Реанімація ej58m

Я отримав в руки, як пістолет IZH58m в слабо зношеному стані, але вкрай не погані показники точності і так далі.
За сезон 3 дерево, нарешті, прийшов в стан "Ценсор". З фабрики або попереднього власника, вона була покрита світлом лаком, брар, який, в минулому іскронепроникність і «чеп» зовнішній вигляд, мала приблизно наступний вигляд.

Як завжди фото вже в процесі, тому 1 фото береться з інтернету, але він повністю повторює своє ліжко, включаючи «ідіотичний» покриття дерева.

14 зображень.

Спочатку за допомогою хімії було видалено люкатний лак і дерево обробляли наждачним папером Тут I DID HEAVE якість дерева, вона була надзвичайно не погана.

Безперервна насадка, досягла видалення заводського просочення і деревної сталі цього кольору.

По дорозі я почав все це після читання книги про виготовлення зброї та паркету для сімейства Романів.

3250Р. 3700Р.

Так, нам потрібна гонна.
(1) макі або льону або конопельне масло. З причин невідомого мені, я зміг знайти тільки лляні У цих масках процес шліфування відбувається швидше, в слово, він висихає створює плівку і не змащує.
2) Дерево смоли (замінюється з каніфелом)
(3) Бей віск (червні свічки)
(4) розчинник для воску.
5) терпіння.

В день пофарбуйте оброблене дерево маслом, яке всмоктується без залишків, поки отриманий бажаний колір. Я не мав особливо використовувати морепродукти і тп для занурення, рецепт точний.

Після пари днів структура дерева проявляється у всій своїй славі.

До речі, праска буде потрібно знову вилікувати, якщо пост виходить цікаво, я буду робити про праска.

Я отримав хороший колір на 3 тижні.

Ми виготовляємо віск, роан, розчинник. Нагріта в пропорції 50/5/45 і щітка наноситься на на опалювальну в духовці бат і civye.

3250Р. 3700Р.

Ми підбираємо тканинну тканину і запікаємо до синього.

Дерево виявилося блискучим, але не ковзає, не ковзає в руках, відбитки пальців не залишають.

Контроль вологості під душовою кабіною. Військове покриття повинно зберігатися протягом 2-3 років, після чого потрібно оновити.

79054, Україна

Я тут.

р.

У слово, я щасливий, можливо, це не робота про, до 1 руки Кожен, кік.