Як миється стілець.

Пролога.
Кожна людина є другом друга, а іноді дружина.

Але привіт.
Довгий літній вечір, відпочиваючи на улюбленому заміському будинку, я вирішив побачити подарунок на день народження для коханої Куми. Кращий подарунок - подарунок своїми руками.
Це те, що не вистачає життя Куми! Ми вирішили на сімейній раді.
Ми пробиваємо через Інтернет, вибрав дизайн, почав пилку. Але я не врахував, що в цей час зірки в небі були організовані випадково, а також думки в голові. Можливо, це чудотворний напій, що виробляється сусідом – Славік. Але факт залишається. Магазин готовий, але даючи його не комасо. І так це повідомлення не про магазин. Я буду купити квіти для дня народження Куми. Про нас
Так, під час розпилювання лави, роблячи багато шуму і пилу, дружина прийшла і попросила на щелепу протягом п'яти секунд. Ми не шкодуємо. Але через п'ять секунд не вдалося повернути. Повернувшись за 5 хвилин. Я не шкода, але що може бути жінка? ?
Знайди свою дружину на терасі.

до Що ви робите, мед?
- Сила!
Ви не можете різати бар 15 см по 15 см з файлом 7 см! Я сказав, що я втратив інтерес до цього ручної роботи.

Але коли я зажадала себе, я здивував. Ви можете

доб.

Я, безумовно, відповіла тут мужність. Я вирішив сказати, що ви можете тут це ... І я, як реальний чоловік, може принести. Для чого я отримав відповідь: не заважаю, маю власні методи.

Ніж!

Ніж гострий. Але факт, що ріжучі салати можуть тренувати вашу руку так...

Тут я розділив свої технічні знання.
Ви можете відрізати його під кутом!

Покинув свій магазин, він вже допоміг - він зберіг заготовку, і побачив дружину.

І тільки коли вона досягла цього результату - сказав, що у мене є файл і довше.

З довгого файлу, будь-який може

якщо він буде

просто хочете

Я не мав вибору, але варити борщ.

Здавалося б, кінець історії. Ах немає. Ми ще маємо шліфувальний верстат (до речі, потрібно повернути його до вашого батька-завдання)
Як це працює...

технологічне тестування молодшого наукового співробітника

Зараз Старший науковий співробітник

Пройшов.
Я малю!

Кік, це.