Модель Tesla S: Закритий знак

51637818

Всі види відгуків перших серійних повних електричних автомобілів Tesla Model S в мережі багато. Майже всі вони об’єднуються тим, що вони написані професіоналами, одним способом або іншим, пов’язаним з автомобільним бізнесом, галуззю та спеціалізованими онлайн- і офлайн-виданнями. Без будь-якого способу, що видає свій досвід і знання, варто відзначити, що це їх вишуканість, яка запобігає їх пошуку в цьому інноваційному автомобілі з точки зору середнього користувача.

Сьогодні я хочу заповнювати цей проміжок і розповісти про модель S від позиції моториста. У роботі на роботі: наш генеральний директор Дмитро Гришин придбав автомобіль, який хочу розповісти всім про те, і запросив усіх з колег розглянути, відчувати себе і спробувати Тесла в дії. На даний момент тільки пасажир. Але все ж я хотів би поділитися сюжетом про інтер'єр, інструменти та елементи керування цим каром.

Тепер ставши власником «машина з майбутнього» досить просто. Головне - мати трохи більше 5 мільйонів рублів на складі. А потім є варіанти: ви можете доручити посередникам з доставкою автомобіля з Європи / США або принести її самостійно. Перейдіть, оберіть, купуйте, приїдьте, звичаї і насолоджуйтеся всіма шарами авто в Росії. Але навіть незважаючи на скасування імпортних обов’язків на цьому класі автомобілів, є ще багато податків, витрат на перевезення тощо. Тому вартість автомобіля тут подвійна.

Р

Недорогий, я. Додати до цього недоліку сервісних майстерень (по найближчому знаходиться в Австрії), нездатність забезпечити автомобіль відповідно до КАСКО (за власниками це може бути зроблено тільки шляхом лізингу юридичної особи) і труднощів з зарядкою акумулятора. Проте, до кінця року в Москві обіцяє встановити понад 500 зарядних станцій.

І проблема з сервісом не повинна бути занадто гострою через відсутність ряду складових складових і збірок в машині, як і ту ж редуктор. Крім того, для автомобіля підходять деякі запасні частини Jaguar.

Ви можете заряджати автомобіль трьома способами:
  • від домашнього відділення (повна зарядка займе 15 годин);
  • від спеціальної витрати зарядного пристрою близько $ 1,200 (повний заряд 6-8 годин);

• На швидкому зарядному вокзалі. Всього за 20 хвилин акумулятор заряджається на 80%. U.S. також надає послуги фізичним шляхом заміни акумуляторів з повністю зарядженими. Ця процедура займає пару хвилин.

До таких станцій можна ознайомитися тут. До речі, автомобілі можуть ділитися інформацією про існуючі зарядні станції та їх розміщення, постійно оновлювати їх базу даних.

В цілому модель S входить в три версії з батареями різних потужностей. Найдорожча модель, P85 +, з акумулятором 85 кВт / год, може подорожувати близько 420 км без перезаряджання. А сто P85 + отримує в 4.2 секунди. Максимальна швидкість: 190 км/год.

Європейські варіанти моделі S обладнані пакетом холодних кліматів, що включає в себе опалення сидіння, опалення зони відпочинку вітрових сушених склоочисників і сковорідок. За словами власників, навіть при температурі -20, добре приводи автомобіля, а заряд акумулятора трохи знижується. У той же час, модель S має відмінну функцію: якщо ви відпустили газовий педаль під час руху, двигун починає працювати як генератор, заряджаючи акумулятором! У цьому випадку відбувається поступове «зброя двигуна». Звісно, споживання енергії не повністю покрито, але значно знижується.

Незважаючи на легкий алюмінієвий корпус, відсутність двигуна згоряння і редуктора, маса машини перевищує 2 тонн. Це пов'язано з акумулятором, розташованим практично по всій довжині дна. А електродвигун розташований між задніми колесами, тому автомобіль має два стволи: 150 літрів передніх і майже 900 літрів в задній частині. У задній багажник можна встановити третій ряд місць для дітей.

Завдяки акумулятору (від 350 до 550 кг залежно від ємності), автомобіль має дуже низький центр ваги. У свою чергу, це дозволило зробити досить високу змінну прозорість заземлення (від 15,5 до 20 см) без зовнішнього вигляду «варільність» і погіршення обробки. До речі, ця версія батареї Тесла складається з близько 7000 «баттерії», складених в розумному режимі.

При дотик, дверні ручки продовжують зовні, а потім автоматично приховують назад. До речі, коли водій підійшов, автомобіль «визнає» і попереджає його, щоб підштовхнути руку. Звичайно, немає розпізнавання обличчя, це все про те, що має радіомодуль в ключі запалювання. По дорозі ключ не потрібно вставляти в будь-яку точку. Автомобіль починає пресувати гальмівний педаль.

Інтер'єр моделі S виглядає дуже незвично. Фініш - виключно шкіра і вуглецева. Є лише дві кнопки на торпедо - надзвичайні ситуації і відкриття зубного відсіку. До речі, закривши зубний відсік ще буде застарілим способом. Не має сенсу.

Р

Немає звичайної ручки передач. Модель S має одноступеневу автоматичну коробку. Так що немає нічого переключення.

Всі механічні елементи керування зібрані на рульовому кругу і рульовому колоні: важелі для управління поворотними сигналами і режимом руху, а також кнопки і колеса, відповідальні за об'єм звуку, перемикання музичних треків і зміни інформації на приладовій панелі.

412268

У вигляді дисплея, на якому відображаються параметри руху і різні відомості про стан автомобіля. Розширення дисплея панелі 1280x480 пікселів. На панелі відображаються інформацію від амметра.

Весь контроль і тюнінг здійснюється за допомогою величезного сенсорного екрана з діагоналлю 17 дюймів, розташованого в центрі торпедо.

Дозвіл дисплея досить гідна - 1080x1920. Завдяки цьому ви можете керувати зазором, регулювати гальмівні та рульові, відображати навігацію інформації, контролювати клімат в салоні та багато інших систем і параметрів. Навіть за допомогою віртуальних кнопок і слайдерів підключаються двері з роз'ємом зарядки. Ubuntu використовується як операційна система.

дисплей може бути розділений на дві частини: один буде відображати параметри автомобіля, в іншому випадку ви можете показати пасажирам фільм або відобразити карту. Цікаво, як ударостійкий дисплей? Добре, що автомобіль не стартує з дисплея. У разі, якщо 17-дюймовий телевізор збився.

Крім того, модель S може самостійно оновити програмне забезпечення через Wi-Fi. Ви також можете дистанційно включити опалення або кондиціонер через мобільний додаток.

Тут дуже цікавий відео про використання монітора:

//player.vimeo.com/відео/61821553

Автомобіль набивається датчиками, які визначають стан вузлів і конструкційних елементів. У разі аварії система відключає живлення від акумулятора. Це жарт, щоб прийняти після зіткнення з рукою для тіла під такою натяжністю! В цілому, модель S офіційно визнана одним з найбезпечніших автомобілів у світі за результатами різноманітних аварійних випробувань. Навіть позиція водія відстежується так, що системи безпеки працюють оптимально в потрібний час. Всього в салоні є 8 повітряних сумок.

І тепер я хочу поділитися враженнями про подорож на цьому автомобілі. Так, я роблю їздити трохи, навіть у пасажирському місці.

Так, цей автомобіль прискорює до 4,5 секунд. І залишається тільки сухий номер, поки ви відчуваєте, що прискорення на власній шкірі. Я не змогла хоч якось формувати свої почуття, спочатку я не розумію, що сталося. Але після того, як водій натискає на газовий педаль, світ за межами вікон автомобіля починає кидати на зустріч. І висить мозок трохи. Ми всі використовуються для: ви натиснете на газ, автомобіль прискорює, при цьому ви можете почути вирощування, обдування або трахання двигуна, що посилюється. Це не випадок з Тесла. Немає звуку. Бавовна тиша. Світ дрочить на швидкості 100 км / год в абсолютній тиші, навіть іржі шин на асфальті не чутно (або це мій вуха?). Так в перші кілька секунд не можна зрозуміти, що відбувається, але потім мозок адаптує, і ви зрозуміли, що відбувається і як.

В автомобілі немає передачі, тому автомобіль реагує відразу на пресування газу, передачі не переключаються, паливо не подається, тому сила прискорення не знижується - відчуття цього абсолютно незвичайні, але ви швидко звикли до неї.

Ви можете їздити по місту практично без використання гальмівного сандалу - це тільки необхідно звільнити «газ», так як щось схоже на гальмування двигуна відбувається: автомобіль сповільнюється досить сильно, тому ви можете розкачатися на світлофора просто, випустивши газ педаль.

Ще одним з особливостей автомобіля: під дном є акумулятори, що означає, що центр ваги дуже низький, тому навіть при швидкості 80 км / год, Тесла робить змія бездоганно і надходить в куточки практично без рулонів. Я мав зробити 5, щоб зловити навіть невеликий рулон автомобіля в кутку (знімається).

У зворотному ряді без проблем можна розмістити три людини - тут безліч лебідь, і тут немає центрального тунелю. Також можна замовити сьомий варіант (!) з дитячими місцями в багажнику, які встановлюються на перебіг руху (і як багажник використовують «розумний простір»).

9629599

Це майбутнє!

Джерело: habrahabr.ru/company/mailru/blog/228585/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное