало для дітей кожен день увечері за п'ятнадцять хвилинної програми – «добрих нічних дітей» та програми – «абвгдейк», яка вирушила в суботах, я думаю, що я не пам'ятаю точно, але ці програми не порівняли з програмою – «Відвідування казки». Звісно, ми були щасливими і TV-шоу «Діти на ніч», але від телевізійного шоу «Відвідування казки» ми отримали більше енергії, ми отримали від неї деяку кількість енергії, і як завжди чекали на наступну неділю, щоб насолоджуватися переглядом улюбленого телевізійного шоу з нашого синього екрана.
(доб. 3)
Програма «Відвідування казки» з'явилася на телевізійному екрані в 1976 році. Ведуться ведучі, а влітку разом зі студентами пішли на відпочинок. Показ був розділений на кілька сезонів. По-перше, програма була випущена в суботу, яка повторила наступний ранок. Тоді програма почала виходити на п'ятниці з повтором на будні дні. Також частина сезонів «Відвідування казки» була випущена в неділю. Перші кілька років існування програми випустили один раз на тиждень, а потім один раз на два тижні. Один епізод з плівкою тривав 1 годину і 45 хвилин. «Відвідування казки» розпочався з різнокольорових анімаційних екранів Гість в казці Валентини Михайлівни Леонтиєва, який через деякий час вся країна знав як своєрідна тітка Валя. Кожен випуск почався з привітанням: «Привіт, дорогі хлопці та поважні товари дорослі». Кожна програма супроводжувалася казкою або дитячою плівкою, грою або захоплюючою анімаційною історією.
Фільмові казки різних часів трансляцій, а також фільми практично всіх кіностудії республік СРСР. Дуже часто в програмі показані казки відомих режисерів Олександра Артуровича Рове та Олександра Лукичовича Птушко та інші однаково популярні фільми в Союзі. Нерідко глядачі «Відвідування казки» можуть побачити абсолютно нові фільми, прем’єра яких відбувалася на повітрі програми. До таких скринінгів, як правило, була розмова з аудиторією, в якій вона окреслив історію створення роботи або його літературної основи, а також цікаві факти з історії фільму. Після показу кожен глядач може відповісти на запитання «справження». Крім того, глядачі можуть надсилати свої малюнки та ремесла на тему казки. У наступних програмах відразу після закінчення казки відбувся показ робіт і обговорення всіх відповідей.
Провідні програми: В. Леонтиєва, Д. Матросов, Т. Веденєєва, А. Вовк.
Кілька пострілів з казкових фільмів радянського дитинства.
Ви знаєте?
Р
р.
575480
"Казка хлопчика - Кібальчиш
Вони, ймовірно, пам'ятають її тільки як мій.
р.
р.