абхазія

Я вже приїхали до Абхазія двічі. Решта є чудовою! Не в сервісі, але в свободі. Чистий повітря, дружнє населення і чудовий характер не залишить байдужим нікого. Я вирішив поділитися фотозбіркою.

Просто перехрестивши кордон і я бачив деякі гори. Я ніколи не бачив.

Ми просто зловили в кладці магнлії. Приголомшливі дерева з неймовірно соковитими квітами.

2,2 км

Коли ми прибули погода не так добре і тільки половина години тому він був дощом, але це не припинило нас від плавання в морі.

3. У

Був перший раз я побачив feijoa цвітіння.

4. У

Пристойно покинутих будівель, які залишилися після війни.

5. Умань

р.

Більше магносії.

6. Жнівень

У абхазії вирощують евкаліптові препарати. З тих пір, як вони перекачували багато води з грунту.

7. Про нас

Перегляд з Гагра. З цієї гори, парапланер регулярно робить свій рейс туристами.

8. У

Вид на гори з села Цандріпш.

9. Навігація

р.

Але на березі моря розміщені такі пристрої. Я розумію, що вони використовуються в риболовлі, але я не впевнений.

10.

На шляху до озера Ріца проходив річка Bzipta.

11.

Ми поїхали на гарне озеро. Цей колір дається його мінеральним вирівнюванням внизу. Хоча абхазани мають легенду, що це сині очі ліктя, які мешкали над цим озером. Вони насправді мають досить багато легенд для кожного об'єкта.

12.

...

13.00 р.

Випширський каньйон.

14.

...

15.00 р.

3610Р. 4200Р.

Ми підбираємо озеро Ріца.

16.00 р.

Ці дерева ростуть на краях дороги.

17.00 р.

Трохи більше і з'явиться озеро.

18 років

Є. Перлина Абхазія.

19.00 р.

По дорозі багато різних водоспадів.

20.

410865 Р

Озеро Ріца з ближнього відстані. Сніг ще не розтопився на горах. На екскурсію починали грати сніговики. Літо!

21.

Дівчинка загиблихає.

22.

Ну і відповідно «водопад» Чоловічі сльози)

23.

Перерва між екскурсією - море!

24.

,00 Р

Далі очолюємо Нову Афону.

25.

3115968

...

26.

р.

Новий монастир Athos.

27.

р.

...

28.

Внутрішній вигляд.

29.

Район монастиря.

30.

...

31.

Місцевий лебідь парк.

32.

Білий Лебед.

33.

І відповідно чорний лебідь.

34.

Я ніколи не бачив в Південній Африці. Я використовую для того, щоб мати багато котів в Ростові. Це єдиний кіт я знайшов.

35.

Ми зловили в маленькому бурі.

36.00 Р

...

37.

Тоді наш шлях був до с. Лихни. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

38.

...

39.00 р.

...

40.

100-Йор-Старий «Вишвидкий» Lipa

41.

2023772

Місцеві руїни.

42.

Ми пішли в Сухумі мавпи. Захоплення мого моменту

43.

І це таке жорстоке дядько.

44.

Далі ми пішли в Сухумі Ботанічний сад. Під час війни сад отримав і загинув багато видів рослин. Але навіть з тими втратами, повага збірки.

45.

Цікаві пальмові дерева, які відрізняються гендером. Хлопці виростають на одній стороні шляху і дівчат на інший.

46.

р.

Секвуя. Як видно, це невелике дерево. Справжнє дерево може підходити до оркестру 40 осіб на його пилці.

47.

Бамбуковий гай.

48.

Деякі лілії або лосьйони.

49.00 р.

Я забув, щоб показати вам печери після Нового Афона. Я кладу їх тут.

Підземне озеро, наповнене дощом. Ми в сухих періодах, так що це неглибоке.

50.00 р.

Скелястий ріст як череп. Я апологізую за якість фото, тому що в темряві камера знову береться.

51.

Велика біла освіта. Що ще можна писати про нього? Я навіть показав мені, що якщо це було реально.

52.

Перехід з одного номера в інший. Говорячи залів. Не всі ми змогли відвідати. У нас є дуже крихка порода і краще не піднятися нашим братом, а деякі закриваються до концертів з люстрами.

53.

Габаритний зображення

Деякі утворення висвітлюються, щоб зробити їх більш красивими.

54.

22974

І звичайно, в кінці поїздки ми знайдемо кам'яний водоспад.

55.

Я зробив. Якщо щось неправильне – шкода, перший раз створив тему з фотопідбіркою. Дуже дякую.