620
Як ми випили на чемпіонаті з Counter-Strike
Привіт! Моя назва - Роман, і сьогодні хочу розповісти вам про історію чемпіонату в теплій, лампі CS 1.6.
Аудиторія 20 прекрасно запам'ятовує, як дико популярні ігрові клуби були кілька 5-10 років тому. Пропущені заняття, спортивні секції та вокальні кола. Ми заощаджували гроші з сніданку і забираючи зміни. Ми весело робили з гранатом або вбиваємо ворога з слону. У цих підвалах, що покази над «ІМПУЛЬС 101» були організовані та безкінечні аргументи були проведені «Азтек – сором’язлива, пил 2 форель!» Все про Counter-Strike 1.6.
Зі спогадів, моїх друзів і я вирішив потішити старі дні і зібрати стару охорону.
У вас буде 21 фото і 2 відео
р.
На турнірі організовано групу друзів сибірських фанатичних ігор у форматі 2х2 у інтернет-клубі CYBERBOMBA. Гравці взяли участь не тільки з Новосибірськ, але й з усього Сибіру: люди прийшли до змагань за головний приз від Барнаул, Кемерово, Красноярськ. Всього 120 осіб прибули на чемпіонат.
Приїжджають люди. На обличчі посмішок - люди об'єднані спільною улюбленою справою.
Кожна людина дивиться на вигляд.
"Примушені, скручені, плутають."
2935997
А тепер довгоочікуваний момент, команди в бою.
Як звичайно, геймери приходять з власними :
Особини напружені, почуття заточений
Язик з.
У турнірі взяли участь різні гравці.
Від бізнесу.
Перед спортом.
Ви думаєте, що Counter-Strike тільки граєте хлопці?
907344
Чи приймаються красиві жінки?
Так, обов'язково.
Я не думаю.
"Бомб Хез"
Тим не менш, хтось виграє і пересувається, і хтось випадає з змагань. Шукаю всіх!
В рамках конкурсу міркувань нарешті приїжджає до кінця, а тут вони – переможців:
3-е місце – МВП (кобе, ніко) – Барнаул – 3000 рублів
2-е місце - DIVIRGENT [bI] (кролик, фос) - Кемерово - 6000 рублів
Переможці турніру SFG Counter-Strike1.6 2x2 - команда1 (headsh0t, zet) - Новосибірськ - 10000 рублів!
Вітаємо!
Щоб сказати, що це було прохолодно, щоб сказати нічого. Нереальні почуття, миготливий спогади і вогонь хвилювання в очах – пам’ятаємо цей турнір надовго.
Аудиторія 20 прекрасно запам'ятовує, як дико популярні ігрові клуби були кілька 5-10 років тому. Пропущені заняття, спортивні секції та вокальні кола. Ми заощаджували гроші з сніданку і забираючи зміни. Ми весело робили з гранатом або вбиваємо ворога з слону. У цих підвалах, що покази над «ІМПУЛЬС 101» були організовані та безкінечні аргументи були проведені «Азтек – сором’язлива, пил 2 форель!» Все про Counter-Strike 1.6.
Зі спогадів, моїх друзів і я вирішив потішити старі дні і зібрати стару охорону.
У вас буде 21 фото і 2 відео
р.
На турнірі організовано групу друзів сибірських фанатичних ігор у форматі 2х2 у інтернет-клубі CYBERBOMBA. Гравці взяли участь не тільки з Новосибірськ, але й з усього Сибіру: люди прийшли до змагань за головний приз від Барнаул, Кемерово, Красноярськ. Всього 120 осіб прибули на чемпіонат.
Приїжджають люди. На обличчі посмішок - люди об'єднані спільною улюбленою справою.
Кожна людина дивиться на вигляд.
"Примушені, скручені, плутають."
2935997
А тепер довгоочікуваний момент, команди в бою.
Як звичайно, геймери приходять з власними :
Особини напружені, почуття заточений
Язик з.
У турнірі взяли участь різні гравці.
Від бізнесу.
Перед спортом.
Ви думаєте, що Counter-Strike тільки граєте хлопці?
907344
Чи приймаються красиві жінки?
Так, обов'язково.
Я не думаю.
"Бомб Хез"
Тим не менш, хтось виграє і пересувається, і хтось випадає з змагань. Шукаю всіх!
В рамках конкурсу міркувань нарешті приїжджає до кінця, а тут вони – переможців:
3-е місце – МВП (кобе, ніко) – Барнаул – 3000 рублів
2-е місце - DIVIRGENT [bI] (кролик, фос) - Кемерово - 6000 рублів
Переможці турніру SFG Counter-Strike1.6 2x2 - команда1 (headsh0t, zet) - Новосибірськ - 10000 рублів!
Вітаємо!
Щоб сказати, що це було прохолодно, щоб сказати нічого. Нереальні почуття, миготливий спогади і вогонь хвилювання в очах – пам’ятаємо цей турнір надовго.