Ляльковий будинок: Вітальня 70-х

Р

Як тільки ми входимо в номер, ми маємо цей вид:

Так, хто живе в цій квартирі з затишним ліхтарем? І ось живе мініатюрна стара жінка, яка любить рукоділля.

Познайомитися з землею.

р.

Ми зустрілися з господинею, але де починається квартира? Право, від дверей. В цей час з дверима я спробував, зробив все на дорослому шляху: стеля, коробка, поріг, колодки, навіть замок з язиками доступний.

до 1 2 3 4 5+

Це те, що двері виглядають як зсередини.

р.

Радіо поруч з дверима і кеко.

Світло breeze свінгери tulle

7257097

І була швейна машина в кутку.

І всі маленькі речі вона потребує. У коробці нитки барвисті, голки, ножиці. З якоїсь причини ви не бачите все це на фото. Але є. На щастя!

Над машиною висить книжковий шолом з колекціями творів радянської та зарубіжної класики. Єсенін, Дж. Лондон, Пушкін. Скло в полиці відкривається, кожна книга може бути досягнута і читати.

Абазур.

Загальний вигляд приміщення

І деталі. Телефон і настільна лампа на утримання. Лампа повинна бути перепланована добре, але, очевидно, господиня не потребує його тимчасово, так як вона залишилася тут.

А вечори на сонці. Я не збираю фото. На першій якості краще, ви зможете добре бачити об'єкти, а на другому такому обстановці вийшов!

Сліппери і лавка для ніг

З вікон відкривається телевізор.

Будь-який, хто пішов з процесу знає, що ви можете дивитися різні програми та фільми на телевізорі. Зараз тут близько 15 з них, безперечно не підраховані. Так не буде нудним!

738180р.

А потім бабуся прийшла і зробила завісу замість сова. До сова не відпочиває.

І якщо хтось зловив і виглядає вікно, вони дивляться цю картину.

Р

Або тумбочка на підвіконня.

Я попросив показати акумулятор ближче. Про нас

Знову, немає штор. Труби ущільнюються в стіні.

Ви, ймовірно, бачили велику шафу в кутку за дверима. Але це не просто! Є монстр Buranishche приховує там!

р.

Хоча монстр насправді не так злий і страшний, так що є достатня кімната для одягу.

У номері є також бічна панель, з кристалом, декантарами, келихами і так далі. Так само, як і всі інші.

І мій бабуся любить Новий рік, готує його, прикрашає дерево. Він зберігає всі іграшки в цій коробці.

Дідусь Мороз з снігом покоївка

2496861

Різні іграшки

77834

Ось! Ми завершили наш тур цього маленького приміщення.
Тепер трохи технічної інформації. Розмір коробки 47 * 25 * 35 см, дах знімний. Потужність верхнього світла від двох пальцевих акумуляторів, перемикач прихований під дахом під проводом. Потужність телевізора від 1 круглого акумулятора, він і перемикач знаходяться на зовнішній стіні біля вікна. Що сірий ящик над ним.

Підвіска для даху. Він акумуляторний будинок. І покрівля фарбується під листовим залізом.

Це те, що він виглядає як у відкритому доступі. Я фотографував день до, після чого приклеюємо виключно декоративні смуги, щоб зробити верхній вигляд нітри.

Спасибі всім за перегляд!

-img38---

Джерело: house-doll.livejournal.com