Огляд механічної клавіатури CODE

Привіт, кожен!
Після придбання наступної клавіатури я вирішив переглянути її, не знайшовши її як на хаб, так і в цілому в Руне. Ми будемо говорити про механічну клавіатуру CODE клавіатури, 87 клавіш (за бажанням ви можете придбати стандартний 104-ключ). На відміну від стандартної клавіатури, ця модель клавіатури CODE не має цифрового блоку, тому вона займає набагато менше місця на столі і не сильно пригнічує гризунів. У той же час всі необхідні ключі для навігації присутні (наприклад, Happy Hacking Keyboard): "arrows", будинки, кінець, PgUp, PgDn та ін.

Я наказав цю клавіатуру на офіційному сайті через посередництво. Після 8 днів після отримання посилки посередництвом було вже в руках (приблизно дивився російський пост).
Відстеження

Щоб отримати краще відчуття для клавіатури, я вирішив пройти через пару забігів на клавіатурних забігах - після декількох місяців я пам'ятав, що я хотів писати відгук.

Клавіатура була ідеально упакована і вшита печаткою. Після розпакування я бачив цей милий ящик:

У комплект входить сама клавіатура, інструмент для видалення ключа, адаптер PS/2 <-> USB, 1.8m microUSB <-> USB-кабель і ручний (також замовлений додатковий кабель, який не в стандартній доставці):

Це як виглядає поруч із стандартною клавіатурою розмірів:

Якість матеріалу на мій погляд відмінна. Ключі виготовлені з матеріалу, схожого на м'який куток і дуже приємні на дотик. Корпус клавіатури виготовлений з матового пластику, цей факт може усунути необхідність збереження ганчірки на робочому столі щодня.
В цілому, весь дизайн викликає тільки позитивні емоції, ніщо скрипки або притулки в будь-якому місці, ключі йдуть чітко, без засмаги.

Також на клавіатурі є підсвічування. Яскравість підсвічування регулюється (7 варіантів інтенсивності). Природно, освітлення можна вимкнути, якщо потрібно.

На клавіатурі є мультимедійні ключі - контроль гучності, управління музикою:

За замовчуванням контекстне меню працює як контекстне меню. При бажанні можна налаштувати як ключ «Fn», а потім ви можете включити підсвічування і використовувати інші мультимедійні ключі. Це може бути зроблено з спини за допомогою перемикачів:

З цими вимикачами, крім освітлення та медіа ключів, можна переключати клавіатуру на інший макет (режим мірку, режим дворак, режим колемак). Плюс, ви можете змінити деякі ключі.

Щоб не описати все, краще показати таблицю з інструкції користувача:

1 999 р.

Про дріт, до речі. Спочатку він відключається з клавіатури. Це зручно, коли потрібно взяти клавіатуру з вами, наприклад, від роботи будинку (то має бути ще один мікроUSB кабель в домашніх умовах). Ви не повинні йти під стіл, щоб витягти дріт. По-друге, в разі, є кілька пазів, на які може йти дріт, тобто дріт може залишити клавіатуру не тільки в центрі, але і з боків.
На нижній кромці є другий ряд гумок, щоб клавіатура була стабільною навіть при схилі (хоча з її вагою, я думаю, що вона не залишилася без них).

Перемикачі на цій моделі використовуються Cherry MX Clear:

Ці ключі натискаються трохи щільніше, ніж, наприклад, MX Браун (який я використовую на ключі Das Home). MX Clear набагато тихіше, ніж MX Браун. Отже, якщо ви хочете порізати на клавіатурі вночі біля спальної особи, то ви повинні вибрати MX Clear.

Ви можете подивитися цей відео тут і послухати звуки, які виконуються різними перемикачами.
YouTube не скасовує клавіатури.

Якщо в шкаралупі клавіатура дає враження про дуже якісний продукт. Сісти міцно на столі без руху в будь-яку точку. Якість матеріалу відмінна, немає додаткового блиску. Займає трохи місця на столі. Для механічної клавіатури вона дуже тиха (зварена до моделі Das Keyboard S Ultimate).
Nirazu не шкодував, купуючи його.
З мінусів я можу назвати ціну - близько 7000 рублів були отримані з податку і відправлення з держав.

Джерело: habrahabr.ru/post/228599/