Є багато зробити.

1,1 км Нарешті, прийшов вільний час і я вирішив оновити комплект щітки для макіяжу.

24 зображень

2,2 км Ось що нам потрібно: атласні стрічки (близько 10 м), цистерни, шпильки, лінійка, сантиметр, нитки і голки.

р.

3. У Ми беремо вимірювання - висота і ширина, 18 і 14 відповідно.

4. У Вирізати стрічками необхідної довжини, + 1,5-2 см. в резерві. Згорніть краї, щоб вони не були пухнастими.

Ми відкладаємо, як ми любимо, і кидаємо, щоб не плутати.

І починаємо плести наші стрічки в шаховому порядку. Приколюємо краю.

р.

Ось що виглядає як після плетіння.

р.

Ми спробували це – відмінне, за розмірами підходить (при цьому вперше, і незважаючи на розрахунки, боявся помилитися).

Тепер ми будемо боротися безпосередньо з старим і смугастим корпусом: видаліть бічну стрічку, смужка до кінця верхнього покриття.

р.

Знайте, тепер давайте візьміть циркети і отримайте магнітне кріплення ретельно. Всередині був старий картон (пристойно для жорсткості краю), він також витягується.

Вимити його ретельно і дати сухим.

Чистий чохол викладається на полотні і промивається так, щоб він не переїжджає. Є три сторони, крім того, куди поміщається магніт.

І ми робимо.

Середній результат.

Поставте магніт в. Я навіть не збираю стрічки, тому я стояв між нами.

Зрізаємо шматок 8х12 см від чохла з блокноту, надягаємо всередину замість старого і зношеного, пропускаємо і пришиваємо все.

Тепер ріжемо всі виступаючі краї стрічок.

Обгортання країв.

й

Потрібні працювати краю. Візьміть найдовші стрічки залишилися, виріжте навпіл, складіть передні сторони всередині і стібок

Так це те, що.
Всі ці маніпуляції були необхідні, тому що я не розрахував все. Наявно вірив, що тільки ширина однієї стрічки досить обробити край

На краю загортаємо виріб і робимо стрічку спочатку вручну.

Ми зшиваємо, і воли! Всі комплекти.

Внутрішній вигляд.

І зовні.
Я щасливий! Перший досвід можна вважати успішним.