російська армія таблетка

Безхмарність, з якою російські державні організації рекламують свої зусилля для створення «російських пристроїв» не застрягнув мене надовго. Після того, як це не пристрій, який запам'ятовується, але шум навколо нього. США щасливі знайти підтримку від частини населення, яка затверджує створення хімраса і говорить, що нам потрібно бути міцним. Якщо я хочу, що Росія повинна бути сильною державою. Помилки Я знаходжу, що час і гроші, витрачені на явні проекти, можуть бути використані для створення реальних пристроїв, які вирішують реальні, а не уявні проблеми. І тут я і наші ІТ-служби, безумовно, не на шляху, оскільки вони вирішують тільки свої особисті проблеми, не замислюючись про стан або, особливо, податкові гроші, які витрачаються на їх дослідження. Серед дивовижних проектів, які були в Росії нещодавно, поповнення, ми маємо планшет для військових. Нагадуємо, що останнім часом привертала увагу смартфону для російських залізниць на 47 тис. рублів.

Але повернемося до «російського розвитку», а також планшета RoMOS від Центрального науково-дослідного інституту економіки, інформатики та систем управління. Вперше інформація про цей пристрій з'явилася на RIA Novosti разом з інтерв'ю з Дмитром Петровом, заступником генерального директора з розвитку Центрального науково-дослідного інституту EISU, що входить до складу Rostec.
Петров Петров заявив наступне: «Ми дійсно створили безпечну операційну систему (OS) ROMOS (російська мобільна операційна система), яка має на увазі відсутність витоку інформації, виключає різні закладки, неможливе встановлення шпигунського програмного забезпечення, дроти.» Наявність будь-якого Західного постачальника автоматично передбачає можливість управління даними або видалення інформації.
Все відмінно підходить для слів М. Петрова, але фото, що супроводжує текст, зокрема, астонішування, зазначений вище посадовий пункт показує російську таблетку, в якій не бере участь Західний постачальник. Дивимося на малюнку акуратно.

, Україна

На сайті RIA тепер, звичайно, флаунтів Photoshopped версія. Але картина вже поширилася в Інтернеті.
Зверніть увагу на верхній лівий кут планшета. Компанія Motorola, яка ще не була продана в Lenovo, є ще американський компанія. Крім того, блок «Моторола», що робить таблетку, працює для Департаменту оборони США і не підлягає дії Lenovo. Це приємно, що в Росії Motorola не вважається «Західним постачальником», але суть речей не змінюється. «Присутність будь-якого Західного постачальника автоматично передбачає можливість керувати даними або видаляти певну інформацію». Але на практиці він показує нам свій продукт. І на фоні серії скандалів, які керують Європою (повідомлення телефону Меркель, як варіант), зрозуміло, що закладки в такій техніці є за замовчуванням. Вибираючи постачальника, який має довгострокові та тісні зв'язки з Департаментом оборони США є непарним, сказати принаймні, незважаючи на те, що час дивитися на шкідники і навмисні переміщення для підірвання можливостей оборони країни. Хоча це може бути просто простим недоліком професіоналізму в галузі, який ще гірший.
Не існує багато виробників захищених таблеток на ринку, але вони існують. Крім того, можна створити такий пристрій на основі компонентів з різних компаній, щоб зменшити вплив Сполучених Штатів і компаній з цієї країни на кінцевий продукт – в цілому неможливо відмовитися від них. Але чому вибрати модель Motorola, випущену в березні 2012 року, абсолютно незнімний для мене.

Перед тим як ви модель Motorola Xyboard, яка в момент вивільнення вартості $ 499 (10-дюймовий варіант), він використовується гумові вставки, а також нано покриття, яка відштовхує воду. Немає сертифікації до стандарту IP для цієї моделі, а також тестів для міцності восени. У будь-якому випадку я не можу знайти ніяких згадок про це в будь-якому місці, я б подякував за офіційні джерела, якщо будь-який. Я змогла звернутися до одного з колишніх розробників Motorola, залучених до пристрою. Він зазначив, що на початковому етапі був запланований захист, але він повністю не був реалізований через вартість - він був банальним боровся за низьку ціну на полиці, це був комерційним пристроєм для всіх. Запущено в 2010 році і має ряд обмежень.
Зокрема, подвійна різка від TI використовується всередині, частота до 1.2 ГГц, кількість оперативної пам'яті становить 1 ГБ. Проблема з цим чіпсетом полягає в тому, що це дозволяє встановити Android 4.1.x, але встановити 4.3, 4.4 версії неможливі. Ми можемо припустити, що Центральний науково-дослідний інститут EISU попросив переробити начинку планшета, а потім слова про «досвідчену партію» правда. Проти цієї версії говорить, що версія Android всередині планшета є старою, тобто це, очевидно, те ж таблетку. Я дещо плутаний тим, що вони кажуть, що є якась механічна кнопка, яка ви можете вимкнути всі комунікації – в оригінальній версії планшета вона не існує. Не існує такого ключа в комерційному продукті, він присутній в планшеті, який був створений для відділу оборони США в 2010 році, але останній відмовився його придбати через недостатній захист корпусу. Чи можливо, що ці пристрої потрапляли в CNRI EISU.
У плані вартості ці таблетки Motorola не можуть бути дорогими – навіть в мінімальній партії ціна цих рідин може бути близько $250. Це ціна «ірону», не існує розвитку, оскільки все вже було розроблено в 2010-2011 роках на Мотополі. Тепер перейдемо на російську операційну систему.

Повідомляємо мене знову заяву пана Петрова: «Ми дійсно створили безпечну операційну систему (OS) ROMOS (російська мобільна операційна система), яка передбачає відсутність витоку інформації, виключає різні закладки, неможливе встановлення шпигунських програм, дроти. й
У Росії стала правилом гарного смаку для створення власних операційних систем на основі Android, що належить Google. Як можна забезпечити безпеку такого пристрою залишається загадкою для мене – на рівні системи це чужий розвиток, який можна зауважити, особливо з версії 4.1.2, який використовується в цих таблетках, значно модифікований Motorola для конкретного обладнання. Спробуйте видалити ці модифікації автоматично спричинить планшет. Закрите коло.
У зв'язку з тим, що перша згадка про ROMOS і ця таблетка належить до Росії до літа 2012 року, можна оцінити масштаби роботи, які стояли перед Науково-дослідним інститутом Московського інженерно-технічного інституту, проект виник. Про це заявив заступник прем'єр-міністра Дмитра Рогозина, пообіцяв звільнити на продаж до кінця 2012 року за ціною 15 000 рублів. Тим не менш, продемонстрував версію Motorola з діагоналлю 8,4 дюйма, а зразок рудентно відображав напис Motorola.

Що дивує мене про цю історію не те, що чиновники навіть не турбують, щоб видалити слово Motorola з справи, але як вони продовжують претендувати, що планшет буде зібраний в Росії. Я впевнена збірка означає видалення слова Motorola, а потім повернення передньої панелі до місця, можливо, упаковки. Але цей пристрій може бути виготовлений тільки за межами Росії - немає передумов, які Motorola перенесли монтажні лінії цього планшета до нас.
Скільки коштує цей застарілий планшет? Неважливо. Найголовніше, що ці люди працювали над проектом протягом двох років і не досягли результатів. Продається комерційний продукт, який вже був на продаж, додано мінімум програмного забезпечення, і звернув екранизавершений для свого інституту — але навіть, що посідав два роки. Всі ці люди були сплачені з наших податків, і їх ефективність, як ви можете бачити, трохи більше нуля. Це робить мене cringe. І ще більше простягається, коли цей шампан представлений як гордість. У цей період можна створити з нуля пристрій з принципово різними характеристиками, унікальним в кожному сенсі. Є інженери, є розуміння ринку, є досвід. Але є невелика проблема – ці люди працюють, і не тільки їсти гроші платників податків. І, очевидно, чиновники не на їх шляху. Ми робимо щось про це і робимо разом. Я зробив свою частину роботи, розповів про цю шамму у вигляді Ромоса. Ваша частина може бути простою, щоб зробити цю інформацію максимально доступною для всіх, дати посилання на цю частину «Бірути» всім, хто ви знаєте. Ми впевнені, що максимальна кількість людей, які знають про цей «російський проект». Тільки громадська дискусія, що при роботі таких «проектів», вони як пожежна боя суспільних дискусій.

-img7---

Джерело: mobile-review.com