740
Критий мін. Білгород.
Шило в одному місці подав нам у занедбані шахти. Міни повинні бути магазином товарів, але або випиленими або викопаними і не збудували їх повністю. Я думаю, що вони зробили.
1,1 км Будь-яка шахта повинна починатися з довгого коридору в темряві. Сірі бетонні стіни, відсутність звуку і світла. Це перша шахта, в'їзд до неї був закритий за затримку, і немає охоронця.
2. Ремнанти роботи людей. Проведено будівництво, але незрозуміло чому.
3. У Перший вик.
4. Пам'ятайте! Вони не відійшли, нехай це лежить від походу шахт.
5. Умань І це другий вихід з шахти, він був зафіксований, і ми вирішили піти глибоко і побачити, що сталося.
6. Жнівень Ремнанти життя будівельників, а також, як вони працювали тут.
7. Про нас Періодично існують ніші в головному проході, напевно, для складських проходів і для перевезення обладнання в тунелі. Нічі пусті...
8... і є повні.
9. Навігація Тунель закінчився в мертвому кінці з двома кімнатами. Починаємо встановлення.
10. У одному номері були стійки невідомого призначення. Але коли ми пішли в другий номер, то стало зрозуміло, що вони робили.
11. Вішак! Тут вирощували устриці, а потім закинулися. Але устриці ростуть самостійно.
12. Готові коробки.
13.00 р. Від першої шахти.
14. І це біля другого шахти.
15.00 р. Моя дружина Тетяна.
(доб. 3)
16.00 р. В'їзд до другого валу, якщо перший вал був вкритий бетоном, то це в основному ріжеться в крейда.
р.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Ліво чи право? Увійти
20. Анус Хелл! Поворотний поворот.
р.
21. Анус виглядає близько.
22. Я хочу.
до 1 2 3 4 5+
23.
24. Але це дуже знайти, для чого ми пішли там, вигорла VAZ-2101.
25. Трохи освітлення.
р.
26.
27.
28. І фінальна вечеря. Я пішов зліва)
Звідси English, Українська, Français...
1,1 км Будь-яка шахта повинна починатися з довгого коридору в темряві. Сірі бетонні стіни, відсутність звуку і світла. Це перша шахта, в'їзд до неї був закритий за затримку, і немає охоронця.
2. Ремнанти роботи людей. Проведено будівництво, але незрозуміло чому.
3. У Перший вик.
4. Пам'ятайте! Вони не відійшли, нехай це лежить від походу шахт.
5. Умань І це другий вихід з шахти, він був зафіксований, і ми вирішили піти глибоко і побачити, що сталося.
6. Жнівень Ремнанти життя будівельників, а також, як вони працювали тут.
7. Про нас Періодично існують ніші в головному проході, напевно, для складських проходів і для перевезення обладнання в тунелі. Нічі пусті...
8... і є повні.
9. Навігація Тунель закінчився в мертвому кінці з двома кімнатами. Починаємо встановлення.
10. У одному номері були стійки невідомого призначення. Але коли ми пішли в другий номер, то стало зрозуміло, що вони робили.
11. Вішак! Тут вирощували устриці, а потім закинулися. Але устриці ростуть самостійно.
12. Готові коробки.
13.00 р. Від першої шахти.
14. І це біля другого шахти.
15.00 р. Моя дружина Тетяна.
(доб. 3)
16.00 р. В'їзд до другого валу, якщо перший вал був вкритий бетоном, то це в основному ріжеться в крейда.
р.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Ліво чи право? Увійти
20. Анус Хелл! Поворотний поворот.
р.
21. Анус виглядає близько.
22. Я хочу.
до 1 2 3 4 5+
23.
24. Але це дуже знайти, для чого ми пішли там, вигорла VAZ-2101.
25. Трохи освітлення.
р.
26.
27.
28. І фінальна вечеря. Я пішов зліва)
Звідси English, Українська, Français...