555
Нігті і терпіння
Після того, як час був молодий чоловік поганого персонажа. Його батько дав йому сумку, повною з цвяхів і сказав йому, щоб забити один ніготь в садові ворота, кожен раз він втратив терпіння або зварився з ким-небудь. У перший день забив 37 цвяхів в голові. У наступні тижні він навчився контролювати кількість забитих нігтів, зменшуючи його з дня до дня: Я знайшов його легше контролювати себе, ніж нігтя. Нарешті, день прийшов, коли молодий чоловік не забив ніготь в садові ворота. Він пішов до батька і сказав йому новини. Батько сказав, що молодий чоловік, щоб видалити один ніготь від воріт, кожен раз він не втратив його терпіння. Нарешті прийшов день, коли молодий чоловік зміг розповісти батька, що витягнув всі нігті. Батько привів сина до садових воріт.
Син, ти був великий, але подивіться, скільки отворів залишають на воротах! Вони ніколи не будуть однаковими. Через вас весь паркан знизився. Чому ви не можете зупинити боротьбу? Всі нігті в будинку знаходяться в цій огорожі. Ні нігті, ні паркану! Щоб бути вкраденими вночі!
Тато, беремо сумку нігті, кладемо їх в стіну будинку, після чого не буде так сердитися. Допоможи мені!
- Захопити ці нігті, цуценя! Ви збудете новий паркан, сказав батько.
Інтернет
Син, ти був великий, але подивіться, скільки отворів залишають на воротах! Вони ніколи не будуть однаковими. Через вас весь паркан знизився. Чому ви не можете зупинити боротьбу? Всі нігті в будинку знаходяться в цій огорожі. Ні нігті, ні паркану! Щоб бути вкраденими вночі!
Тато, беремо сумку нігті, кладемо їх в стіну будинку, після чого не буде так сердитися. Допоможи мені!
- Захопити ці нігті, цуценя! Ви збудете новий паркан, сказав батько.
Інтернет