896
Оладушка как у бульбашки
Отже, на злегка ферментований пакет кисло-молочного продукту (в моєму випадку це бродиться - 500 грам) інгредієнти:
● Яйця - 2 шт
Борошно - близько 220-250 г. (Все залежить від щільності бази, кефір займе трохи більше)
● Сода - 1 годинна ложка без гірки
Сіль - 1⁄2 чайної ложки
Ванільний цукор - 1 годинна ложка з гіркою
Цукровий пісок - 3 ст.л. ложки
Підготовка:
Рефінована рослинна олія - 3-4 ст. ложки в тесті і для змащування сковороди
Ми просіюємо через борошно і перемішуємо з рештою продукції «булка»: сіль, сода, цукор.
Збиваємо яйця вершковим маслом.
Як ми зберігаємо збивання, заповнюємо борошном. Досить великі повітряні бульбашки з'являються на поверхні. Якщо вони не з'являються відразу, нехай тестовий стенд протягом 30 хвилин.
Нагрітий каструль змащений маслом - тут незамінна кулінарна щітка. Це трохи змащується, не заливається, так як, наприклад, мою маму подобається робити. Нам потрібні низькожирні, легкі млинці. Вони не будуть сушені, тому що масло в тісто. Змастити так, щоб млинці не прилипали до каструлі. А потім заливаємо тісто ложкою. Поверніть протягом декількох хвилин. Для прискорення можна одночасно випікати на двох сковородах.
Що таке млинець? Мені подобається мед.
Мій чоловік любить варення. Я сподіваюся це простий і швидкий рецепт корисно для вас.
747462
● Яйця - 2 шт
Борошно - близько 220-250 г. (Все залежить від щільності бази, кефір займе трохи більше)
● Сода - 1 годинна ложка без гірки
Сіль - 1⁄2 чайної ложки
Ванільний цукор - 1 годинна ложка з гіркою
Цукровий пісок - 3 ст.л. ложки
Підготовка:
Рефінована рослинна олія - 3-4 ст. ложки в тесті і для змащування сковороди
Ми просіюємо через борошно і перемішуємо з рештою продукції «булка»: сіль, сода, цукор.
Збиваємо яйця вершковим маслом.
Як ми зберігаємо збивання, заповнюємо борошном. Досить великі повітряні бульбашки з'являються на поверхні. Якщо вони не з'являються відразу, нехай тестовий стенд протягом 30 хвилин.
Нагрітий каструль змащений маслом - тут незамінна кулінарна щітка. Це трохи змащується, не заливається, так як, наприклад, мою маму подобається робити. Нам потрібні низькожирні, легкі млинці. Вони не будуть сушені, тому що масло в тісто. Змастити так, щоб млинці не прилипали до каструлі. А потім заливаємо тісто ложкою. Поверніть протягом декількох хвилин. Для прискорення можна одночасно випікати на двох сковородах.
Що таке млинець? Мені подобається мед.
Мій чоловік любить варення. Я сподіваюся це простий і швидкий рецепт корисно для вас.
747462
Трохи поширене почуття, невелика толерантність, трохи почуття гумору, і ви можете отримати дуже комфортно на цій планеті.
М'ясні млинці на молоці