Ремонт жінок -2

Початок: Ремонт ванної кімнати жінок, де "квіти"

Це набагато серйозніше.
Фотографи не є послідовними, але в хаотичному порядку.

31 фотографії.

Все було замінити. Торн лінолеум, стеля шаббі і шпалери, пробивні двері, деякі через. Тут з глобального процесу є фото продуманого огляду перед роботою з усіх сторін.

2. ...і долоню, яка повністю забули про манікюр.
Дівчата потрібні рукавички, багато рукавичок і маски вершки.

Додано до [mergetime]1404464787[/mergetime]
- У мене є майстерність ремонту, тому що після того, як я збираю свою екс-людію від однокімнатної до трикімнатної, ми ремонтували всі квартири по дорозі.
Але допоміжна робота одна, і одна, зовсім інша.
Проксимус Скретч все від стелі до підлоги. Копія, випрямлення, шкіра, грунт. І шахта, шахта, шахта, шахта...
Вони вирішили залишити двері, але страждають. Скільки ми можемо, бризки і шкіра, бризки і шкіра.

Додано до [mergetime]1404464805[/mergetime]
до Передні двері додають сіре волосся. Через отвори, зламані з'єднувачі, падають чіпси. Вкрита всередині з демрантином.
Якщо ви не знаєте, куди початися, починайте з совами.
Ні, потрібно починати, замінивши ручку іншим способом. У процесі розпилювання отворів, які також робили вперше, ледь додали різак, практично повністю витісняли двері на невеликі шматки, щоб гвинти були необхідні більш ніж плановані.
Всі чіпси, якщо це можливо, скручуємо і починаємо ліпити сумішшю тирси і ПВА.
Оздоблений шпаклівкою на дереві.
Ми обміняємо всі готівки для того ж. Колір не має значення, він все ще фарбує.

3. У Це закінчені двері з першої картини. Це не ідеальний, але це як Galatea до Pygmalion.

р.

4. У І виворіт. Він покритий вініловими шпалерами.

5. Умань Є сім дверей. Я купив дві великі банки з акрилової фарби та коляски. Все в відрі і отримайте в дорозі. Колір трохи неправильний в результаті, так добре. Дуже добре, що літо, хоча б цей процес можна здійснити на балконі, милуючись квітами, які я всюди.
І сниться зробити його теплою, а шаб був зимовим садом.

6. Жнівень Спочатку вона спробувала пофарбувати двері пензлем, перед тим як вона знав, як пофарбувати струм стінки водою-емульсією.

7. Про нас Другий день, я сидів на щітці, і я взяв валик. Результат приємно здивувався.

8. У Найважчіше для мене кладуть лінолеум. Широкий, передпокій 2.3. Для того, щоб розмотувати валик ширше, ніж простір, я розповість вам, це ще одна річ. У мене є великий словниковий запас, за допомогою магічних слів (так, так, дівчата використовують їх теж), якось мені вдалося зробити цей трюк.
Я мав дуже поганий біль до.
З'єднання, однак, виявилося три, хоча два були заплановані.

Тимчасове рішення задачі бутонів, доки не відкладається лінолеум - це кальмар.

9. Навігація Є спеціальне холодне зварювання для швів, але це з голкою, що я не знайшов. Я раджу спробувати звичайний клей для стельової плитки. Ось результат близько.

10. Таке ж з'єднання з висоти зростання майже невидиме.

11. Клейові шпалери, так на флісліні, це, як правило, дитяча окупація.
Так, заощаджуйте гроші. Заощаджуйте на робітників, дорогих матеріалів, таких як теплі підлоги і і італійські плитки, але не беремо все найдешевше. Шпаклівки, клею і все інше повинні бути хорошими, щоб ви не торкалися гірко.
У великих магазинах часто зустрічаються великі знижки на лівоверах, я отримав хороші шпалери для безглуздих грошей, так як мені потрібно тільки чотири рулони метрової ширини.

449283

12. Перед тим як ставити, ми знімаємо перемикачі, розетки, ми збираємо все це, як ми можемо. Я зробив її з пластиком, набиваючи її щільно в отвори. Потім ми не забуваємо, щоб повернути його назад.
Найголовніше, не втрачайте палички.

Р

13.00 р. Всі краї, які можна відходити, приклеїти ПВА, вже цілком зрозуміло)
Перед фарбуванням, способом.
Як кожен був.

14. Накручування плінтуса. Є дерев'яний поріг, хоппірний бізнес. Решта чекає на свою чергу і пункеру.

15.00 р. Покладіть дроти і змочіть кришку.

16.00 р. Найлегшим рішенням до стелі є плитка. На розтяжці немає фінансів, на незалежне вирівнювання і фарбування - міцність
Плитка клеєна одна або дві. Ми робимо це в лавці, допомагаючи приховати всі нерівності.

Габаритний зображення

17.00 р. Маленька хитрість. Ми приколюємо багети, і до тих пір, поки клей повністю захоплений, не хвилюйтеся про них взагалі. Особливо вражені всі недоліки і тріщини можна покрити звичайним затиранням для міжтиличних швів. Я вдарив кути.

18 років Яка меблі мала, але не все.
Зокрема, старий комп'ютер перетворився на полицю для взуття. Я вже згадував, що мій сонник не гладкий, тому приховати їх, як ми можемо.

19.00 р. У магазині придбані кути, меблевий край, який приклеюється праскою, самоклеючій плівці, для якого праска не потрібна, і вперед.

Р

20. Друга книжкова шафа повністю виконана з різних несистемних дощок. Самий метод. Пила, ріжемо, паста.
Також була новинка.
Це крок, але щільно.

21. Поставте штепсель і використовуйте їх.

22. Якщо ви не знаєте, у мене є слабкість для світильників.
Час виготовлення текстилю з залишків штор.
Спокуса, зшивання ...

23. ... розгладжування.

24. Натягуємо на раму, пофарбовану в біле і висить.

25. Усередині.

,4 кв.м.

26. Все сяє, нічого тане, краса. Перекручується в термінали, вирощені.

27. Немає нічого лівого. Навісні дзеркала і вішалка допомогли мені чоловічі руки з інструментом. (Дякуемо!)

28. Купуємо каркаси і нитку завіси.

29. свердлити, мити, очищати зайво.
Поставте шпильки назад на.

30. Все добре тримається, залишається вибрати, друкувати і вставляти фотографії.

31. Нарешті, все промивається, очищається і поміщається в місце.
Робота правого.
Кіка, яка без серця

580380 р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное