Carly Kloss і її секрети

Щодня популярність моделі Carly Kloss зростає з підвищеною силою. 21-річна модель все частіше пропонується стати обличчям рекламної кампанії бренду, яка дівчина не відмовляється. У зв'язку з цим попитом на Карлі редактори журналу ELLE запрошують її взяти участь у спортивних фотосесіях, а також відповісти на пару питань, пов'язаних з фігурою, косметикою та соціальним життям.

р.

Про тренінг під час подорожі:

«Я маю свої гантелі та інше спортивне обладнання, яке я повинен підтримувати мій малюнок. Нерідко я роблю прямо в моєму приміщенні, а потім я можу їхати в тренажерний зал на 15-20 хвилин на біговій доріжці. До того, як я повинен відвідати захід, я роблю спорт. Це робить мене краще для решти дня. Про найбільш необхідні програми в телефоні:

«Я в прямому ефірі в Instagram. Я думаю, що я перевірю цей додаток частіше, ніж я роблю електронну пошту. Я також люблю додатки, такі як Особистий тренер. Вони зручні у використанні. На секретах краси:

«У мене є ціла кімната, яку я налаштував спеціально для косметики. Я люблю використовувати тільки натуральні косметичні засоби, шампуні та кондиціонери, які стануть найбільш корисними для волосся. Я також люблю доглядати за шкірою вранці і в будь-який день. Я часто зволожу шкіру різними тоніками. й

499 р.