Чоловіча мода, як не одягатися

Чоловіки, як правило, удачливий - ви не зможете турбуватися про одяг. Ця дівчина повинна думати про те, що носити. Досить для чоловіка, щоб мати кілька костюмів для роботи, джинси, сорочки взуття і все. Стів роботи завжди носили чорну черепицю, джинси, кросівки, і ніхто не сказав йому, що він одягався погано. Жінка не може дозволити собі таку свободу. Здавалося б, що людина без смаку повинна спробувати дуже важко. Деякі люди намагаються дуже важко. Повідомляємо про те, що ми не робимо помилок! Якщо ви дівчина, відправте цю посаду до свого хлопця.
З етичних причин обличчя героїв цього посту покривають масками канібалової кішки Boyun.

Почнемо з класичним костюмом. Про нас Це дуже важлива і проста правило: нижня кнопка однобортний куртка ніколи не натискається.

НЕВЕРЕ.

- відео

Ще один однобортний жакет повинен бути неприпустимий, коли ви сидячи. Любовне експериментування - купити двобортний і застібка/зніміть те, що ви хочете. Купити однобортний? Прийміть приклад Володимира Володимировича!

Немає нічого гірше, ніж людина в костюмі, що не в розмірах.

Не варто пришити костюм на замовлення, хоча дуже бажано, але навіть якщо купили готовий костюм, можна стежити за довжиною штанів? Костюми не в розмірах тільки охоронці в торгових центрах і школярах восени, коли батьки купують їх нову форму для зростання.
Якщо носити костюм, є небезпека. Немає нічого гіршого для чоловіка в костюмі, ніж волохатий блискучий приклеювання з-під його штани.

, Україна

Переміщення на взуття і пояс. Якщо носити костюм, то пам'ятаєте ще одне просте правило – колір стрічки повинен гармонізувати колір взуття. Ви не можете ебать носити біле взуття і чорний ремінь! Купити біле взуття? Купити білий ремінь!

Важливо пам'ятати, що біле взуття не носять. Ніколи не носити білі туфлі або темні брюки. Якщо ви не хочете виглядати свідком на сільському весіллі.
Покиньте біле взуття? Це право. Тепер викинути всі ваші білі шкарпетки

Пам'ятайте просте правило – білі шкарпетки можна носити тільки з кросівки в тренажерний зал. Всі Не раз. Я б заборонив виробництво і продаж білих шкарпеток. страшна зброя. Я не розумію людей, які купують їх.

Питання: Може Я носила шкарпетки з сандалі? Немає! Немає! Немає!

НЕВЕРЕ.

Шкарпетки з сандалі подаються тільки шпильками і Lebedev Theme. Звісно, він не схмак, але коханець тротуарних цуценят. Не лякати. Шкарпетки з відкритим взуттям носити тільки якщо ... хоча, немає випадків, коли можна носити шкарпетки з сандалі!

Виняток - Кроки з яскравими шкарпетками.

р.

Красивий, стильний і модний.

Що ще потрібно знати про взуття? У певній точці ви можете придбати перфороване взуття.

Р

Тепер, знаю це найгірше, що може статися з вами. Краще купити сандалі з білими шкарпетками, гудзиком до куртки на всіх кнопках, але перфороване взуття виходить за межі. Виконайте від них.
Чи знаєте ви, як помітити офіцера КГБ в натовпі? Він буде мати гаманець на ремені.

Заради експерименту вирушайте до Люб'янки наприкінці робочого дня і подивіться на вихідні кухарі. Підсумок або телефонний чохол на ремені є їх розмежуванням. Якщо ви не є Чекістом, не купуйте стрічкові покриви.
Правило для жінок полягає в тому, що тільки леопард може прогулятися в купальнику.
Правило для чоловіків - тільки спортсмен в тренажерному залі може прогулятися в спортивному костюмі
Ні.

Ні.

Ні.

Багато людей плутають міський центр і пляж.

Єдине, що може мотивувати вас одягати, як це в центрі міста, щоб показати свій шлях для інших.

Є така річ, як код сукні. Ви не їдете в театр, як ви? Або друге весілля? Прогулянка містом, як це?

Я рідко блог, але це ебать.

Переміщення на ...
Якщо ви були розумними, щоб приїхати в купальники до пляжу, а не на Червону площу, пам'ятайте, що це не купальник!

Чоловік одягає такі купальники тільки в двох випадках: якщо він хоче підкреслити його гомосексуальність або займається плаванням в басейні. Всі Для таких купальників не існує.
Особливу увагу слід приділити сорочкам без рукавів. Особливо з неголені пахви ... Особливо в громадському транспорті... при краплях поту, як ранок, блиск в волосках.

Достатньо! Не робіть це.
Що ще?
Це погано.

Жанські костюми були модними на початку 90-х років.

р.

Перемістити годинник і викинути свій джинсовий костюм.
Такі шапки були модними в середині 90-х років.

Краще покласти млинець на голову, він не буде виглядати так знезаду. Є одна заголовка, яка гірше цієї капелюхи. Сама шапка в стилі, тільки з хутра. Це шлях до пекти. Фурні капелюхи носяться олією з півночі, які хочуть сказати іншим: «У мене є багато грошей, тому я буду виглядати як худоба, і ви все одно будете любити мене, бо у мене багато грошей». . . ?
Виняток будь-якого правила. Ви можете покласти білі шкарпетки, хутряні шапки і шорти на Червоній площі. Але прийняти те, що молодий чоловік неможливий! Коли ви були дитиною, вони сказали, "Допомогти дівчину доставити сумку", вони означали мішок! Велика важка сумка. Не гаманець. Сумка і гаманець різні речі, пам'ятайте!

Дотримуйтесь правил, не робіть джек!
Я сподіваюся, що цей пост робить світ кращим місцем.
Спасибі Байоун для смішного обличчя.

Джерело: zyalt.livejournal.com